Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 24> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je preko predivno, ali što jaaaaaaaaaaaaaaaaa vooooooooooooooolim mačke. Joj savršeno. Živjele mačkE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PREDIVNO |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala draga Saara!
Komplet naušnice i broš - i opet mačka (ili mačak )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve je lijepo, ali broš bubica je moj favorit
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Antonija!
![]() Novo:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
ovaj s ptičicom
![]() |
|
![]() |
|
Novi broš Bubica u zeleno-smeđe-zlatnim tonovima:
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasan je, nadam se da putuje meni!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala Antonija!
Bubica će biti samo tvoja!
![]() |
|
![]() |
|
Nešto novo:
narukvica od tibet srebra i umjetnih koralja koje sam napravila:
![]() naušnice od tibet srebra i posrebrenih elemenata:
![]() broš od polymer mase, kopča se na iglu:
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Monna, ti već znaš što mislim o tvojim prekrasnim radovima, ali nije zgoreg reći još jednom...moj duboki naklon majstorice, sve mi je iznimno lijepo, odlično doradjeno, iskombinirano, a bubice definitivno moj favorit, iako niakd ne bi pomislila da će mi se dopasti baš bube...ali tvoje, to je druga priča, prelijepa priča....
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno draga Primavera!
![]() Novi broševi Snjegovići:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lančić (pozlata) sa Swarovski žutim kristalom: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo stižem poslije dugog vremena i na ove stranice - i odmah sličica nove ogrlice od posrebrenog lančića, swarovski kristala i opalita uz dodatak drugih sitnijih elemenata.
|
|
![]() |
|
Nove ogrlice; Plavo srce i Patuljkova kućica :)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kolača nikad dosta.....
![]() ![]() ...naušnice :)
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kao i uvijek, tvoji su radovi lijepi i originalni! |
|
![]() |
|
Hvala puno!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Monna, i ja zavirila u tvoje krasne radove! Kolačići su mi posebno lijepi.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala puno Anaida!
![]() Broš Valentino:
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo nam i zaljubljenka zgodnog!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |