Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 18:20
Skoro za ne povjerovat da sam ih stavila ispred ruža, ali campanule i gazanije su  prelijepe smile93!
Lako je tebi kad ti Ziva sređuje travnjak Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 16:58
Je Rain, svi brstimo trešnje, tko stigne, inače bu nam ih ptičice pobrstile, lojtre ni ne mičemo odatle, uopće... sve dok ih ima Smile! A moje Zivče ti je jedno ozbiljno dijete, ona kad krene nešto brstit ili kad te krene lizat ona ti to radi tak ozbiljno i detaljno da to ne moš' vjerovat... Moj dragi svako jutro dobije takav detaljan piling lica da mislim da ću ju morat zaposlit u nekom studiju LOL! A što se tiče krumpirka, još jedno pitanje - da li da otkidam i vrhove tih grana koje idu odozdo jer su cvjetići i na vrhovima tih glavnih grana ili to može štetiti??
E da, a ovo za zvončeke je istina, prošle godine su bila ravno 3 procvjetana, za sljedeću godinu će ih biti za izvoz pa ako tko bude htio samo neka se pribilježi na pp!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 16:44
Daj,molim te,jedamput slikaj Zivu dok se smije,tak je ozbiljna na svim slikama.A kaj ona lojtra tam dela,brstiš trešnju ,a?
Zvončeki su sad super,a onda se rašiiiire,kam treba i ne treba.Samo ti krumpirka obtrgavaj,inače bu imal duge,rijetke grane.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 16:35
Evo još koja slikica!
Znam da već malo davim sa svojim campanulama ali sad su baš u punom cvatu i bilo bi šteta da ih sad ne pokažem...

Jedna panorama svega i svačega...

Mala fuksijica, ovako niska uvijek se jadna isprlja čim malo zakiši...

Žednjaci...

Kineski karanfil...

Pustinjska ruža...

Dalija...

Amarilisi su počeli cvjetati...

Moj novi ljubimac krumpirko, jako sam uzbuđena što ga imam ali bojim se da ga ne upropastim nekim svojim neznanjem. Molim vas ako mi tko može dati koji savjet, bilo bi jako dobro. Mislim da sam kod Hoye vidjela da mu ona plete stabljike pa sam ja to i učinila i povezala ih, dvije idu odozdo. Trgovkinja mi je rekla da još ovu godinu ništa ne optrgavam, tek sljedeću, a ja bi najradije već sada optrgala grančice odozdo da mu se formira stabalce i krošnjica. A čitala sam da cvjeta samo na novim izbojima pa ne znam da li će uopće cvjetati još ako ga ne budem dirala kao što je prodavačica rekla. Molim vas tko ima iskustva da me uputi, bila bi vam jako zahvalna!

Gazanije napreduju...

A crvena floribunda mi se stvarno raspištoljila...

I za kraj - moje Zivče mi riješava travu u cvijetnjaku LOL...

smile79

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 16:11
Mari,5510, hvala ti!!!!Smile

Misty, potpuno se slažem s tobom!Smile
smile79

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 06:59
Originalno poslano od člana springy springy napisao:

Misty, Anaida - jooooooooooooooooooooj...smile96smile197 Ovaj mali cuni miš je baš bombon... a tko zna, možda bi bili pravi smile81, vidim imaju isti ukus za tkanine, samo Misty, ne znam kako bi se dogovorili tko bi od njih dvoje na toj svadbi nosio vjenčanicu smile96!
Gdje ima ljubavi kompromis se uvijek nađe Wink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 20:12
prelijepe slike žive i vesele boje
ali pesek sa šlajerom je zbilja fensi
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 22:48
Ajme društvo hvala vam svima puno puuuunoooooo...smile92
Lantana,mi lovor moramo spremati u kuću zimi. Kod mene su i lovor i oleandar zimi u negrijanom prostoru, temp. ide i ispod nule ali čini se da im tako paše, bitno da nisu na direktnom snijegu i mrazu.

Flavija, hvala ti na ovim imenima, posebno ove stablašice, baš  za nju nisam pojma imala kak se zove, za ovu blue moon i triangularis djetelinu sam čula tu na forumu. Uvijek se veselim kad dobijem ovako informacije o imenima mojih biljčica!

Misty, Anaida - jooooooooooooooooooooj...smile96smile197 Ovaj mali cuni miš je baš bombon... a tko zna, možda bi bili pravi smile81, vidim imaju isti ukus za tkanine, samo Misty, ne znam kako bi se dogovorili tko bi od njih dvoje na toj svadbi nosio vjenčanicu smile96!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 22:47
Cvijeće je lijepo i rascvjetano, i ja se radujem svom oxalisu zahvaljujući Bergeniji. Imam crveni oleander, pa ako te zanima, bit će reznica ovo ljeto, javi. 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:57
hahahaha,baš ste me nasmijale cure
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:55
Ja bih se na tvom mjestu ozbiljno zamislila nad ovim! Možda ti pokušava reći da joj nabaviš vjenčanicu?? A ako joj pokažeš Anaidinog dečka morat ćeš spremati svadbu! LOL

A onaj digitalis sa bolesnom kičmom je baš neodoljiv!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 09:19
Da nisu blizanci?Umrla sam od smijeha!!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 08:47
Springić, i danas sam uživala kod tebe... A sada ti  jednostavno moram nešto darovati Smile

Slikicu mog dečkića -  LOLLOLLOLLOL
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 00:16
Super su ti svi cveteki i oni od ranije i ovi noviteti s Flore. Ona lobelija vrtna ti se zove lobelia cardinalis, a crvena djetelina sa rozim cvetekima ti je oxalis triangularis. Svjetlo ljubičasta ruža, što ima tamno-roze pupoljke ti je Blue Moon ili Sissi se još zove. Stablašica crvena ti je mislim Lavaglut (floribunda), prekrasna je. Ona tvoja vrtna fuksija što Rain dobro kaže da je to phygelius je prelijepa, imam je i ja od lani, nadzemni dio joj je propao ali je lijepo i bujno potjerala na proljeće iz zemlje. Ziva je preslatka pesica, a fotke odlične!!!smile71
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 23:53
smile93smile94smile93 skoro sam  se preselila skroz kod tebe !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 23:40
Krasno Springy Clap, svaki put sve ljepše, oleandar ti je baš lijep, zdrav i zelen, ja imam jednog u pitaru i sav je nikakav, a ako ga stavim u zemlju onda će podivljati, lovor vi morate zimi stavljati u kuću ili ga držiš vani. 
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:35
Tebe baš treba redovito pratiti, šteta bi bilo bilo šta  propustiti, imaš tako puno lijepog cvijećal
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 20:46
I ja sam opet prošetala tvojim prekrasnim vrtom,biljkice su ti super,a pesekThumbs%20Up
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 17:21
Sve ljepše slike, sve raznovrsnije biljke i Ziva cukrica ... sve me mami da ponovo i ponovo dolazim u tvoj vrt
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 14:36
Gioiaa, hvala ti draga, i na pohvali i na informaciji! Makar imala sam negdje u glavi taj naziv samo mi se nije dalo kopat po mozgu da ga nađem za taj post Winksmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.