Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro za ne povjerovat da sam ih stavila ispred ruža, ali campanule i gazanije su prelijepe
![]() Lako je tebi kad ti Ziva sređuje travnjak ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Je Rain, svi brstimo trešnje, tko stigne, inače bu nam ih ptičice pobrstile, lojtre ni ne mičemo odatle, uopće... sve dok ih ima
![]() ![]() E da, a ovo za zvončeke je istina, prošle godine su bila ravno 3 procvjetana, za sljedeću godinu će ih biti za izvoz pa ako tko bude htio samo neka se pribilježi na pp! |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Daj,molim te,jedamput slikaj Zivu dok se smije,tak je ozbiljna na svim slikama.A kaj ona lojtra tam dela,brstiš trešnju ,a?
Zvončeki su sad super,a onda se rašiiiire,kam treba i ne treba.Samo ti krumpirka obtrgavaj,inače bu imal duge,rijetke grane. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Evo još koja slikica!
Znam da već malo davim sa svojim campanulama ali sad su baš u punom cvatu i bilo bi šteta da ih sad ne pokažem... ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna panorama svega i svačega... ![]() Mala fuksijica, ovako niska uvijek se jadna isprlja čim malo zakiši... ![]() ![]() Žednjaci... ![]() ![]() Kineski karanfil... ![]() Pustinjska ruža... ![]() Dalija... ![]() Amarilisi su počeli cvjetati... ![]() ![]() Moj novi ljubimac krumpirko, jako sam uzbuđena što ga imam ali bojim se da ga ne upropastim nekim svojim neznanjem. Molim vas ako mi tko može dati koji savjet, bilo bi jako dobro. Mislim da sam kod Hoye vidjela da mu ona plete stabljike pa sam ja to i učinila i povezala ih, dvije idu odozdo. Trgovkinja mi je rekla da još ovu godinu ništa ne optrgavam, tek sljedeću, a ja bi najradije već sada optrgala grančice odozdo da mu se formira stabalce i krošnjica. A čitala sam da cvjeta samo na novim izbojima pa ne znam da li će uopće cvjetati još ako ga ne budem dirala kao što je prodavačica rekla. Molim vas tko ima iskustva da me uputi, bila bi vam jako zahvalna! ![]() Gazanije napreduju... ![]() ![]() ![]() A crvena floribunda mi se stvarno raspištoljila... ![]() ![]() ![]() I za kraj - moje Zivče mi riješava travu u cvijetnjaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510, hvala ti!!!!
![]() Misty, potpuno se slažem s tobom! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prelijepe slike
![]() ali pesek sa šlajerom je zbilja fensi ![]() |
|
![]() |
|
Ajme društvo hvala vam svima puno puuuunoooooo...
![]() Lantana,mi lovor moramo spremati u kuću zimi. Kod mene su i lovor i oleandar zimi u negrijanom prostoru, temp. ide i ispod nule ali čini se da im tako paše, bitno da nisu na direktnom snijegu i mrazu. Flavija, hvala ti na ovim imenima, posebno ove stablašice, baš za nju nisam pojma imala kak se zove, za ovu blue moon i triangularis djetelinu sam čula tu na forumu. Uvijek se veselim kad dobijem ovako informacije o imenima mojih biljčica! Misty, Anaida - jooooooooooooooooooooj... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvijeće je lijepo i rascvjetano, i ja se radujem svom oxalisu zahvaljujući Bergeniji. Imam crveni oleander, pa ako te zanima, bit će reznica ovo ljeto, javi.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
hahahaha,baš ste me nasmijale cure
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ja bih se na tvom mjestu ozbiljno zamislila nad ovim! Možda ti pokušava reći da joj nabaviš vjenčanicu?? A ako joj pokažeš Anaidinog dečka morat ćeš spremati svadbu!
![]() ![]() A onaj digitalis sa bolesnom kičmom je baš neodoljiv! |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Springić, i danas sam uživala kod tebe... A sada ti jednostavno moram nešto darovati
![]() Slikicu mog dečkića -
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super su ti svi cveteki i oni od ranije i ovi noviteti s Flore. Ona lobelija vrtna ti se zove lobelia cardinalis, a crvena djetelina sa rozim cvetekima ti je oxalis triangularis. Svjetlo ljubičasta ruža, što ima tamno-roze pupoljke ti je Blue Moon ili Sissi se još zove. Stablašica crvena ti je mislim Lavaglut (floribunda), prekrasna je. Ona tvoja vrtna fuksija što Rain dobro kaže da je to phygelius je prelijepa, imam je i ja od lani, nadzemni dio joj je propao ali je lijepo i bujno potjerala na proljeće iz zemlje. Ziva je preslatka pesica, a fotke odlične!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno Springy
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tebe baš treba redovito pratiti, šteta bi bilo bilo šta propustiti, imaš tako puno lijepog cvijećal
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam opet prošetala tvojim prekrasnim vrtom,biljkice su ti super,a pesek
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sve ljepše slike, sve raznovrsnije biljke i Ziva cukrica ... sve me mami da ponovo i ponovo dolazim u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa, hvala ti draga, i na pohvali i na informaciji! Makar imala sam negdje u glavi taj naziv samo mi se nije dalo kopat po mozgu da ga nađem za taj post
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |