Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 37>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 22:29
Hvala ti gospina trava, to je izgleda prešlo sa susjedstva na mene.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 23:08
kamenjar--preeeeeeekrasanClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 23:24
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Jooooj što ste me oduševili sa komentarima, hvala svima, gospina trava susjedice nisam ti baš na Martinu ali na samom početku Martinske ulice, hvala ti za posjetu mom vrtu, danas sam se baš naradila virtualno i stvarno u vrtu, bilo je lijepo vrijeme pa sam iskoristila za košnju a ja toga imam baš puno.
Baka hvala ti na posjeti i ja sam se davno upisala u klub baka, sada mi barem svako zna ime, i ti imaš jako, jako lijep vrt.
Sartice ti si zaista pravo srce hvala ti na svim ponudama za pomoć eto MPK je našla vrijeme da mi pomogne oko otvaranja teme i postavljanja sličica, vrt u odnosu na vrtove vas "starijih" forumaša i nije baš tako nešto, standardne biljčice, ali eto trudim se pogotovo odkada sam otkrila ljepotu ovog foruma i vaših vrtova. Mi smo i generacija koliko sam skužila u predstavljanju .
Bergenija kada sam bila u tvom vrtu od one silne ljepote nisam mogla doći do daha puno mi znači što si i ti bila u mom vrtu.
Mali kaktus hvala ti, i ti imaš zaista divnih biljaka, kada sam pregledavala tvoj vrt razmišljala sam o ljepoti Međimurja, prolazila sam tvojim krajem i sva sreća da ja nisam bila vozač čini mi se da nikad nebih stigla na cilj nego bi ostala negdje u Međimurju sigurno je tvoj vrt bio negdje na mom putu.Hvala ti.

Imam samo jedno pitanje:  o kojem Martinu je riječ i o čijoj Martinskoj ulici je riječ, pa ja se bum vubila ako je to istina kaj si mislim !!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 23:50
Draga freeland ma vjerovatno nije onaj Martin kaj si ti misliš, naime radi se o Dugom Selu, a iznad njega postoji Maritin breg, ime je dobio po sv.Martinu,naime kod nas je sv.Martin zaštitnik župe, a ulica Martinska koja ide sa tog bregeca. smile219
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 23:59
Imaš pravo, ja mislila jedno a ono ispalo sasvim deseto!!!!

Zato sam trčala u tvoj vrt od početka, i jako brzo skopčala da sam bila u krivom filmu!!!

Ali da sam se prerano poveselila - jesam, priznajem!!!

Ali to ne znači da sam manje oduševljena tvojim vrtom sada kada znam ono kaj prije nisam skužila, a tko mi je kriv kaj ne čitam sve napisano nego mi oči ispadaju na lijepo cvijeće!!!

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 00:01
Ma nema veze i moj Martin je jako lijep, dođi i uvjeri se, ja častim sa smile142.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:08
Meni je ova slikica prekrasna
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:15
slažem se sa anči ova slika je predivna nemam rijeći i uživaj u šetnji tvojim vrtom i u tvojim biljkama ,još bi dodala da ti je diplidenija za 10 , ja sam svoju unijala u kuću i prestala mi je cvjetati ,a i listovi poćeli žutiti, ali se nadam da je to samo period privikavanja.smile99
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:00
Draga anči još je samo malo prazan prostor u novom kamenjaru koji će biti zasađen sa mirodijama, na proljeće ću to popraviti.
Draga fany hvala ti što si navratila, i ja sam večer definitivno pospremila dipladeniju u kuću, ovih dana je bila samo po noći, ali je više nemam namjeru stavljati van da je ne zaboravim vratiti uvečer, ove godine je imam prvi puta pa još neznam kako će izdržati ove zime u sobnoj temperaturi.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:02
Joj bože pa šta više reć nego što je rećenoooooo ja stvarno ne znam smile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:20
Kako to da si ti ostala bez teksta, uvjek volim pratiti tvoju temu jer uvjek imaš super komentare. Pozdrav i hvala to što si navratila.smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 00:23
E draga i ja bi častilasmile142 u mojem Martinu, čak bi se i okupale usput, pa izmasirale, pa načakulale ..... dođi!!!  

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 09:06
Smail stvarno si to dobro, ma super, napravila. Zašto bi prostor ostao u travi prazan kad se može staviti krasno cvijeće, obrubi od kamenja...... a ja još nisam nabavila kamenje, šteta da mi nisi bliže pa da ih podijelimo heheh.     smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 12:49
Iz mog skromnog iskustva - dipladenija i treba biti na sobnoj temperaturi. Kad sam ju imala, prve godine sam ju držala u blagavaoni na prozoru i bila je krasna.Druge godine je jako narasla pa sam je stavila na negrijano stubište uz prozor i nepovratno se osušila Cry. Zato.......
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 23:33
Sunceee, pa nismo mi baš tako jako daleko možda kojih 60km možda koji više, ma navrati ti do mene ja radim dopodne neću niti znati da si koji kamen posudila he,he,he
Anastazija hvala ti na pomoći oko dipladenije,bilo bi mi žao da propadne ove zime, tako mi je prirasla srcu, sirotica, cvala je cijelu godinu obilato, eto po tvom mišljenju ostat će u sobi pa ćemo vidjeti što će biti s njom. Hvala ti.smile79
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 08:06
E, onda ću i ja svoju istu takvu dipladeniju staviti u tavansku sobu, mislila sam ju pustiti u podrumu(nije ni hladno a ni toplo kao u kući), nadam se da će mi ostati jer je stvarno nezahtjevna, sunce ju je pržilo, a cvala je neumorno, čak i sad još cvate.   Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 20:03
Moja dipladenija je počela gubiti listove, a i cvjetovi joj odpadaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 20:25

I ja sam unijela diplandeniju sandevilu u stan. Stavila sam ju do prozorskog stakla da bi imala što više svjetlosti. Dobila je još par listića i dva pupa su se rascvjetala. Sadćemo vidjeti kako će biti u narednom razdoblju, hoće li tako nastaviti - samo da ne ugine.

Negdje sam pročitala da je dobro u tanjurić nasuti vodu i u vodu staviti kamenčiće pa onda cvijetnjak tako da ne bude s dnom u vodi nego iznad. Tako će biljka imati oko sebe vlažniji zrak, a navodno da to diplandeniji odgovara Smile
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 21:07
Blago tebi moon što ti napreduje dipladenija, ja nemam mjesto za nju uz prozor, a vode joj stalno po malo dolijevam u tanjurić pa kako joj bude, neko cvijeće ugine, neko opet dođe novo a šta da radimo kada nemamo idealne uvjete za sve.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 21:08
Evo me opet u šetnji tvojim prelijepim vrtom. Uživala sam šetajući u svakoj biljčici. Malo sam se umorila ali je vrijedilo

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.