Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 37> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti gospina trava, to je izgleda prešlo sa susjedstva na mene.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
kamenjar--preeeeeeekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Imam samo jedno pitanje: o kojem Martinu je riječ i o čijoj Martinskoj ulici je riječ, pa ja se bum vubila ako je to istina kaj si mislim !!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga freeland ma vjerovatno nije onaj Martin kaj si ti misliš, naime radi se o Dugom Selu, a iznad njega postoji Maritin breg, ime je dobio po sv.Martinu,naime kod nas je sv.Martin zaštitnik župe, a ulica Martinska koja ide sa tog bregeca.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Imaš pravo, ja mislila jedno a ono ispalo sasvim deseto!!!!
Zato sam trčala u tvoj vrt od početka, i jako brzo skopčala da sam bila u krivom filmu!!! Ali da sam se prerano poveselila - jesam, priznajem!!! Ali to ne znači da sam manje oduševljena tvojim vrtom sada kada znam ono kaj prije nisam skužila, a tko mi je kriv kaj ne čitam sve napisano nego mi oči ispadaju na lijepo cvijeće!!! |
|
|
|
![]() |
|
Ma nema veze i moj Martin je jako lijep, dođi i uvjeri se, ja častim sa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Meni je ova slikica prekrasna
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
slažem se sa anči ova slika je predivna nemam rijeći i uživaj u šetnji tvojim vrtom i u tvojim biljkama ,još bi dodala da ti je diplidenija za 10 , ja sam svoju unijala u kuću i prestala mi je cvjetati ,a i listovi poćeli žutiti, ali se nadam da je to samo period privikavanja.
![]() |
|
![]() |
|
Draga anči još je samo malo prazan prostor u novom kamenjaru koji će biti zasađen sa mirodijama, na proljeće ću to popraviti.
Draga fany hvala ti što si navratila, i ja sam večer definitivno pospremila dipladeniju u kuću, ovih dana je bila samo po noći, ali je više nemam namjeru stavljati van da je ne zaboravim vratiti uvečer, ove godine je imam prvi puta pa još neznam kako će izdržati ove zime u sobnoj temperaturi.
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj bože pa šta više reć nego što je rećenoooooo ja stvarno ne znam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Kako to da si ti ostala bez teksta, uvjek volim pratiti tvoju temu jer uvjek imaš super komentare. Pozdrav i hvala to što si navratila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E draga i ja bi častila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Smail stvarno si to dobro, ma super, napravila. Zašto bi prostor ostao u travi prazan kad se može staviti krasno cvijeće, obrubi od kamenja...... a ja još nisam nabavila kamenje, šteta da mi nisi bliže pa da ih podijelimo heheh.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Iz mog skromnog iskustva - dipladenija i treba biti na sobnoj temperaturi. Kad sam ju imala, prve godine sam ju držala u blagavaoni na prozoru i bila je krasna.Druge godine je jako narasla pa sam je stavila na negrijano stubište uz prozor i nepovratno se osušila
![]() |
|
![]() |
|
Sunceee, pa nismo mi baš tako jako daleko možda kojih 60km možda koji više, ma navrati ti do mene ja radim dopodne neću niti znati da si koji kamen posudila he,he,he
Anastazija hvala ti na pomoći oko dipladenije,bilo bi mi žao da propadne ove zime, tako mi je prirasla srcu, sirotica, cvala je cijelu godinu obilato, eto po tvom mišljenju ostat će u sobi pa ćemo vidjeti što će biti s njom. Hvala ti.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
E, onda ću i ja svoju istu takvu dipladeniju staviti u tavansku sobu, mislila sam ju pustiti u podrumu(nije ni hladno a ni toplo kao u kući), nadam se da će mi ostati jer je stvarno nezahtjevna, sunce ju je pržilo, a cvala je neumorno, čak i sad još cvate.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Moja dipladenija je počela gubiti listove, a i cvjetovi joj odpadaju.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja sam unijela diplandeniju sandevilu u stan. Stavila sam ju do prozorskog stakla da bi imala što više svjetlosti. Dobila je još par listića i dva pupa su se rascvjetala. Sadćemo vidjeti kako će biti u narednom razdoblju, hoće li tako nastaviti - samo da ne ugine. Negdje sam pročitala da je dobro u tanjurić nasuti vodu i u vodu staviti kamenčiće pa onda cvijetnjak tako da ne bude s dnom u vodi nego iznad. Tako će biljka imati oko sebe vlažniji zrak, a navodno da to diplandeniji odgovara![]() |
|
![]() |
|
Blago tebi moon što ti napreduje dipladenija, ja nemam mjesto za nju uz prozor, a vode joj stalno po malo dolijevam u tanjurić pa kako joj bude, neko cvijeće ugine, neko opet dođe novo a šta da radimo kada nemamo idealne uvjete za sve.
|
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Evo me opet u šetnji tvojim prelijepim vrtom. Uživala sam šetajući u svakoj biljčici. Malo sam se umorila ali je vrijedilo
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |