Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 55> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nabrala sam dosta godina i puno puno cvijeca u zivotu vidjela ali onda mi se od jednog momenta do drugog dogodi da zastanem i razrogacim oci !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Dijana7566 - Clematis sam nabavila u Decori.
![]() Ajama - Da, to bi zaista bila šteta!
![]() Carol - Nisu ni moje anemone baš reprezentativne. Možda se na slici ne vidi najbolje ali na svakom cvijetu od 5 latica 2 su zakržljale. Ne znam u čemu je problem. Imam dva grmića, sa jednim je sve u redu sa drugim eto ne. Žao mi je zbog toga!
![]() Gute Fee -
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Floramye vrlina vrtlara je da cvijeću daju još uvijek jenu šansu kao što si ti svom klematisu pa ti je on uzvratio svojom ljepotom, a tako i mi imamo priliku vidjeti stvarno jedinstvenu ljepotu, takav još kod nigoga nisam vidjela, kod tebe je sve prekrasno i još dugo ćeš uživati u svom cvijeću jer jesen je tek pred nama.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I opet krasne slike krasnih biljaka ! Voštani zvončić mi se čini malo posebnim, bar ga ja nisam vidjela do sada, pa mi je fora.
Nikad ti nisam rekla, sad ću: oduševljava me tvoj potpis i da znaš da sam si ga uvela kao životni moto. Već mnogo puta i u mnogim situacijama sam se toga sjetila i kad tako razmišljam, odmah mi bude lakše
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasni vostani zvoncic i ja ga prvi put vidim
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() predivno, bogato I raskosno sa mnostvom trajnica koje su tako savrseno nasle perfektno mjesto u tvom vrtu da to cini jednu prirodnu harmoniju. DIVNO!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Ja sam sigurno ostavila preko nekoliko komentara na prijašnjim stranicama, ali što ću kad mi je tvoj vrt pri vrhu popisa; rado prošetam i uvijek nešto zapadne za oko. Krasne su ti anemone, a čuvarkuće u svom prirodnom ambijentu su neodoljive
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
E pa u potpunosti se slažem sa ovim guttinim riječima i onda kao da nije dosta ti izbaciš još nešto posebno!A taj tvoj voštani cvit kad gledam stvarno imam dojam da je izliven od voska! Koliko dugo mu traje cvit i je li to trajnica? |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pogledala sam zadnjih par stranica i oduševila se koliko imaš neobičnih i lijepih biljaka. Roze anemone su prekrasne ! Moram se vratiti kad bum imala više vremena pa da si pogledam sve od prve do zadnje stranice! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ajme prekrasno sezonsko cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uvijek kada otvaram tvoje stranice, znam da ću vidjeti nešto lijepo, nešto posebno i nešto što do sada nisam vidjela.
molila bih te ako možeš nešto napisati o margareticama sa prve slike, da li je na našem području trajnica? |
|
![]() |
|
Klaudija8, Nisa, Anđelkad, Anastazija_, Erutrina, Mari,5510, SlavujVkhvala vam drage moje na vašim pohvalama! Vaši vrtovi su zaista prekrasni, pa me sada malo...
![]() ![]() Anđelkad - Voštani zvončić je trajnica i uspješno je prezimio i zimu na kontinentu. SlavujVk - Onaj cvijet sa prve slike nažalost nije trajnica. To je mislim jedini cvijet kod mene a koji ne spada među trajnice. Kupila sam ga ovog proljeća na tržnici i mislim da ne može prezimiti kod nas na kontinentu. Probati ću ga presaditi u posudu i unijeti unutra do proljeća. Cvjetao je cijelo ljeto, čak i sada ima cvjetove. Moji radovi u vrtu za ovu godinu su pri kraju. Gredice sam pretumbala (dobro ili loše, vidjet ćemo iduće sezone), nove biljke zasadila. Još neke moram zaštititi prije zime, i posaditi lukovice. I to je to! I ja sam spremna za iduću cvjetnu sezonu. Evo par sličica nekih stvarno neumornih cvjećki... |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Floramye,prosetala sam opet tvojim vrtom od 1. do zadnje stranice tj gredice i mogu reci prekrasno!Anemone,onako sasave,razigrane strse i preslatke su
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo da i ja prijavim setnju....super ti je sve
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
meni su ehinacee baš krasne.ja sam sijala nekoliko puta i nikle su mi samo 2 biljkice.nadam se da će se održati preko zime.baš ti zavidim ali ne zločesto
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, kako zgodno djeluju čuvarkuće i sieboldi u crijepu...anemone su divne, ma sve je lijepo, samo što mi je ovo što sam istaknula ovaj puta posebno zapelo za oko
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |