Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 64> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uz blagdan Sv. Antuna i kod mene procvali ljiljani Sv.Ante.. (sliknut ću poslijepodne)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Mojem ljiljanu pomalo raste čahura.Baš me zanima hoće li biti šta od tog sjemenja...Jedva čekam da se otvori
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
nichll =) predivni su Ti...boja im je mrak,jel to neka nijansa žute boje ili je krem? Cijela fotka super izgleda
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
hvala ti...žuta boja sa crnim pjegicama....
|
|
![]() |
|
A da,kad malo bolje pogledam vide se i pjegice. Sad mi je još i ljepši
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Mogla bih ovo nazvati ljubav na prvi pogled, prosudite da li sam uzalud izgubila za njima glavu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi ljiljani...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mimar ovo je
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Tea, kataloska prodaja Floraexpres. Neki su od proslih, neki od ove godine a ocekujem jos desetak novih da se otvore i to je najsladje iscekivanje
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Joj mimar ne mogu ni zamisliti ovakvu ljepotu u vrtu.Ja mislim da bi mi srce iskočilo od sreće da imam ovak nešto.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
moon divni su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nichll=) super izgledaju...hvala svima na predivnim fotkama, svi Ste super i samo tako naprijed
![]() |
|
![]() |
|
Ja sad opet imam nešto za pitati...što se tiče beba lukovica,zanima me kako se postupa s njima kad matična biljka ide na mirovanje?Jel male lukovice ako imaju razvijeno svoje korjenje nastavljaju dalje preko zime rasti i razvijati se ili bez obzira na to što su male idu na mirovanje?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ljiljanima treba mirovanje,preko zime nebi trebali nastaviti sa rastom.Ona drška se ostavi da se sama osuši jer preko nje se hrane i skupljaju snagu za zimu..Preko zime ,potreban im je san da bi opet bili lijepi u sledećoj sezoni..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Vrijedi li to i za bebe lukovice?Bebe nemaju drške,samo malo zelene listiće pa me zato zanimalo...za odrasle ljiljane znam da se ostavlja drška i da treba mirovanje...
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Za sve vrijedi.To je njihov prirodan proces.Ovi što zimuju napolju sami sebi odrede sve to.Kada im treba hrana,kada voda i mirovanje.Neka listova dok se ne posuše.Ako se ne posuše smanji zaljevanje od kraja ljeta..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Da,da kužim.Voki je nešto bio napominjao za bebe lukovice amarilisa da kad se odvoje da nastavljaju s vegetacijom pa sam pomislila da to vrijedi za sve bebe lukovice. U redu alisa, hvala Ti na objašnjenju...dobro da sam pitala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |