Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 49> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana stvarno nije to daleko
![]() ![]() Manči ja sam na samom kraju Klisa....bliže autoputu nego tvrđavi
a nema me jer sam se zabavljala drugim hobijima....ali sad sam se već uželila cvijeća..........uuf.....kad će proljeće
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Je l se taj "kraj Klisa" zove Belimovača, Grlo ili možda Brdo?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ciao Cvita...reči ću ti na kavi
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Može!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala katrea
![]() sad izgleda jako tužno...jedva čekam proljeće da počne zeleniti i cvjetati
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris, dali se kod tebe već može nešto raditi, ili je period čišćenja kao kod nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ništa se još ne može raditi....sad pada kiša ali još uvijek može biti jako hladno
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Iris pregledala sam tvoj vrt od 1-21 strane i neznam da li mi se više sviđa cvijeće ili tvoj način recikliranja predmeta. A ono da si nešto "posudila" iz prirode, voljela bih i ja imati takav "rasadnik " u blizini.
|
|
![]() |
|
Tija na proljeće ću ja opet u "posudbu" pa ćemo se dogovoriti ako nešto želiš
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
dogovor kuću gradi
|
|
![]() |
|
tako je
![]() |
|
![]() |
|
jupi jupi jupi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Iris,to su oni mali zumbulcici,e sad tacan naziv ni ja ne znam.liče na muskari,a mirišu na zumbul
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa nema veze...bar me razveselio opis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris po listovima bih rekla da ih imam i ja isto imaju pupoljke - no vidjeti ćemo kad se otvori cvjetić.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mislim da su ti to neke......... lukovice!
![]() |
|
![]() |
|
mogle bi biti....lukovice
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako ima cvjetiće slične zumbulu, ali manje, onda je puskinija.
Iris, prekrasan ti je vrt. |
|
![]() |
|
hvala Otok
![]() nadam se da će uskoro procvjetati pa ćemo viditi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |