Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 49>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 15:34
Lantana stvarno nije to daleko Smile samo da nije mora Big%20smile

Manči ja sam na samom kraju Klisa....bliže autoputu nego tvrđavi

a nema me jer sam se zabavljala drugim hobijima....ali sad sam se već uželila cvijeća..........uuf.....kad će proljeće
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 23:31
Je l se taj "kraj Klisa" zove Belimovača, Grlo ili možda Brdo?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 09:31
ciao Cvita...reči ću ti na kavi Big%20smile
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 19:50
Može!Thumbs%20Up
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 17:09
smile141Iris, vrt ti je prekrasan, a ako sam dobro shvatila to je vrt u nastajanju. Šta će tek biti kada ga potpuno urediš, ako je to uopće moguće. Zadivila si me idejom da " od ničega napraviš nešto". To se traži, samo da je više takvih ljudi. I sama volim reciklirati i iskoristiti naoko nepotrebne stvari, koje bi inače završile u smeću. Toliko lijepoga cvijeća imaš da je teško bilo što izdvojiti, ali možda ipak šumski klematis i čupava žuta pupavica.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 23:47
hvala katrea Smile
sad izgleda jako tužno...jedva čekam proljeće da počne zeleniti i cvjetati
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 08:40
Iris, dali se kod tebe već može nešto raditi, ili je period čišćenja kao kod nas.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:36
ništa se još ne može raditi....sad pada kiša ali još uvijek može biti jako hladno Disapprove
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:48
Iris pregledala sam tvoj vrt od 1-21 strane i neznam da li mi se više sviđa cvijeće ili tvoj način recikliranja predmeta. A ono da si  nešto "posudila" iz prirode, voljela bih i ja imati takav "rasadnik " u blizini.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:55
Tija na proljeće ću ja opet u "posudbu" pa ćemo se dogovoriti ako nešto želiš Smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:58
dogovor kuću gradi
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 11:01
tako je Smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 13:43
jupi jupi jupi Big%20smile nešto se sprema cvijetati...samo ja nemam pojma šta....lukovice sam dobila i zaboravila koje su Tongue al dobro....kad sam ja u pitanju to nije ništa čudno LOL

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 14:51
Iris,to su oni mali zumbulcici,e sad tacan naziv ni ja ne znam.liče na muskari,a  mirišu na zumbulLOL.Uglavnom ovdje ih zovu zumbuli,mali.hahahah.Jesam to sad zakomplikovala,tek sad nećeš znati šta jeLOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 16:03
alisa nema veze...bar me razveselio opis Smile a još kad me razveseli cvijet koga briga za ime Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 21:24
Iris po listovima bih rekla da ih imam i ja isto imaju pupoljke - no vidjeti ćemo kad se otvori cvjetić.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:38
Mislim da su ti to neke......... lukovice!LOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:50
mogle bi biti....lukovice  LOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 08:31
Ako ima cvjetiće slične zumbulu, ali manje, onda je puskinija.

Iris, prekrasan ti je vrt.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:00
hvala Otok Smile
nadam se da će uskoro procvjetati pa ćemo viditi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.