Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt iz Samobora
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt iz Samobora

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 24>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:34
eh baš smo se fino naklafrale..iako sam se morala čak boriti da dođem do riječi kada su se kolege raspričale LOL
bila sam skroz pristojna i samo sam križićem označila biljčice za jesensku inventuru smile96 a imam i novu mladu prijateljicu Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:35
Korijenko, kitnjavo rozo na 4 slici je šćir. Dobila ga na zadnjoj kavi od kat.ree, koliko znam ono je jednogodišnja biljka. Neka me netko ispravi ako griješim.

Izvješće sa današnje inspekcije: kontesa bila skromna, ali obećala poslije V.Gospe ponovni posjet, a tada tko zna, napravila poveći popis, ali meni samo skromno pokazala par biljkica... LOL, a kako je samo tjerala vajgelu šatiranu da vidi kak izgleda taj cvjetak.

Hvala što sam ugostila i Gogs, i otkrila koju biljkicu imam, na limunastu travu tj. mačju travu (spomenula mi da je mačke jedu kad ih boli želudac, a kad njima je dobra u tim tegobama vjerujem da je onda i ljudimaWink)

smile79 mojim gošćama koje su prošetale vrtom ne samo mojim već i članova ovog foruma jer je najviše biljaka od njih došlo u moje okruženje!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 07:59
Olalala kako je lijepo u tvojem cvjetnom carstvu!! Svega ima, sve je lijepo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 09:27
Andreica, sretna sam što je dio tvoje ljepote i kod mene, pa kad pogledam neki cvjetak - mislim na tebe.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:03
Andreeeeeeeeea, predivan clematis u onoj visećoj košari. I ukrasna kopriva doista prekrasna i neobična. Bravo! Clapsmile126
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 17:10
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Evo vam da uživate barem u slikicama kad ste daleko da prošetate mojim rajem!!!

Ma tvoj je vrt cijeli jedno cvijetno carstvo, ali navijam za ono na prvoj slici!Big%20smile
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 22:54
draga moja, nećeš vjerovati da se malo-malo vraćam u tvoje cvijetno carstvo.
zašto?uživam!!!!!!!!smile70
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 23:50
Andrea, vidim da imaš i osteospermum. Ja ove godine imam prvi puta i dopalo mi se jako. Odlično se drži, osim što trenutno nema baš cvjetova.

Htjedoh pitati imaš li iskustva sa sjemenom. Ja sakupila suhog sjemena i probat ću posijati u proljeće.

Prekrasan ti vrt i cvijeće. Doista. SmileSmileSmile
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 09:46
Kod tebe se nema šta izdvajati ,sve je savršeno!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 17:35

Novi poluniski delphinium

Nešto novo, ali ne znam ime (a voljela bih saznati Wink)

Novi ukras vrtu  (čuvar malih pakujaca) Big%20smile

Kontesaa, pogle kak smo lepi...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 17:49
vrt je krasan,patuljak je odličan,a strašilo je zakon!LOL
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 18:15
Ono novo bi mogao biti lythrum neki.
Delphinium mi je jaaako zgodan Thumbs%20Up.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 18:59
ma to strašilo si sigurno stavila da bi mene prestrašio kad na jesen dođem u goste opet smile156 ali hrabra sam ti ja Wink
Horti znaš da mi nije dala da hodam po vrtu bez nje iza leđa? smile96 sad ne znam koga je strah bilo Wink

onda podijelim maslačku i tebi tog puzavca ako ima dvije grane..jer on mene ne voli Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 23:02
Konti, tebe ne bi niti par takvih strašila prestrašilo... smile96

Evo ipak iz moje nepoznate biljkice nastao lijep cvijetak:

Vajgela opet skromno procvjetala

Dragoljub se sakrio iza kadifica

Slak se sam zasijao i tražio kud da se penje, pa mu ja i pomogla

Suncokreti u mom vrtu

I crnooka suzana za ovaj put kojoj se ne mogu nadiviti otkako je završila u vrtu...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 23:09
ansrea vrt je predivan,pun prekrasnih boja a sve tako uredno.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 23:09
Suzika je mrak!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 23:30
Sve ti je prekrasno u vrteku i zdravo ti biljke izgledajusmile99, što je teško održati na ovoj ćudljivoj klimi.

Nešto novo, ali ne znam ime (a voljela bih saznati Wink)

Meni ovo liči na kadulju.Smile

Molim te koji je ovo cvijet desno, veći zeleni listovi? To sam dobila od tebe, ali još nije cvjetao ili ne cvjeta uopće?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 23:46
Jeli misliš na ovaj iza kadifica? Ono sa suhim vrhovima je neka ukrasna trava, a iza nje se vidi djevojačko oko... Na lijevoj strani su ljubičice...
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 23:57
to je ljetni jorgovanWink
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 00:02
Meni osobno uopće ne sliči na ljetni jorgovan. Sad sam ga dobro upoznala!
Hvala waterlily kaj si me počastio/la sa prvim postavom ovdje!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.