Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo me opet sa slikama iz mog vrta.
Nadam se da ćete uživati jer je neobično rascvjetan za ovo doba godine. To su prednosti juga: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno,kao da lijeto nije ni završilo.
Ruže su predivne ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
A evo malo i južnih plodova.Naglašavam: ekološki uzgojenih.
Crvene naranče: ![]() Grejp: ![]() Klementine: ![]() ![]() Limuni: ![]() Wasingtonke i klementine: ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ružice su predivne, ali naranče, klementina, limun
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne su ti ruže, ovo vrijeme im odgovara, ali agrumi, pa ti imaš za cijelu zimu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i neka mi sada netko kaže da su ovo zimske slike, predivno, a koje tek obilje agruma
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima!
Agrumi su moja opsesija.Imam ih svih vrsta.Cijelu se zimu sladimo s njima pa se ne bojimo svinjske gripe (uz, naravno, ljekovito bilje ) ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno je Fermina kod tebe na jugu...neznaš dal su ljepše ruže...ili agrumi. Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Agrumi - za tijelo, ruže - za dušu.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iako tu kod nas iz svakog vrta vire limuni, naranče, mandarine, oduševljavaju me ove tvoje slike agruma, ne samo što su fini, nego su zaista i ukras.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako si ovo lijepo rekla. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pa da, kad tumaram svojim vrtom jednako se hranim klementinama i ružama.
|
|
![]() |
|
Karmela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Slike su prekrasne.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, koja divota kod tebe, Fermina!
A voćkice su ![]() |
|
![]() |
|
Zima je ostavila traga i u mom vrtu iako na jugu.
Ipak kumquat je u punom rodu: ![]() ![]() Moji ekološki limuni se još dobro drže.Stabla su još puna, nikako ih se riješiti.Ima li zainteresiranih? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aloje su na prezimljavanju na tavanu.
Nisu zalijevane 3 mjeseca: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Fermina,kak su ti rodni agrumi,divota.A znaš na čemu najviše zavidim vama koji živite na jugu?Na cvatu aloe.Kad vidim veliki rascvjetani grm aloe,obeznanim se.Još nisam vidla da nekome cvjeta aloa u tegli na kontinentu.Si nabavila goji?Sigurno jesi.Baš me zanima kakav bu kod tebe,a kakav kod mene.A podranea u cvatu je stvarno spektakularan prizor!Kaj ona cvate krajem ljeta,ili odrasle biljke počnu ranije cvasti?Imaš puno ljekovitog bilja.Ma tvoj vrt ima jednu veliku kvalitetu-tvoju osobnost!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti agrumi su prekrasni, ali kiseli, zato su aloje predivne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..limun i kumkvat su me ostavili bez rijeći..kod mene je kumkvat trenutno na prezimljavanju i nema plodova..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |