I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruza na tacni mi je bila sasvim ok... ali ovi suncokreti na pobrusenoj plohi su mi totalno cook... bas onoliko "pomaknuto" da bi mi se jako svidjelo... ja je nebih brudila, ali ako zelis...
![]() p.s. wow za vjesalice... odlicne su |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tacna sa suncokretima je skroz u redu,ostavi ju živu,i kao ideja se odlično drugi put može upotrijebiti namjerno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vješalice su preslatke.Imam slične.Ja sam donju prečku izbila jer me je bilo strah da će u gumu uči boja i zamrljati robu.Shabby na npr kuhačama i okviru postižeš voskom,bojom ili na neki drugi način? |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Meni se naravno sviđa što si vješalice obje strane uredila
![]() Super si ih sve posjenčala, ja nemam takve s gumama pa uvijek sve pofarbam i polakiram, nema brige za odjeću... Ona zeko-kutija mi je premedena, baš je divna... Boca je super, odlično si cijeli gornji dio sredila, i masline i špagicu ![]() Šmirglanje tacne s ružama opće neću komentirati, uranila si s maškarama, ali nema povratka ![]() Samo se ti kreativno iživi kako te volja, zanimljivo je i ovo što si htjela sa suncokretima postići... |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
e pa ja ne mogu vjerovati...... šta bi se ti kami švercala pa misliš da se vješalice samo s jedne strane rade!?!?
![]() mislim.... ja sam napravila sve skupa dvije vješalice ali mi je pod normalno bilo da obje strane radim..... ili si ja samo otežavam život.... ali ja sam od onih što i flanelsku posteljinu peglaju da se ne bi slučajno, nedajbože, poznalo gdje je bila štipaljka zakvačena....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...sinoć sam "navratila" ovdje na forum, ostavila par komentara i ustanovila da sam na trećoj stranici i mislim se baš dobro da je "ona" tacna malo dalje od očiju javnosti...
...kad danas iluvia me "iskopa"...moja "pomaknuta" tacna - komentar mi je super - to je prava definicija nje a i mene skupa s njom već tri dana čeka i to okrenuta naopako da je i ne gledam...smiješna sam sama sebi s njom i više je neću spomenuti, draga hvala tebi što si došla kod mene ali ona ide...namjenila sam je dragoj, dragoj osobi zato ne može ostati ovakva... ...maslina hvala i tebi i ovaj fol ću zapamtiti ali za nešto drugo... ...kiki...ja sam sa vješalica digla gumu, to ide jako jednostavno, vrhom škarica je izvadim a onda nakon obrade vješalice opet vratim tako da nema straha za robu, a kod shabbya se koristim svjećom i brusnim papirom i to je to... ...kami i anastazija...kod vješalica se podrazumjeva da se rade obje strane, samo je netko prije komentirao to što sam koristila različite motive za istu vješalicu, naime podloga mi je ista ali sam stavljala jedne motive na jednu stranu a druge na drugu...meni bilo dosadno da su mi s obje strane isti motivi... ...a što se peglanja tiče anastazija...moj sin je najbolji, on kaže da bi se po njegovom trebale peglati samo čarape ![]() ..i da, hvala vam svima što navratiste do mene... ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Svatko treba slijediti svoje snove, ti sasvim sigurno sanjaš i tako dosanjaš svoje ideje i pretočiš u lijepe radove . Sanjaj
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nadopuna pitanja:Kod shabbya je cijela ili djelomična podloga smeđa,golo drvo ili kako?Imam 1 ormar kod kojeg je 1 vratnica brušena do drva,a druga je prava shabby crna.Ima i bijelog kita.Ja bi da bude shabby bijeli,a da se nemoram previše namučiti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...hm...teško će to ići bez muke, shabby sam uvijek radila na manjim komadima koji su bili izbrušeni do drveta, mislim da je poželjno da je podloga svugdje ista, jer poslije kada ideš skidati boju brusnim papirom negdje će biti skroz tamno-crno a negdje boje drveta... ...a da ti to poslikaš i staviš kakvo je na forum da vidimo, vjerujem da će biti pametnih ideja i prijedloga , tete-salvete rado izađu ususret sa idejama jer teško je napamet pričati o tome... ja sam radila ormar ali ne shabby, samo sam ga prebojala i onda malo ukrasila, možeš ga vidjeti negdje na početku moje teme... i sretno s ormarom, baš ti zavidim - ti malo "veći projekti" su mi super!! |
|
![]() |
|
..tvoji komentari su kao i tvoj rad, nježni i eto mene baš dirnu, sanjam ja sanjam, hvala ti!!! |
|
![]() |
|
...opet ja s njom...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Tacna je stvarno lijepa i "sanjarski " nježna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovo mi je puno, puno bolje od onih suncokreta (samo moje osobno mišljenje)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma nemoj mi reći da je to ona ista tacna? treća sreća, ha?
da ti nije palo na pamet ovo brusiti, tako je nježna i decentna. ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pratim ja te tacne i sve si mislim - pa tko je tu lud?!?! Po mom skromnom mišljenju, ovo je doista treća sreća i molim te ne diraj više ništa jer je tako nježna i elegantna u svojoj jednostavnost! I vidiš da ti paše i uz šalice!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Tacna je jako lijepa,motiv dobro izabran,boje isto...Oduševila me je,tako je jednostavna,nenapadna a prelijepa!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@anastazija: kad smo kod vješalica, kakvo švercanje, ja nemam srca ostaviti neku stranu praznu (pa jesi vidjela moju 1.kutiju tek
![]() ti očito nisi moje vješalice proučila jer bi inače znala da kad ih ja radim da se čini kao da imaju 4 strane, a ne dvije ![]() @sanjam: tvoji radovi, tvoji snovi ![]() kad se sjetim 1.verzije tacne (koja mi je bila malo pomaknuta, ali lijepa) i 2.verzije tacne (koja mi je bila malo ekstremna, ali zanimljiva), ova je zbog svoje jednostavnosti i ljepote definitivno zavrijedila da ostane kao "treća sreća", nadam se da i bude ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ako si opet brusila onu tacnu, moram priznat da mi je drago što jesi jer mi, a neću te lagat, ona druga verzija nije baš sjela-ona površina oko suncokreta nije baš "sjela" (nemoj se ljutit na iskrenosti, ne sjedne meni dosta mojih radova), ali zato ova "treća sreća" je pun pogodak, i zato imam poruku za tvoje ukućane: OTMITE JOJ BRUSILICU, BRUSNI PAPIR, I SVE SLIČNO TOME, IZ RUKU DA JOJ OPET NE PADNE ŠTOGOD NAPAMET!!!! Ovo bi stvarno, ali baš STVARNOOO, bila šteta izbrusit!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Drage moje, dobro jutro vam želim, komentari me razveseliše "ranom zorom", evo ova treće sreća ostaje, mislim da puno više liči na "mene" nego prethodne dvije...mare niti malo se ne ljutim na tvoju iskrenost, čak me raduje, jer nešto ako nije dobro onda to treba i reći...
...hvala vam puno svima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |