Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 41> |
Korisnik | |
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prvi puta vidim taaakoooo veeeeliiiiikiiiiiii božićni kaktus. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
moj božićnjak ce sad jos malo cvijetati a od jedne zene sam dobio jedan veliki prije dva dana je sklonjen na zaštićeno a stajo par dana na minusim i nista mu kaze ne cvate joj dve godine pa joj ne treba vise kad ja malo bolje pogledam ono pupu na pupu malo ga zalio i odma je zivnuo :)
ogroman je moram si sad za bozic kupit bijeli :) |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pinus, predivan kaktus. Ovakav još nisam vidjela. Ja ih isto držim na verandi gdje temperatura nikad u zimske dane ne prelazi 10 stupnjeva.
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,imaš pravo nas dvoje bi odmah taj lijepi kaktus unuštili,da li znaš koliko je star?
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Kaktus je zbilja lijep. Da je moj prvo bi ga zalio jer sada izgleda jadno i iscrpljeno. I odmah bi ga uništio. Ali moja susjeda zna što radi. Mislim da se to vidi iz priloženog. Znam da je to tropski kaktus i da ne bi smio biti na tako niskim temperaturama. On se nalazi u zimskom vrtu sa ostalim kaktusima i ima približno isti tretman. Ako su temperature blizu nule onda BEZ vode.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Za to nam ne treba oklada čiji je to kaktus,lijepo od tebe što imaš volje nam pokazivati kaktuse tvoje susjede a i usput daš i koji koristan savjet.
Sljedeće jeseni kad ću pospremati kaktuse stavit ću božični u hodnik na prozor,ja sam mislila da će mu tu biti prehladno.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
mali kaktus, kladim se u milion dolara da si odmah pogodila čiji je to kaktus.
![]() Baka, mali kaktus točno zna čiji je to kaktus. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bijeli je prelijep, ali Pinusov je veličanstven!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Olalalla.... šta ti to napisao....cijelu zimu cvate,a da li onda treba puno svjetla ako je na tako hladnom mjestu?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Joj kak je lijepi bijeli
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Da se i ja pohvalim na temi!
![]() Baš sam ovdje vidjela da sam napisala da je kod mene od 3.3. i evo već je cvao, ne puno, ali dosta da me razveseli. Naravski to je slika iz prošlog mjeseca. Sad počiva!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Moja su dva mala već ocvala, bijeli i roza. Ostali tek otvaraju pupove, pa će valjda uspjeti do Božiča počekati
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Svi su prekrasni. Ja sam ga imala samo jednom i otišao mi je. Sad se nekako ne usudim, a i svi ovi što se sad mogu kupiti već imaju pupove ili cvjetove pa ne znam kako bi se održali kad ih donesem kući (s obzirom na to što se navodno ne smiju micati kad počnu pupati) Što vi znalci savjetujete - da li ga kupiti sad ili ne? |
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
Moj bijeli...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Trava, u pravu si, baš sam dobila takve upute, samo mi baš i nije jasno kako da to postignem s obzirom da ovaj moj nije imao toliko sušno razdoblje da se smežura...bio je vani i imao je dovojno vlage tako da dobro izgleda...sad sam ga unijela u kuću...ne znam kako sad da ga "isušujem"...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |