Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 28> |
Korisnik | |
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno ante, prosetala sam po svim stranicama i odusevljena sam.......samo nastavi tako dalje.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan jorgovan a još kada i miriše prekrasna kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() acer ti je ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Ante......ma divan ti je vrt,vidi se da s ljubavlju sve to odrzavas.Svaka cast.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Syringe vulgaris "Sensation"
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Potpisujem predhodni post
![]() Sve kako treba biti,sve su mame iste ![]() često navraćam,a danas ti i mašem
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ajme meni.Ubio si me maćuhicama.A i od onih rozih tulipana se baš ne mogu oporaviti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasne su
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Wooow |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pravo kažeš Ante jesu dinamitne
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne su, cvjetak do cvijeta!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Evo malo svježih fotografija od jutros:
Acer palmatum atropurpureum : Inače ne volim žutu boju u vrtu ali ovaj mini suncokret je vikao u poljoljekarni : "Kupi meeee! Kupi meee!" pa sam mu progledao kroz prste :-))) Aquilegia flabellata 'Nora Barlow' Ova gredica se počela ljubičastiti. Allium schoenoprasum, Allium alfatunense i Aubrieta deltoidea su započeli sezonu, a Lavandula angustifolia , Veronica spicata "Royal candles" i Campanule će nastaviti Maćuhice koje su bile u ovj tegli dale su svoje i sad su ih zamijenili Osteospermum, Verbena i Helychrisum petiolare |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jako, jako lijepo
pakujac je stvarno predivan, baš me zanima hoće li i dogodine biti tako visok a vidim da se lagano preobraćaš i premišljaš u vezi žutog ![]() |
|
![]() |
|
Mislim da hoće, i ona tvoja što si mi poklonila prošle godine je tolika. To nije žuti cvijet, to je suncokret ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ja cu puknit dok ne kupit acer gdje god da ga vidis zovi ,ja ga moram imat uskoro ova kombinacija ostica i verbene je dobra ,mada su i macuhice jos bile super ,nisu mogla za 3 dana propast ,a kad sam ih vidla super su izgledale |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ozbiljno? kod mene su niže, ta mi se baš visoka učinila na sajmu
osim ove http://i1024.photobucket.com/albums/y302/kalelarga/AD%202012/P1090854.jpg ups opet žuto ![]() |
|
![]() |
|
Nisu bile tu kad ste bile kod mene. One na stubama su još uvijek u teglama a u ovoj su bile tamno ljubičaste |
|
|
|
![]() |
|
Najozbiljnije, velika je kao i Nora Barlow. Baš sam sada pročitao kako naraste do 0,9 m u visinu s cvijetom. P.S. : Izbjegavati ću tvoj vrt dok se to čudo ne rascvate ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja ču morati izbjegavati tvoj vrt, jer svaki put kad svratim neko fantastično ćudo se rascvate !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |