monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 138> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halo!!! Gdje ste!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eeeeej draga! Nije ni hladno,ni vruće kod nas,ali kiše isto nigdje,niti jedne kapljice..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Prošle godine MM zalijevao povrtnjak (paprika, rajčica, krumpir, kupus i dr.)
i vrt (cvijeće). Kada smo dobili račun za vodu ![]() Ove godine nema ni "z" od zalijevanja, samo ono malo cvijeća što je ostalo. |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
nesto se bas usutilo,valjda vrucina pa se curke suncaju
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Pustolovko moja! Evo nešto za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Mi ipak malo zalijevamo, a ono što je malčirano slamom to skoro i ne i drži se, u biti jako mi se sviđa to sa slamom,em nije suho em ne raste trava i nema kopanja, ove godine sam naručila 15 bala slame i ne mogu dočekati da dođe imam još toga što bi trebalo zatrti slamom
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ovdje kao u mom vrtu suša, suša
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hvala monstera puno
![]() |
|
![]() |
|
Curke recite mi kako kod vas,da li i kod vas napreduje drač kao kod mene?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sta je dadinice jel pala kisa il jos zalijevas
![]() |
|
![]() |
|
Dadinice,nisam zaboravila,ne brini..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Od kiše ni K, draga moja. Zalijevam samo cvijeće, voda u bunaru skoro iskapila.
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jel kod vas zahladnilo,kod nas jeste,ali i promjena vremena negativno utjece barem na mene
![]() |
|
![]() |
|
tuzno bas.i mi po gradu koji placamo vodu ama ne isplati se previse prosipat vodu skuplje ce nas ispasti nego da gotovo kupimo.
![]() |
|
![]() |
|
Ksan da dobro kažeš ,ali nije samo suša razlog,ima tu više faktora,no ne bih o tome . Kišice je palo samo malčice i to nije baš od neke velike koristi,sad je i tako zakasnila ..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolov ja se ne sunčam,palo je malo kiše ovdje i naoblačno je...nema sunca,Hvala Bogu malo je i zahladilo.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nema na čemu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |