Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 243> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zna li netko koji je ovo bambus?Meni sliči na Phyllostachys aureosulcata aureocaulis,ali nisam poznavalac bambusa pa mi je ovaj nazi samo okvirni.Raste u Zagrebu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Slike sam pokušala staviti na našu veličinu,ali ne ide,nadam se da neće biti problema. |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Baš se ne vidi jasno boja debla.Taj bambus je friziran,prikraćen na tu visinu,niže grančice pokidane da se dobije takvo golo deblo.
|
|
![]() |
|
Ja sam slike dobila mailom,a rekli su mi da su stabljike zlatno žute.To je ispreg zgrade suda ,mislim na Črnomercu.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijeceepoznato/74103.aspx -
![]() Evo linka slike. Valjda ce biti vidljiva sada
![]() |
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Uff jedva sam uspjela. Kao da se sjećam da sam prije samo cut&paste, ali ovog puta ne bijaše tako
![]() jedva sam uspjela, ali sadaje biljčica tu.. pa eto recite što mislite. Na poslu su rekli da misle da je mala sadnica breskve ili vrbe, ali tako puno na tako malom mjestu dok nemam niti jedno drvo uopće ni blizu nisam baš sigurna...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ja stvarno ne znam. Doduše, na nešto me podsjeća tako nježna. Mora da se neko sitnije sjeme tu rasulo ili je došlo s vjetrom ili ptičicama. Osim ako netko nije potamanio kilu breskve na tom mjestu i bacao koštice.
![]() |
|
![]() |
|
Pa da to ti je prostor od 10 x 10cm. Dakle ne bi mi stalo 8 koštica koliko je biljaka izraslo. Ja sam. Ove godine u tu lončanicu sijala nekoliko vrsta sjemenka i neke nisu a neke jesu izašle. I onda je bila samo zemlja neko vrijeme i onda odjednom ovo niknulo
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Onda ti je vjerojatno naknadno niklo nešto što si tada sijala, pokušaj se sjetiti što si sijala pa ćemo moći vršiti selekciju
![]() |
|
![]() |
|
E, da... upravo me na moj oleandar podsjetio, samo što on ima malo tamniju stabiljku.
|
|
![]() |
|
Pa kao što rekoh ne sjećam se baš svih pokušaja ali znam da lavanda i digitalis nisu izašli uopće i možda je još bilo nešto ivančića nisam oikada imala oleandar
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
mislim da je ipak u zemlji bila koja sjemenka breskve...tako sam ja dobila tri ove godine...djeca ubace kad nevidimo...
|
|
![]() |
|
Tko zna, ali mi smo friško u braku i još nema djece u dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
meni tako izgl...mrak je nemogu ti sad uslikati..al sutra cu posaljem ti isto je...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Ok super hvala puno na trudu i kod mene je mrak ;-)
|
|
![]() |
|
mislim da su dosta slicne...pusti jos malo ako se pocne ganati onda jeste nekakva breskvica....pa presadi...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Hvala na fotki breskvice.
Mislim da su listovi na mojoj biljci puno, puno manji. .. Ima ih osam ukupno.
![]() |
|
![]() |
|
![]() evo još jednom mistične slike da ne morate skrolati gore :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |