Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 213214215216217 243>
Korisnik
Poruka
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 11:13

Zna li netko koji je ovo bambus?Meni sliči na Phyllostachys aureosulcata aureocaulis,ali nisam poznavalac bambusa pa mi je ovaj nazi samo okvirni.Raste u Zagrebu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 11:15

Slike sam pokušala staviti na našu veličinu,ali ne ide,nadam se da neće biti problema.
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 11:21
Baš se ne vidi jasno boja debla.Taj bambus je friziran,prikraćen na tu visinu,niže grančice pokidane da se dobije takvo golo deblo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 11:24
Ja sam slike dobila mailom,a rekli su mi da su stabljike zlatno žute.To je ispreg zgrade suda ,mislim na Črnomercu.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 18:24
Molim ID moje nove biljkice - podnaša jako sunce, malo vode i brzo pokriva tlo - to je sve što o njoj znam.
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 186
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 19:39
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijeceepoznato/74103.aspx -

Evo linka slike. Valjda ce biti vidljiva sada Geek
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 19:45
Uff jedva sam uspjela. Kao da se sjećam da sam prije samo cut&paste, ali ovog puta ne bijaše tako smile140
jedva sam uspjela, ali sadaje biljčica tu.. pa eto recite što mislite. Na poslu su rekli da misle da je mala sadnica breskve ili vrbe, ali tako puno na tako malom mjestu dok nemam niti jedno drvo uopće ni blizu nisam baš sigurna...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 19:51
Ja stvarno ne znam. Doduše, na nešto me podsjeća tako nježna. Mora da se neko sitnije sjeme tu rasulo ili je došlo s vjetrom ili ptičicama. Osim ako netko nije potamanio kilu breskve na tom mjestu i bacao koštice. Big smile Šalim se malo. Nisam puno pomogla. 
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 19:59
Pa da to ti je prostor od 10 x 10cm. Dakle ne bi mi stalo 8 koštica koliko je biljaka izraslo. Ja sam. Ove godine u tu lončanicu sijala nekoliko vrsta sjemenka i neke nisu a neke jesu izašle. I onda je bila samo zemlja neko vrijeme i onda odjednom ovo niknulo
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 20:10
Onda ti je vjerojatno naknadno niklo nešto što si tada sijala, pokušaj se sjetiti što si sijala pa ćemo moći vršiti selekcijuWink Ovako liči i na grčki oleandar
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 20:19
E, da... upravo me na moj oleandar podsjetio, samo što on ima malo tamniju stabiljku. 
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 20:25
Pa kao što rekoh ne sjećam se baš svih pokušaja ali znam da lavanda i digitalis nisu izašli uopće i možda je još bilo nešto ivančića nisam oikada imala oleandar
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 20:56
mislim da je ipak u zemlji bila koja sjemenka breskve...tako sam ja dobila tri ove godine...djeca ubace kad nevidimo...
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 21:03
Tko zna, ali mi smo friško u braku i još nema djece u dvorištu
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 21:53
meni tako izgl...mrak je nemogu ti sad uslikati..al sutra cu posaljem ti isto je...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 22:16
Ok super hvala puno na trudu i kod mene je mrak ;-)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2014 u 09:35
mislim da su dosta slicne...pusti jos malo ako se pocne ganati onda jeste nekakva breskvica....pa presadi...

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2014 u 14:23
Hvala na fotki breskvice.
 Mislim da su listovi na mojoj biljci puno, puno manji. ..
Ima ih osam ukupno. smile100
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2014 u 14:44

evo još jednom mistične slike da ne morate skrolati gore :) 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 09:48
A ovo je...Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 213214215216217 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.