Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, Triša, kako je kod tebe sve lijepo rascvjetano
![]() Božur ti je prelijep, a sada si me podsjetila i na keriju ( onaj žuti grm), koju stalno gledam po vrtovima a nisam se mogla sjetiti imena...hvala.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tu san imala nekih zaostataka, sve san pregledala i viđeno me oduševilo, božur je prelijep, postrojeni kaktusi i sukulenti su kao na izložbi, kerija i šeboj.... ma sve je divota
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan bozur
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasan božur
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Krasan bozur, tu kod nas jos izviruju
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje božur je bio zaista lijep, kažem bio, jer još ima dva cvjeta, drugo je sve otpalo, pa sam ih ošiškala.
No ima drugih biljkica koje me vesele.
Evo najprije noviteta sa jučerašnjeg izleta u Buzet i selo Golubovo
Aquilegia "crimson star"
![]() sempervivum "estella"
![]() Ma ne vidi se još niš, ali biti će
hosta "fire and ice"
![]() Od ove tri biljke jedna je Lorina, a dvije su moje, od toga pojma nemam za jednu, ali ova zeleno-bijelih listića je
pysostegia virginiana variegata
![]() Od kada sam na ovom forumu pokušavam doći do te gaillardie crveno žutog cvijeta - konačno je tu gaillardia aristata puna je pupova
![]() Ova visoka biljka u cvatu, nije u tegli, to je samo privremeno ide u Skradnik, a poklon je našeg dade 84.
![]() A po povratku doma dočekalo me iznenađenje od naše Otok
![]() A vrhunac otočkog prijateljstva, poznanstva, ljubavi ili kako želite za mene je ovaj crni ljepotan, dobio je počasno mjesto u mom dvorištu
![]() Sada malo po dvorištu.
Procvjetao klematis "Multi blue"
![]() ![]() roza aquilegia (pakujac)
![]() ![]() Ploks je u punom cvatu, plavi naravno
![]() ![]() Dole je ploksić, malo iznad pakujac, a na vrhu klematis
![]() Ostalo je nekoliko listića ajuge, koja je procvjetala
![]() Tu je jedna ruža penjačica, oko nje alium
![]() fuksija sačuvana od lani cvjeta, još kad bi je netko malo dohranio....
![]() Ulaz u moje dvorište, sa žutom ružom, solanum jasminoides, klematis od sarajke, koji brzo rasteu dnu iberis, a iza izlazi lila tradeskantia
![]() Perunike japonike dugo već cvjetaju, među njima su sada one klasične ljubičaste, polako se otvaraju
![]() Kalistemon je pun pupoljaka, još uvijek je u vazi, ali velikoj, no mislim da će mu ovo biti trajno mjesto i bez vaze
![]() Niske žute perunike su ocvale, ali se visoke isto žute sada otvaraju, a u podnožju ima aliuma i crvenih anemona, a desno je "sukulentni vrtić"
![]() Ovaj vrtić posebno volim. Napred su Jagodine plave i bijele kampanule, iza njih agapantusi, ima tu malih kampanula, tratinčica, ruža, astilba, i još svašta
![]() S ove strane isto šareno društvo: vodenike, iglice, hoste, roza jastučac, izvirila i dva amarilisa, u vazi kalistemon, između hemerokalis, karanfilčići, a po zemlji houtinija.
![]() Ista gredica iz drugog kuta
![]() Evo još jedne slikamo od istoka prema zapadu, pa ću za večeras završiti!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš malo dvorište,puno cvijeća,ali je sve tako lijepo skladno složeno da je milina pogledati
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Savršeno!!!!!!!!! Kakvo bogatstvo...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
rascvjetano,šareno,krasno kao i uvijek,a noviteti su pravi,biče tu i za mene pokoji pelcer ili sjemenka,spremam ja pohod na vaše dalmatinske vrtove
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
bravo triša.manjeg vrta a sa više biljaka i ljepšeg nisam vidjela
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Triša koja raskoš kod tebe!!!
Noviteti su ti krasni.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Trisa, Trisa, predivni noviteti ali sempic Estela je uhhhh :))))
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Supač slikice!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Triša ostala sam paf koliko noviteta, koliko rascvjetanog cvijeća na tako malo prostora , da ti pošaljem malo humusa za onu fuksiju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj savršeni vrt sa 2 343 125 biljčica savršeno poslaganih po samo tvom zamišljenom poredku samo me fasciniraju, tvoj vrt me podsjeća na veliku biblioteku gdje vlada isto tako savršen i pregledan red!! Svaka biljka ima savršeno mjesto!! Kod tebe u vrtu može se danima uživati u razgledanju a da se svaki tren naiđe na biljčicu koju do sada još nisam primjetila!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |