Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 70> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je žuta crocosmia zapela za oko, super je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta komentarisati predivno i gotovo ma čak genijalno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Na poslu mi je mir i tišina. Obišla sam mnoge vrtove i onda mi sine - Horti ?!
Dugo me nije bilo, ima puno lijepih slika i prekrasnih biljčica.
Pitala si me što bih iz tvog vrta - sve bi ... sve ti je tako lijepo ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Žuto crocosmiu prvi puta sad vidim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Otkrila sam kaj to imam nepoznato by horti, a tek sad kod mene cvjeta: veronica!!!
![]() Vjerujem da joj trebalo dosta vremena da se adaptira na ovaj moj zrak, pa kasni, a i plavi phlox sad cvjetava. Pogodi na koga pomislim kad ih ugledam!!! |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
pa draga Horti ima li nešto da ti nemaš u svom vrtu ?
crocosmia je super ,mada nemam pojma kakva je to biljka. Kod tebe se baš može naći ono što nema svako.Obožavam doći u tvoj vrt |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Drage moje djevojke, makar sam bila zauzeta ovih dana, i rijetko u svom vrtu, ipak me niste zaboravile. Divne ste, zaista.
Vidim da je žuta crocosmia pobudila veliko zanimanje. Nisam ove godine od nje još očekivala cvatnju, jer sam je u proljeće tek kupila, pa je i mene iznenadila. Nadam se da će dobro napredovati kako bih imala što dijeliti, jer očito ima zainteresiranih
![]() Hoya ako imaš baš tako velike želje, morat ćeš mi doć s prikolicom. Ipak bi sve bilo previše za paket
![]() Andrea, po onoj slici nikad ne bih pomislila da se radi o veronici. Stvarno slika jako može prevariti.
Kat.rea, malčiranje balončića bi svakako bilo korisno.
Alisa nemoj odustati od sjetve radi jednog neuspjeha. Meni je od silnog sjemena što sam dobila od Silvek vrlo malo toga ostalo. Konkretno, cinije samo dvije. Posijala sam prerano i pregusto. Sve je niknulo, ali se onda previše izdužilo i izbujalo pa je skoro sve propalo. Iduće godine neću sijati do polovice travnja ili ću sijati direktno u gredice pod foliju. Možda se i tebi dogodila slična greška.
Josipa crocosmia je jako lijepa lukovičasta biljka. Naziva se još i montbretia. Najčešća je narančasta. Piše da su osjetljive na hladnoću ali moja već godinama prezimljava bez problema.
A ima još puno, puno toga što si želim a nemam u svom vrtu. Bit će s vremenom nadam se...
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ne sjećam se jesam li već stavljala ovu sliku. Sijana je u proljeće pa me iznenadila i razveselila sa cvatnjom.
Lychnis chalcedonica
Astilbe od Shashe ( zamislite kupila i meni poslala, to može samo ona )
![]() Pampas trava; sve po gradu viđam nekakve divove, a moja je mini
Tradescantia
Ovaj sam hibiscus lani kupila na placu. Ima pedalj i pol ali se iskazao malac. Prezimio je i evo cvate siromah, valjda će i narasti...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
volim prošetati tvojim vrtom jer uvijek svašta lijepoga cvate, a sad su i mace tu
![]() ![]() aa mogao bi se dogoditi i jedan kupanjac na mrežnici drugi tjedan..još se nismo odlučili ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma neeee, šalila sam se. Ja imam problem sa jakim vjetrom u dvorištu i moram gledati niske biljke i pokrivače tla, a kod tebe toga ima svih boja i svih šara. I sve lijepo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uh, za šetnju kod horti i kupanjac sam uvijekkkkkkkkkkkk!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet neka iznanađenja, ta tradescantia je jako zanimljiva biljka
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baš mi se sviđa ova tvoja trava
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je divno..trava je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Horti, prekrasne fotografije...koliko puno predivnog cvijeća! A tek hibiscus...a ja hvalim svog na sva usta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
kako je dobar Achimenes, njega treba držati u tegli? to je trajnica?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepote, ljepote... Astilbe ti, vidim cvatu - moje su cvale samo jednom prije ljeta i sad miruju, samo su zelene, bez cvijeta.. Ne znam da li to tako treba biti?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Horti, srećom pa nisi daleko od Skradnika, morat ću na kavu u tvoj kamenjar ili vrt- vidim svašta se tu predivnog može naći - biti će kakva travkica nečeg i za mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |