LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 111> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
....i to zbilja miris prave pravcate kakice
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
danas sam bila u Sloveniji kod sestrične, osim što je bio predivan dan i što sam se lijepo provela, sestrićna me iznenadila ovim lijepim poklonima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sestrićna ima jako lijepi vrtić, imala sam namjeru slikati i pokazati, ali nažalost fotiću je baterija bila prazna
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pokloni su prekrasni,veselim se slikama kad se ovo na proljeće procvjeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi takve poklone
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moja hosta čeka tvoju hostu za razmjenu
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nema problema Šmrčko, ove će dane valjda i ona doći nar ed, pa ćete sve kojima sam obećala dobiti svoju.........
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ada vam je tek vidjeti vrtić moje sestrične
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A što nisi slikala taj vrt?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
...bolje da ne vidimo draga Lora....onda samo dobijemo želju da još nešto nabavimo! Tak ja...kad god prošećem tu po temama uvijek "zinem" na nešto novo šta nemam.....prokleta megalomanija....
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, pa napisala ti je....riknula joj "bakterija" od fotića, pa nije mogla..!
![]() |
|
![]() |
|
Lora, našla sam lukovice tulipana "Shirley"....samo kaj je na mojoj etiketi obrub više bordo, a kod tebe je ljubičasti! Budemo uspoređivali na proljeće kakvi u stvari jesu ti tulipani!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jedva čekam proljeće da vidim svo to cvijeće u punom cvatu,a i sestrična ti je super.
Ona ružica kaj ti je dala na trećoj slikici,baš sam je danas gledala u cvjećarni,prekrasna je i izraste dosta visoka. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, vidim ja da ćeš ti češće u Sloveniju, prekrasne lukovice, bit će šareno kad procvjetaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo cvijeće, lukovice biti će to cvijetno proljeće
![]() |
|
![]() |
|
prekrasne, a i sestrična mi je zaista super, dosta je doduše mladja od mene, a što se tiče šarenila, nadam se da će ga biti, jedino što sad moram napraviti plan sadnje, jer ih imam mnogo, a za mene će trebati malo više vremena da to posadim. No nije mi žao ima dana...
![]() .
Šmrkcice, senilna baba zaboravila provjeriti da li je baterija u redu.
![]() Flavia jedva čekam, pa da vidimo kakvi će biti
Piramida, to ti je kućna biljka, i ne naraste visoko, najviše 40 cm...pretražujem po netu, i tražim na sve strane raspoznavanje, ali izgleda da će trebati saćekati da naraste malo......
Triša, pa imat će i za ostale kad se razraste, prema tome samo moli Boga da se dobro osjećam pa da još štogod dobijem
![]() |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
LOra isplatio se izlet u deželu kod sestrične.
Jel ono na prvoj slici heuchera ili se varam?
![]() |
|
![]() |
|
ne na prvoj slici je neka vrsta niskog geraniuma/iglice/, koji cvate rosa cvijetom na dugoj stapki, upravo tražim točno ime......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Molim lijepo a što je ovo lisnato na hosti. Ovo što sliči na bijeli bršljan a nije?
Inače Lora .... opet si se ponovila.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |