Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo ja, bravo ja!!!! Ja sam skužila kao se otvara, hehehehe!!!.................al doduše, nakon podužeg promatranja, i priznajem, trebalo mi je puno vremena, al sam baš bila zapela da skužim ko pit bul kad zagrize i ne pušta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Večeras sam si uzela malo više mremena da malo prelistam galeriju i da se malo podsjetim na već viđeno!Prekrasno,prekrasno i još jednom prekrasno!Ne znam što mi je ljepše :onaj slonić(još jednom ti hvala)balerina ili ona cvjetna kutija koja me toliko oduševljava!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna,njezna,jednostavna,ljepa.....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Joj cure moje drage... bas vam hvala na tako lijepim komentarima
![]() Maredemare ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jos jedna biljeznica, napravljena i poklonjena jos prije mjesec i pol...
slikana nabrzaka, na poslu, par minuta prije primopredaje na mom dzemperu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Pitanje: pogodite koliko je likova na slici?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, ne mogu više te tvoje "mistične" bilježnice gledati, divota kako ih zakamufliraš...
Koji je to 2k? odlično su mi ovako srebrnkasto-plavo ispunjene pukotine... (Likova je barem 6 > edit: 8 ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja sam ih nabrojala 7
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Predobro,savršeno!molim te reci mi gdje si skinula taj print!Kako je dobar a tek tvoja izvedba!Ludilo!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
koja slika!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš neobična, mistična bilježnica...nešto novo za vidit, i to odlično! Sjedi, 5!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joooj,kako ti je ovo dobro.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Pa Lluvia gdje si,koliko je čovječica tamo?i gdje si ga skinula!javiiii seee
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
fantastično i totalno ludo.i ja bi tako nešto!!!motivi,raspucavenje...sve predivno.i ja nabrojala 8.
![]() |
|
![]() |
|
Uh, uh... kakvi komentari... sad ste mi natjerale crvenilo u obraze... hvala vam svima puno i svima pusa
![]() Svima koji su nabrojali 8 svala cast... na poslu (prije primopredaje) su svi razlicito nabroji... ocito se na slici bolje vidi nego uzivo ![]() Prednja strana je print, doradjen 2K-om (Stamperija, cracle medium) i zlatnim prahom, koji je u toku lakiranje uglavnom izasao iz pukotina ![]() Slavice, nemam pojma odalke sam skinula taj print, ali mislim da ga nisam obrisala i da je negdje zaostao na racunalu... posalji mi mail na pp pa ako ga nadjem tvoj je. Prila - to vazi i za tebe... naravno ako ga zelis ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zaboravih napisati da je straznja strana decoupage papir... eto
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Originalna bilježnica koju si tako dobro iskombinirala...kompozicija je super i izrada naravno.........tak je dobro sve sjelo ...fantastično
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
OK, ljudi... Radim da slijepom i slabovidnom djecom, išla sam provjeriti i Lluvia govori istinu - stvarno ih je 8 komada!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Izgleda da smo svi brojili i brojili, ali koliko god da ih je, ovo je prelijepo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |