Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 43> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoja bauštelica je ful rascvjetana i tako ljupka
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnice, lijepe slikice si nam darovala. Bauštelicu sam u više navrata hvalila i samo se mogu ponoviti - sve je ljepša i ljepša!! Rascvjetanija, bujnija, šarenija, mirisnija.. Ova suručica je wwwwaaauuu - nek se primi, nek se primi (kiša će joj u tome pomoći) i nek ti predivna raste!!
Čuj, za puževe ti proporučam Ferramol (
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Krasno napreduje tvoja bauštelica..biljkice su krasne..a ti ih samo promatraj i slikaj, sve ostalo se stigne, bum ti ja došla pomoč pljeviti travu..
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za Ivnu i njeno cvijeće, fuj za puževe, i mene jako ljute.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bate patak pa zakaj ti cmoljiš?
![]() bauštelica je postala pravi prekokrasni cvijetjak, a astilba, najvjerovatnije, cmolji jer ti cmoljiš ![]() ![]() fakat ne vidim razloga nezadovoljstvu ![]() daj si gušta među svojim cvijećkama pa vidiš kako ti se hvale ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vrt prekrasno izgleda, sve se razbujalo, bauštelica se popunila, balkonska ograda savršena, a nove gazanije veličanstvene!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnice, di si??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
IIIJJJUUUUU kako dugo nisam bila kod tebe draga moja !!!!
Ali ne brini sve sam pregledala i stala sam zabezeknuta od ljepote i šarenila u tvojoj bauštelici..kako je sve lijepo procvalo i nabujalo a oleanderi su WOW prelijepa crvena boja i ja se nadam da će i moj uskoro da procvate jer neznam koje je boje .. pusaaaa dragaaaaa !!!! |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Evo mene, evo.Malo sam ovih dana okupirana drugim stvarima ali hvala vam što se "brinete"
![]() ![]() Evo što ovih dana cvate u mom vrtu, nije Bog zna što (vjeeečito nezadovoljna ![]() ![]() Procvali i moji ostali oleanderi, polako ali sigurno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Na ovo sam silno ponosna, moja rajčica u tegli ![]() ![]() ![]() još jedna začinska polica, jedna fiksna nije bila dovoljna ![]() džumbus u kutu balkona ![]() ![]() ode i jasmin uza zid ali nikako da počne cvasti kao prošle godine (baš sam nestrpljiva ![]() ![]() Lantanina crvena bugica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čestitam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je lijepo, ali ruselije su prve na top listi.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ne trebas biti nezadovoljna,i ja se slazem da je ruselija prva,pa sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Meni se kod tebe sve sviđa,,a ruselija je i meni zapela za oko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |