Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 36>
Korisnik
Poruka
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 19:26
Od nekoliko upelcanih bozikovina samo ove dvije su opstale i cini mi se da obecavaju Tongue

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 19:32
Lojtrice sam napravila uz malu pomoc svog susjeda, a nakon sto se vrati doma moram ih lijepo srediti i prelakirati . . .

na lojtricama su cuvarkuce koje ce biti lijepe kad se pocnu pruzati preko rubova posudica . . .

maleni detalj sa lojtrica . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 19:37
Moj prvi i jedini clematis za sada (prijateljica iz gimnazije mi ga poklonila) mislim da je to onaj obicni ljubicasti . . . . tuzna sam jer cvijeta sada kad mene nema Cry

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 22:59

Hvala ti na slikovnom tečaju razmnožavanja hortenzija. Nisam ih nikad probala zapelcati.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 23:53
i ja cu probati
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 08:42
lojtrice su ti preslatke smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 09:26
Monny, dalije možeš i sjemenom razmnožavati!
Uživaj u druženju s TM-om, a kad se vratiš doma bit ćeš jako sretna radi cvijeća koje će te dočekati..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 00:18
Anastazija, gioiaa samo naprijed, nije tesko pelcati hortenzije smile78

enrikova nona hvala ali nisu mi bas po volji jer sam htjela da budu duze...ali nisam imala drvo koje bi odgovaralo...kad su vec tako malene mislim da cu skupiti volje pa da ih nakon lakiranja obojim u bijelo a nakon toga da ih ukrasim salvetnom tehnikom..... smile78

Anaida strpljivo cu cekati sjeme i pokusati sakupiti sto vise da imam i za udijeliti drugima... druzenje sa MM je odlicno ali ja sam tako jadna i sad me pocinje hvatati nervoza i brojim dane do 9.7. da stignem doma svojim biljkama i zivotinjama smile78
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 00:22
Evo ovakve su bile moje ivancice prije odlaska....
Ove godine su ih strasno napale usi ali uspjela sam ih se rijesiti ;)
Uff a bile bi i bujnije da MM nije presao frezom preko njih Pinch

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 00:27
Ovo je ogradica koju sam sklepala isto prije odlaska u Rijeku.... Otisla sam u obliznju sumu i dovukla suhih grana da bi se ukrasne tikvice mogle penjati.... Njih imam posađene na svojoj potkucnici....
Mama kaze da su dosta porasle i da se pocinju pravo penjati po ogradici....

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 00:32
I ovo je moj uradak prije odlaska . . . bome sam se naradila . . . hehe LOL
A nemam bas mjesta za penjacice pa sama improviziram (koliko mogu...i koliko mi uspije...)
Obozavam drvo od breze (a i nju sam nakupila u sumi...) pa eto ovdje bi se trebao hvatati ukrasni grah...

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 05:44
Moje miljenice, ove godine ih neće biti Cry

Hvala ti na tečaju za hortenzije, baš sam razmišljala kako bih rado imala barem još jedan tako lijep grm, prekrasan cijelo ljeto i do kasno u jesen! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 23:04
Draga hvala ti na "tecaju" za pelcanje hortenzija ! Ja imam jedan rozi grm koji se svake zime dok sam ja na onom sjeveru uspije smrznuti i ja ga svaki put kad dodjem uspijem oziviti ! 

Sve sto sam kod tebe vidjela , prekrasno mi je ! Doci cu opet !
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 00:53
misty-da - samo naprijed sa pelcanjem hortenzija i meni su posebne jer tako dugo odusevljavaju, ta dugotrajna promjena cvijeta mi je posebna kod njih... smile78

Gute Fee - hvala i samo mi navrati dobro dosla si smile78
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 00:55
Ovaj ukras mi je mama kupila i bas mi je drag ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 01:08
Ovo cvijece je posađeno ovog proljeca, cak dosta kasno, pa mislim da od nekih necu niti docekati cvijet, ali eto imam ga pa cu se strpiti do sljedece godine....

Kana - ali nemam pojma koje je boje . . .

Dragoljub - obozavam ga . . .

Ljetni jorgovan (leptirov grm) . . . ne znam koje je boje (roza ili ljubicasti...???) ove godine nece ni cvijetati, a ja si do sljedece godine zelim bijeli ;)))

Ovo kod nas zovu netko - kefice, a netko - pijetlova krijesta, a danas sam vidjela strucni naziv ali ga nisam zapamtila ;))

Malene kleome koje sam posadila....

. . . a ove su se same rasijale....vidi se koliko su naprednije - mamino izvjesce kaze da cvijetaju (inace pomjesane su u gredici sa zimskim ruzama) Big%20smile

A mama kaze da i suncokreti cvijetaju LOL

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 01:17
Ovo cvijece sam posadila u jutro istog dana kad sam odlazila kod MM Wacko
Jako me zanima koliko ce me docekati kad se vratim Hug

Evo malo zijevalica (tek toliko da skupim sjemena ili recite mi dali se same rasiju Question )

Ovo mi je dala mamina prijateljica u prolazu i zaboravila sam kako je rekla da se zove (kad poraste znati cu ;))))

I za kraj meni jako slatki mali niski aster (mislim da je) nacupala mi ga susjeda, ona ima puuuunoooo . . .

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 09:53
lijepo si posadila cvijeće u redove
drvena ograda za tikvice je super, prekrasan ambijent, da je još jedna
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 10:33
vrijednice jedna svaka čast smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 11:10
Dobre su ti lojtre.

Ono cvijeće od mamine prijateljice - mislim da su vince.

Kad stigneš doma iznenadit će te koliko su biljke narasle i procvjetale.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.