Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od nekoliko upelcanih bozikovina samo ove dvije su opstale i cini mi se da obecavaju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lojtrice sam napravila uz malu pomoc svog susjeda, a nakon sto se vrati doma moram ih lijepo srediti i prelakirati . . .
![]() na lojtricama su cuvarkuce koje ce biti lijepe kad se pocnu pruzati preko rubova posudica . . . ![]() maleni detalj sa lojtrica . . . ![]() |
|
![]() |
|
Moj prvi i jedini clematis za sada (prijateljica iz gimnazije mi ga poklonila) mislim da je to onaj obicni ljubicasti . . . . tuzna sam jer cvijeta sada kad mene nema
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti na slikovnom tečaju razmnožavanja hortenzija. Nisam ih nikad probala zapelcati. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja cu probati
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lojtrice su ti preslatke
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Monny, dalije možeš i sjemenom razmnožavati!
Uživaj u druženju s TM-om, a kad se vratiš doma bit ćeš jako sretna radi cvijeća koje će te dočekati..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija, gioiaa samo naprijed, nije tesko pelcati hortenzije
![]() enrikova nona hvala ali nisu mi bas po volji jer sam htjela da budu duze...ali nisam imala drvo koje bi odgovaralo...kad su vec tako malene mislim da cu skupiti volje pa da ih nakon lakiranja obojim u bijelo a nakon toga da ih ukrasim salvetnom tehnikom..... ![]() Anaida strpljivo cu cekati sjeme i pokusati sakupiti sto vise da imam i za udijeliti drugima... druzenje sa MM je odlicno ali ja sam tako jadna i sad me pocinje hvatati nervoza i brojim dane do 9.7. da stignem doma svojim biljkama i zivotinjama ![]() |
|
![]() |
|
Evo ovakve su bile moje ivancice prije odlaska....
Ove godine su ih strasno napale usi ali uspjela sam ih se rijesiti ;) Uff a bile bi i bujnije da MM nije presao frezom preko njih ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je ogradica koju sam sklepala isto prije odlaska u Rijeku.... Otisla sam u obliznju sumu i dovukla suhih grana da bi se ukrasne tikvice mogle penjati.... Njih imam posađene na svojoj potkucnici....
Mama kaze da su dosta porasle i da se pocinju pravo penjati po ogradici.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ovo je moj uradak prije odlaska . . . bome sam se naradila . . . hehe
![]() A nemam bas mjesta za penjacice pa sama improviziram (koliko mogu...i koliko mi uspije...) Obozavam drvo od breze (a i nju sam nakupila u sumi...) pa eto ovdje bi se trebao hvatati ukrasni grah... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Moje miljenice, ove godine ih neće biti
![]() ![]() Hvala ti na tečaju za hortenzije, baš sam razmišljala kako bih rado imala barem još jedan tako lijep grm, prekrasan cijelo ljeto i do kasno u jesen!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga hvala ti na "tecaju" za pelcanje hortenzija ! Ja imam jedan rozi grm koji se svake zime dok sam ja na onom sjeveru uspije smrznuti i ja ga svaki put kad dodjem uspijem oziviti !
Sve sto sam kod tebe vidjela , prekrasno mi je ! Doci cu opet ! |
|
![]() |
|
misty-da - samo naprijed sa pelcanjem hortenzija i meni su posebne jer tako dugo odusevljavaju, ta dugotrajna promjena cvijeta mi je posebna kod njih...
![]() Gute Fee - hvala i samo mi navrati dobro dosla si ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj ukras mi je mama kupila i bas mi je drag ;)
![]() |
|
![]() |
|
Ovo cvijece je posađeno ovog proljeca, cak dosta kasno, pa mislim da od nekih necu niti docekati cvijet, ali eto imam ga pa cu se strpiti do sljedece godine....
Kana - ali nemam pojma koje je boje . . . ![]() Dragoljub - obozavam ga . . . ![]() Ljetni jorgovan (leptirov grm) . . . ne znam koje je boje (roza ili ljubicasti...???) ove godine nece ni cvijetati, a ja si do sljedece godine zelim bijeli ;))) ![]() Ovo kod nas zovu netko - kefice, a netko - pijetlova krijesta, a danas sam vidjela strucni naziv ali ga nisam zapamtila ;)) ![]() Malene kleome koje sam posadila.... ![]() . . . a ove su se same rasijale....vidi se koliko su naprednije - mamino izvjesce kaze da cvijetaju (inace pomjesane su u gredici sa zimskim ruzama) ![]() ![]() A mama kaze da i suncokreti cvijetaju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo cvijece sam posadila u jutro istog dana kad sam odlazila kod MM
![]() Jako me zanima koliko ce me docekati kad se vratim ![]() Evo malo zijevalica (tek toliko da skupim sjemena ili recite mi dali se same rasiju ![]() ![]() Ovo mi je dala mamina prijateljica u prolazu i zaboravila sam kako je rekla da se zove (kad poraste znati cu ;)))) ![]() I za kraj meni jako slatki mali niski aster (mislim da je) nacupala mi ga susjeda, ona ima puuuunoooo . . . ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vrijednice jedna svaka čast
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobre su ti lojtre.
Ono cvijeće od mamine prijateljice - mislim da su vince. Kad stigneš doma iznenadit će te koliko su biljke narasle i procvjetale. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |