Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 63> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani pa ovo je više nego prekrasno.Koja urednost i pedancija.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala Maris!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je jedna stara kutija od cigara koju sam dobila od drage mlade prijateljice. Kopče sam morala skinuti prije farbanja ali su bile malo neobične i nisam ih uspjela vratiti na mjesto. Skinula sam s jedne škrinjice ove kopče i uspjela sam spasiti stvar...nije baš da sam 100% zadovoljna, ali za domaću upotrebu će biti ok....
...unutrašnjost
Na ovoj sam kutiji koristila i tehniku čipke, tek toliko da probam novi kit koji sam kupila neki dan....
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
drvofix super funkcionira, kutije su super
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Slika me je oduševila. Predivna je.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
zaista ti je sve divno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
slika ...
![]() kutijica u obliku srca ... ![]() a crno bijela me oduševila ... slaba sam na tu kombinaciju a ti imaš perfektne radove,ne znam zašto nisi zadovoljna ... ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Tanja, Mima, Sarita, Suza - hvala puno curke
![]() Suza - nisam zadovoljna sa zadnjom kutijom zato jer su kopče malo prevelike za nju a nigdje nisam mogla naći manje....poklopac zbog toga ne priliježe 100% pa me to smeta...inače drugo je sve ok!
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
aaaahaaa ...pa na slici se baš i ne kuži da su prevelike
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kutijica srce
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Tara
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Crno bijela kutija mi je mrak.
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Jani sve za +5,gledam i ne znam šta mi je lipše
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
e to se zove volja ...
![]() svaka čast na detaljima dovedenim do perfekcije... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bravooo!! izlažeš u subotu ?
|
|
![]() |
|
Maris, Tifany, Klara, Gogs - hvala puno curke
![]() Gogs - da, izlažem....u Green Goldu u Radničkoj!
|
|
![]() |
|
Već u subotu,kaj je 11.2. ova subota?Bome je sad vidim.
Sretno na izložbi. ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sretno Jani na izložbi.
|
|
![]() |
|
Hvala vam najljepša, nadam se da će dobro proći
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |