Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 70> |
Korisnik | |||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Emilly, kod tebe i Hane ima više orhideja nego u nekom velikom botaničkom vrtu. Prekrasne su, naročito one žute s početka priče. Jedva čekam nastavak.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
Hoću ;) |
|||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|||
![]() |
|||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
||
Hana, i ti osobno preuzimaš?
![]() |
|||
![]() |
|||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
||
![]() Morat ćemo neku izložbu organizirat, hahah ![]() Pa ne znam baš za botanički, ali smo daleko ispred vrtnih centara ![]() Najbolje mi je kad kupim neku orhideju, a oni se trude objasniti kako da se brinem za nju. U većini slučajeva ni vrstu ne pogode, a kamoli šta ostalo. Nije ni čudo da ubijaju biljke velikom brzinom ![]() |
|||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
Draga EMILLY,
Dolazim svakako na tvoju izložbu,
lijepo da ljepše ne može
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eh kad bi cvjetale sve u isto vrijeme...
Ovako mislim da i ne bi bila baš neka izložba, hrpa salate ![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Ja sam danas bila u Bauhausu i vidla nekoliko prekrasnih plavih i ni jedna nazalost od njih nije dosla sa mnom doma :-( Bile su mi preskupe ali odmah sam se sjetila vas koje kao i ja obozavate plave :-) Fotku ljepotice koja je dosla doma sa mnom cu stavit malo kasnije ali bilo je ljepih i ne previse unistenih sto me bas razveselilo :-)
|
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
||
Znači, idućih dana izbjegavam Bauhaus
![]() Jedva čekam vidjeti šta si kupila ![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Da,definitvno jer su mi oči ispale
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
A možda bi se ipak našlo dosta njih koje bi istovremeno cvale za izložbu, ha? Ja bi dotrčala među prvima. S fotićem, naravno.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
||
I ja sam guštala u svakoj stranici, kao da sam uživo bila u kući orhideja!! Jer tvoja kuća u stvari i je kuća orhideja!! Pa smo uz kraljice kaktusa, sukulenata, hibića, hosti, kamenjara, važića, dobile i kraljicu orhideja!!!
Mislim da ne moram reči da sam zadnjih dana 4 puta prolistala sve stranice tvoje teme!!
![]() I što ih više puta gledam, uvijek nađem nešto posebno!!!
![]() |
|||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala curke
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ljepo sam ja rekla da ste ti i hana naše kraljice orhideja
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti draga
![]() Mi ih samo imamo puno, ali nisam primjetila da nekome ne uspjevaju. Jednostavno nisu svi bolesni na njih kao nas dvije ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Imala bi ih i ja više da imam mjesta
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
Svaki put se iznova divim tvojim orhidejama,ma šta im radiš pa su tako napredne,i ja sam u Kopru gledala plavu ali i meni je bila preskupa ,slikala sam je da barem ponekad pogledam tu ljepotu
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma ništa im ne radim, ako čačkam oko njih samo nešto zeznem
![]() Danas sam išla presaditi paphove (čitala sam da se vole često presađivati, čak i svakih 6 mj.). Htjela sam maknuti stari suhi izdanak i fino sam mu sav korijen otkinula, grrrr ![]() |
|||
![]() |
|||
||
U ovog cimbaća polažem velike nade...
Izgleda sam tom jednom potrefila mjesto, napokon ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |