Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Emilly
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Emilly

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 70>
Korisnik
Poruka
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 21:37
Emilly, kod tebe i Hane ima više orhideja nego u nekom velikom botaničkom vrtu. Prekrasne su, naročito one žute s početka priče. Jedva čekam nastavak.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 22:30
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

Jedan od meni najljepših dendrobiuma nobile [IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://i1231.photobucket.com/albums/ee515/Emilly39/orhideje/P1070878.jpg" />

Prekrasan je[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />
Hoćeš? [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hoću ;)
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 08:39
Hana, i ti osobno preuzimaš? Wink
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 08:43
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Emilly, kod tebe i Hane ima više orhideja nego u nekom velikom botaničkom vrtu. Prekrasne su, naročito one žute s početka priče. Jedva čekam nastavak.

smile78
Morat ćemo neku izložbu organizirat, hahah LOL
Pa ne znam baš za botanički, ali smo daleko ispred vrtnih centara Big%20smile
Najbolje mi je kad kupim neku orhideju, a oni se trude objasniti kako da se brinem za nju. U većini slučajeva ni vrstu ne pogode, a kamoli šta ostalo. Nije ni čudo da ubijaju biljke velikom brzinom Angry

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 08:53
Draga EMILLY,
Dolazim svakako na tvoju izložbu,
lijepo da ljepše ne možeClap
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 10:46
Eh kad bi cvjetale sve u isto vrijeme...
Ovako mislim da i ne bi bila baš neka izložba, hrpa salate LOL
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 17:14
Ja sam danas bila u Bauhausu i vidla nekoliko prekrasnih plavih i ni jedna nazalost od njih nije dosla sa mnom doma :-( Bile su mi preskupe ali odmah sam se sjetila vas koje kao i ja obozavate plave :-) Fotku ljepotice koja je dosla doma sa mnom cu stavit malo kasnije ali bilo je ljepih i ne previse unistenih sto me bas razveselilo :-)
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 19:54
Znači, idućih dana izbjegavam Bauhaus LOL
Jedva čekam vidjeti šta si kupila smile126
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 20:00
Da,definitvno jer su mi oči ispale smile94Sad mi je žao da bar nisam slikala al nisam imala mob sa sobomAngryAli čim ih vidim na sniženju ,kupujemBig%20smile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 00:04
A možda bi se ipak našlo dosta njih koje bi istovremeno cvale za izložbu, ha? Ja bi dotrčala među prvima. S fotićem, naravno.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 00:33
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

A možda bi se ipak našlo dosta njih koje bi istovremeno cvale za izložbu, ha? Ja bi dotrčala među prvima. S fotićem, naravno.
 Idem i jaSmile
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 09:32
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 10:02

I ja sam guštala u svakoj stranici, kao da sam uživo bila u kući orhideja!!  Jer tvoja kuća u stvari i je kuća orhideja!!  Pa smo uz kraljice kaktusa, sukulenata, hibića, hosti, kamenjara, važića,  dobile i kraljicu orhideja!!!

Mislim da ne moram reči da sam zadnjih dana 4 puta prolistala sve stranice tvoje teme!!Wink

I što ih više puta gledam, uvijek nađem nešto posebno!!! Heart
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 13:50
Hvala curke smile79
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 14:15
Ljepo sam ja rekla da ste ti i hana naše kraljice orhideja smile79Molit ću vas da podjelite tu tituluLOL
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 10:16
Hvala ti draga smile78
Mi ih samo imamo puno, ali nisam primjetila da nekome ne uspjevaju. Jednostavno nisu svi bolesni na njih kao nas dvije LOL Embarrassed
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 11:17
Imala bi ih i ja više da imam mjestaCryOvako se guštam na vašimaLOL
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 12:38
Svaki put se iznova divim tvojim orhidejama,ma šta im radiš pa su tako napredne,i ja sam u Kopru gledala plavu ali  i meni je bila preskupa ,slikala sam je da barem ponekad pogledam  tu ljepotusmile120
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 13:46
Ma ništa im ne radim, ako čačkam oko njih samo nešto zeznem Confused
Danas sam išla presaditi paphove (čitala sam da se vole često presađivati, čak i svakih 6 mj.). Htjela sam maknuti stari suhi izdanak i fino sam mu sav korijen otkinula, grrrr Angry
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:04
U ovog cimbaća polažem velike nade...
Izgleda sam tom jednom potrefila mjesto, napokon Tongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.