aurelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga ... prilično sam bila uvjerena da je nekakav sukulent.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Rajski vrtovi, Enrikova nona
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Wow, kombinacija cinija i nigele je prekrasna, a ruže i kale još i ljepša
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
vila2
![]() Neke od biljaka uzgojene iz sjemena Različak ![]() Godecija ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lavatera
![]() Sljezovi (Zahvaljujući dragoj našoj forumašici ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kleoma
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasan sljez, definitivno ću ih opet sijati, nekakva hrđa mi ih napadala pa sam pauzirala, ali sad su me tvoje slike opet nagovorile
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Sjećaš li se priče o cinijama
![]() ![]() A bome i sljezovi su krasni.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Nisa, rajski vrtovi
![]() Niklo je više raznobojnih sljezova, nažalost dio je stradao od strojara za iskop zemlje dok sam bila odsutna ![]() Cinije ni kod mene nisu nikle kakve sam željela (krupne crvene uglavnom), već jednostruke...svejedno su mi drage kao i svo starinsko cvijeće, a puževi ih obožavaju...puno su mi već pojeli. Sjeme ću svakako sakupljati i dalje. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Detalji iz vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Jutarnja šetnja po tvom vrtu sve 5 slika ruže i kale može na naslovnicu.
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Krasno cvijeće, krasne slike, ali onaj dupli crveni sljez me oduševio!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Kamenjarka1, Andina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svi moji visoki plamenci (Phlox)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |