Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E onda trebaš probati kod mene,silvek.Ja one"obične" više i ne radim.Ok,od bazginih bobica i jabuke je skoro pa"običan" i njega radim,sad još nisam no valjda ovih dana budem, jer mi je prefin.
Silvek,aj mi pomogni malo.Kad ideš po trgovinama,ako naletiš na reklamne,Dr.Oetker flašice(to su malecke flašice,u paketu ih je čini mi se 6kom i koštaju 15ak kn.)da mi ili uzmeš par paketa ili,ak su u mom"kvartu" javiš.
Flašice su fenomenalne a ja kupila samo 3 paketa i sad ih ne mogu naći više.
Ulovila sam sjeme suzzi
![]() Jučer sam se napljevila za cijeli mjesec(još mi je i za danas ostalo).
U stvari,kad bolje razmislim,nije da ne volim plijeviti(sam kaj mi nokti popucaju),tako barem vidim puno toga šta se dešava u vrtu,šta inače,kad gledam ,ne vidim.
Odo sad zalijevati da lakše "čerupam"
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa kaj ti uopće spavaš, stalno nešto radiš - radilica jedna!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bum razgledala po dućanima. Moja baka i ja koristino za zimnicu, tj pekmeziće i rajčicu staklenke od šampinjona, one male, baš su praktične - kad kupujem bilo kaj uvijek gledam da kupujem u ambalaži koju mogu nekak kasnije iskoristiti, a ove su idealna mjera za pasiranu rajčicu i pekmez.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Za spavanje i kavicu popiti ,uvijek ima vremena,franjice
![]() SilveK,i ja sakupljam sve moguće flašice no ove su mi tak slatke da si ih moram još kupiti.Ujedno su mi super za"eksperimentalne" pekmeze jer njih radim prvo jako malo a toliko tako malih flašica nemam.
Jedino me MM zeza,na čepu piše Dr.Oetker,da mi niko nebu vjeroval kako je to domaće nego da je kupljeno
![]() ![]() Danas i sutra sam"licitarka",samo kolače pečem....
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pošalji malo onoga što obrežeš da ti kolači idu na stol savršeno izrezani (uostalom, kao što je savršeno sve čega se ti primiš!)
|
|
![]() |
|
Od danas samo čupam.Kad barem polovicu počupam možda bum i nešto sadila
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad već samo čupaš, ako iščupaš nešto što cvijeta plavo - molim lijepo misli malo na mene
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mislim ja na tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
No.no, ne smiješ puno misliti zabolit ćete glavica!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ok nemam ni sad,no samo da znate,nije da ništ ne radim.
Osim onog stalnog,zaljevanja,čišćenja i sl,oko cvijeća i nemam nekog posla.
Sad se pripremam za proljeće.Kako još ne znam šta ću saditi,i gdje,a ni ne sijem još ništa,sad pripremam "posude" za sadnju.
Tu ima nešto što sam preradila pa će poslužiti za cvijeće
a ove "tuljce" sam neki dan kupila.Ne znam još di će visiti ni šta će u njima biti(ok,neki puzavac,samo ne znam koji )no ima vremena pa bum smislila.
Ako vas zanima odakle su,iz NB-a(za hobby,internet trgovina )12kn kom
![]() I tako,igram se u kući dok ne zatopli,onda se bum vani igrala
![]() Odoh sad spat jer bu mi Franjica opet rekla"kaj ti nikad ne spavaš"
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Shasha da te ne poznajem čist bi pomislila da doma samo planduješ. A znam da ti je samo vremenska prognoza problem a i prvi mjesec je tek.
|
|
![]() |
|
Joj,baš si me sad nasmijala Tija
![]() Sa ovim-da me ne poznaš.....Oni koji me,moglo bi se reći,stvarno znaju,još uvijek misle,aj ok ne da plandujem,no ,da bumo blagi,da mi je dosadno,a ti veliš ovak nekaj.Dođe mi da se zamislim(a kak bi se tek trebli zamisliti oni koji me puno duže i "bolje znaju)...ljudi koji me,skoro ne znaju ,znaju me bolje od onih koje me "znaju"
(al ga filozofiram ovak kasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jednom je u "Karici" na Tv-u bila jedna žena i pita ju Danijela što radi u životu i ona kaže "ja sam samo domaćica", a onda je naša predobra voditeljica rekla da joj više nitko ne kaža da je samo domačica jer je to posao koji traje 25 sati dnevno (da dobro sam napisala 25) posao koji nije jedan već si i kuharica i spremačica i majstorica i medicinska sestra i psiholog i psihijatar i vozač i vrtlar i ......... a to da za ni jedan taj posao nisi plaćena zar je to znak da ti zapravo ništa ne radiš. Ne draga ti zapravo i nemaš slobodno vrijeme jer si non-stop u pokretu. I zato ovi tvoji "znani" neka se zamisle.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma daj shasha pa svi znamo da se samo igraš
![]() Ali moram sada biti ozbiljna...već mi fali gledanje tvoga vrta i čitanje tvojih postova. Čini mi se da si se u zadnje vrijeme ulijenila što se tiče foruma!!!
Znam ja da ti ne miruješ, ali nam piši čime se baviš, nije bitno da li si oko cvijeća, radiš salvetnu ili nešto sasvim treće nije bitno....samo nam piši...
|
|
![]() |
|
Da si to "otpjevala".....piši,piši miiii...o svemu piši mi..........Možda i bi,ovako,ko zna
![]() Ma nemam šta pisati.Kaj da pišem ,kad zaljevam cvijeće?! Čim zatopli,bum se raspisala...joooj kad sam već spomenula,čim zatopli.MM i susjeda su me skoro u ludnicu strpali.Neki dan,još nije bilo ovako toplo, meni se jeli ražnjići.Kako ražnjići mogu biti dobri ak nisu na roštilju!! Ok,nisam ložila vani roštilj nego sam električni roštilj izvukla van,na terasu,donjela mesine,kavu obavezno i sjedim ja vani u zimskoj vesti pijuckam kavu i roštiljam.Bilo je zima al je sunce bilo pa sam morala izaći malo na terasu.MM i susjeda u kući,u vestama,grijanje na 30 i gledaju mene na terasi
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme,teglice su fenomenalne!
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Čuj da sam te ja vidjela i ja bih se zapitala....
![]() ![]() ![]() Ma bitno je samo to da si ti popapala ono što si zamislila... |
|
![]() |
|
Ja tek sad vidim da sam gore u postu spomenula"ove tuljce" a nisam stavila sliku
![]() OVE TULJCE
![]() ![]() e sad,kaj bi ja u njih posadila???Promjera su nekih 12cm.Mslila sam ih objesiti dolje na"šupu" i nešto puzavu ubaciti u njih.Samo ne znam šta.Naime treba mi cvijet kojem ne treba puno mjesta a da je puzavac
![]() |
|
![]() |
|
bršljan ili Lotus brzo raste a efektan je
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...tuljci odlični...davno sam imala 2 takva, ali su samo tulili na zidu jer u njima ništa nije bilo...sad ih više ne vidim po našim butigama....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |