Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:26
Pozdrav otok! Divota od vrta, puno vrsta, puno boja, sukulenata ko u prići.... ja ću poludjeti i ja bi sve to! Predivno otok! Da li mini ciklame mogu ostati vani preko zime, ja sam u Hr. zagorju, zna biti i -17?    Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:02
Predivno, prekrasno, ljepota do ljepotesmile64
Samo me zanima kako bi mi kojima se gasi vrt zimi izdržali ritam vrta cijelu godinuShocked. Ovako se borimo sa svim  nedaćama kroz godinu, ali se zimi ipak odmaramo. A valjda bi se navikli na totalnu ljepotu i muku oko njeWink

Predivni sedumi žednjaci, obožavam kad u jesen se sve uvrtu gasi a oni daju maksimumHeart

Kažeš da ti je jasmin jadan, a moj nije ni procvjetao ne znam koji mu je vragCry

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 20:17
Stvarno ste grozni , svako malo me sa nečim zarazite - sad sam se opasno zagrijala za sukulente ! Izgledaju prekrasno Tongue.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 20:24
Uvijek s odušeljenjem dodjem u tvoj vrt. Odmorim oči i dušu. Kako je lijepo kad uvijek imaš nešto što ti cvate . Sukulente neču ni da spominjem......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 21:13
Dobila sam prekrasan paketić smilie_tanz_011.gifsmilie_tanz_015.gifsmilie_love_218.gif
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:13
Bila sam u tvom vrtu, nemam inspiracije što napisati a da već nije rečeno. Pohvale sve je prekrasno, sukulenti samo da čovjek gleda i pati.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 08:21
nemoj biti tužna, nemaš razloga, i ove godine vrt i cvijeće u njemu ti je lijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 08:24
Otok, di si nam ti? Navikli na slikice sad kad ih dan,dva nema odmah je frka i kriza Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 08:36
Anaida, pa samo jučer nisam stavila nove slike LOL

Ma, terorizirala bi ja vas slikama, ali su mi dečki pokupili fotić, a sa mob. sam se malo igrala pa su sad slike samo ovakve, ne mogu ga vratiti u normalu

(Slikala sam nešto jučer, moram prebaciti slike)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 08:38
Velim ja - i jedan dan bez fotki je kriza!! Smile A ti si mobitel udesila tako da sad imaš malog Van Gogha koji slika u njemu!! Smile
(ovo je njegova slika Irisi) 
Van%20Gogh:%20Irises
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:20
Baš mi izgledaju nekako kraljevski moćno...

život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:34
Znaš Otoče da ti ova slika uopće nije loša, baš je nekak umjetnička ispala Big%20smile.  
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 11:51
slažem se sa Horti
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 17:44
nije ni to lošeLOL kod tebe smo ionako navikli na umjetnička djelaClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:06
Evo da se javim u ovaj kišni dan.

Nisam mogla dalje od dvorišta

Je li vam poznata ova tegla? Još se nije ni osušila kod Hoye, a već je kod mene

Naravno da nije bila prazna, stigla je dopuna moje kolekcije

Pozdravljamo vas ja i moja ptičica

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:20
smile227smile120
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 22:54
smile141
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 07:38
Otok, uredi teglu - ti imaš za to smisla i dara - ja sam više za manovalske radove LOL
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 08:28
Kao i obično, Otok, kod tebe caruju sukulenti. I svaki put kad dođem k tebi, imam osjećaj da ih imaš sve više i više.
Ova hoyina tegla je baš lijepa, a o novim sikulentima da ni ne pričam. Baš su super!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:27
Kako ste me danas razveselile slikama u ovakvo kišno jutro.Otak pa ona slika stvarno izgleda kao da je od Van Gogha,dobro je to Anaida usporedila.Tongue
A poklon od Hoye je super,a ti ga sad lijepo uredi i naravno i napuni,Hoya se pobrinula i za toClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.