Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 221222223224225 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2015 u 10:16
...evo me nakon nekoliko dana u posjeti ovom čarobnom mjestu, potrebna mi je hitna doza cvjetne ljepote iz tvojega vrta, draga mojaEmbarrassed
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2015 u 19:25
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

...akebia...prelepa slika...da li se sam upliću novi izdanci...ili im ti malo pomažeš...baš mi se dopada biljka...
Hvala arčik!
Akebia se sama upliće, a primjetila sam da neke grane pušta po zemlji i vijuga između biljaka.
Grane su joj savitljive i čvrste, i od njih su se u Japanu, domovini akebie, plele košare.

...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2015 u 19:28
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...evo me nakon nekoliko dana u posjeti ovom čarobnom mjestu, potrebna mi je hitna doza cvjetne ljepote iz tvojega vrta, draga mojaEmbarrassed
Sara smile79

Sarah Dunant
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2015 u 19:42
Pospani narcis se naljutio na sunce koje ga je natjeralo da otvori laticeBig smile

divovska šeflera uspješno preživjela još jednu zimu

u sjeni cvjeta pahisandra

nepeta

saxifraga sempervivum

Sarah Dunant
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2015 u 07:36
bila sam na jutarnjem dopingu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2015 u 08:26
Mogla bih satima ovako
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2015 u 08:54
ajama

miska

Dobro došle u moj kutak mira i ljepote...!

Sarah Dunant
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 13:44
Draga Slavujčice, predivna je bila šetnja kroz tvoj tek probuđeni vrt... Maštam kako će i kod mene jednoga dana vladati takav sklad... Jako me se dojmila priča o Buddhi i cvijetu, zaista je svaka biljka tajna za sebe... Izdvajam ovu sliku, jer je jednostavno predivna... Čitav vrt okupan mirom i ljepotom... Heart

smile79
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:05
Hvala ti vila!Heart

Meni je puno ljepše ovako!

Sarah Dunant
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:06
kao i uvijek, prelijepo smile55
Gdje ti je prezimila šeflera?
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2015 u 22:21
Hvala moon!Heart

Šeflera je prezimila u negrijanoj prostoriji ispred balkonskih vrata na istočnoj strani.
Svake zime odbaci polovinu listova.

Sarah Dunant
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 00:59
Tnx Thumbs Up
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 01:52
Znaš da se divim tvom vrtu, no ovaj put moram istaknuti i divljenje tvojem prikazivanju detalja iz vrta i načinu fotografiranja biljaka. Majstorski! Clap
Hvala ti za sliku pahisandre, sad znam kako izgleda njezin cvijet. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 08:45
moon smile79

Andina, hvala ti!Heart
Volim pokazati ljepotu malih biljaka koje često ostanu neprimjećene a zajedno sa ostalim velecvjetnim biljkama stvaraju čaroliju vrta.

Sarah Dunant
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 08:59

Sarah Dunant
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 13:00
Divan ti je ovaj pogled preko Saxifrage, kod tebe biljke baš uživaju! Moja se nažalost skoro skroz izgubila, ostalo je samo tri, četiri mala komadića od čitavog busena, ali jedan pušta pupoljak pa me svejedno obradovala Smile Ništa manje nisu lijepe ni Aubriete koje tek počinju sa cvatnjom, ja se nažalost ne mogu ove godine sa njom pohvaliti jer me baš i ne voli izgleda Smile Nestala je jednostavno, možda su ju puževi sredili, a možda joj samo nisam našla dobro mjesto... Uživat ću zato u ljepoti tvojih, veselim se svakoj novoj sličici iz tvoga vrta!
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 13:04
Dosla sam po dnevnu dozu ljepote. Slazem se da je ovaj pogled preko Saxifrage divan...
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2015 u 21:35
Tvoj vrt je zaista čarolija

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2015 u 00:07
kakva divota...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2015 u 21:29
Originalno poslano od člana vila2 vila2 napisao:

Divan ti je ovaj pogled preko Saxifrage, kod tebe biljke baš uživaju! Moja se nažalost skoro skroz izgubila, ostalo je samo tri, četiri mala komadića od čitavog busena, ali jedan pušta pupoljak pa me svejedno obradovala Smile Ništa manje nisu lijepe ni Aubriete koje tek počinju sa cvatnjom, ja se nažalost ne mogu ove godine sa njom pohvaliti jer me baš i ne voli izgleda Smile Nestala je jednostavno, možda su ju puževi sredili, a možda joj samo nisam našla dobro mjesto... Uživat ću zato u ljepoti tvojih, veselim se svakoj novoj sličici iz tvoga vrta!
vila smile79

Sarah Dunant
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 221222223224225 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.