Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 223224225226227 370> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je kalistemon najljepši. Bravo !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav lantana! Evo ja malo virim po tuđim vrtovima dok ne stavim svoje skromne biljčice. Imaš sve predivno, bez suvišnih opisa.
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mali Roko,sunce malo uživa,a tvoje cviće je predivno,kažeš da ga je sunce spržilo,ali ne bi se reklo,prepuno je cvitova,a znam kako je boriti se sa sušom u ove vrele dane
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kamenjar prekrasan
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Lantana,sta reci za tvoj kamenjar,ocaravajuci je,lantana vauuuu,i svaka sljedeca slika je posebno lijepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() Divno divno
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Slike i vrt su prekrasni , a tebi želim da što više stigneš uživati sa Rokom prije nego i kod vas zahladi kao kod nas ! Pusa malcu !
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno, kao da ni nije bilo žege kod tebe. Ja sam kubike i kubike vode potrošila samo da bi mi opstalo cvijeće, a vidi tebi: Sve buja!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanić, cure su već ponovile prekrasne slikice, ja samo mogu nadodati da uvijek, uvijek uživam uz nove slikice tvojeg prekrasnog otočnog kutka...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima na posjeti
![]() ![]() Kod mene preksinoć bura kao usred zime, sve što joj je bilo na putu je doslovno obrijala, pa sunce, a onda napokon nakon 2 mjeseca kiša, sad će odmah sve živnuti. Ova dva mjeseca je račun za vodu četverocifreni ![]() Moj Roko sutra putuje za VŽ nakon dva mjeseca, u ponedjeljak ide u prvi razred i nekako smo svi uzbuđeni i sjetni. Sve vas pozdravljam uz jednu sliku koromača u cvatu, to je jedna od rjetkih biljaka koje nikako ne možeš iskorijeniti, pa sam popustila, neka raste i cvjeta... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lantana ja komorač ne bih niti iskorjenjivao. obožavam njegov miris, a ni okus mu nije loš.. lijepo da je konačno pala kiša, kod nas pada svaki drugi dan i već mi je je dosta. travurina samo buja, a nikoga da je pokosi
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za đaka prvaka .....
![]() ..... i njegovu nonu |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Sretno bilo Roku prvašiću!
![]() I moj će na godinu u školu! Nadam se da će se biljke oporaviti od bure, a i vrijeme je ove godine za zaboravit. Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za djaka
![]() koromac volim i bas mi drago kad se rasije po vrtu,jednom se rasijao pored dalija,i stvarno su fino izgledali ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lantana evo da se i ja odmorim u tvom morskom raju, eto kao što vidiš prvi put sam službeno tu, dolazila sam je često kao gost foruma, pregledavala i tvoj vrt, pomalo i ono što su napravile vrijedne ruke tvog brata. Prošle godine sam bila na ljetovanju na Braču, doduše s druge strane u Sutivanu, bila sam i na Vidovoj gori i mahala Bolu sa vidikovca, ništa ljepše u životu nisam vidila kao s tog vidikovca. Da sam tada bila na forumu sigurno bi došla zaviriti u tvoj predivan vrt sa svim onim arulama, suhizidima, lijepo od tebe što si došla na ovaj forum i sa svima nama dijeliš ovu ljepotu. Pozdrav tvom mužu slavoncu jer sam i sama slavonka daleko od svoje Slavonije, posebno pozdrav malom Roku prvačiću, moj unuk je bio prošle godine prvačić.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Malom prvašiću poljubac i da mu škola bude veselje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medo baš si me nasmijao s ovim ...a nikoga da je pokosi..., tako kod nas u Dalmaciji pivaju ...maslina je neobrana, nima koga da je bere... Koromač je zdrav, pa čak i dekorativan, mi ga stavljamo kuhati s blitvom, ali on se kod nas jako širi i s vremenom bi sve prekrio. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 223224225226227 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |