Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 14:04
Sara, Otok, Anči, Gio, Waterlily, Mira hvala vam na lijepim željama za prvašića, otputovao je i treba se sada naviknuti bez njega Embarrassed

Smail tebi želim dobrodošlicu smile73 i hvala na lijepim rječima i željama.
Istina je da je pogled s Vidove gore prekrasan, a naročito poslije bure kada je nebo čisto i tada se vidi sve do Italije. Nadam se da kad slijedeći put dođeš da ćeš skoknuti do Bola.

Nisam se još potpuno prešaltala na ovo polujesensko vrijeme, ali biljke jesu, posebno sam sretna što su neke moje ljubimice ostale žive na onoj paklenoj vrućini krajem 7. mjeseca

Šarenolisna abelia od Otok

I njena božikovina jedva čekam da naraste velika

Hortin nepoznati cvijet

i njen hibi

i Flavijin clerodendrum

smile79

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 15:30
Ljepota na ljepotu. Mislim na biljke forumašica u tvoj vrt!Clap

A kako ti je bez prvašića znam. Jer sam to deset godina proživljavala na kraju ljeta. Sad ih je život donio opet ovdje pa....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:29
Evo baš Sadik nešto danas presađivao od sukulenata i viče sve što smo od Lantane ikad dobili sve se primilooooo i stvarno baš jeste --kad je svagdje tvojih biljaka nasadio i več se zna šta je tvoje a šta čije -postala sam ljena totalno za cvijeće -reci mi kako sa Loncijerom -koju sam ti donijel jeli s eoporavila a ako i nije primiče se ona ne brini se ništa- Ja sam svoju svu uništila -preteška postala za ograde
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:38
i kod mene se sve primilo što si poslalaBig%20smile
a kako tebi ovi pelceri uspijevaju, to je za čestitiati, meni se nikad niti jedan pelcer hibiskusa nije ulovio, morati ću od tebe tražit ( ma nemoj samo slati, ne znam kako ću i s ovim po zimiWink)smile127
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 23:29
draga ne brini, dijete će se jako dobro snaći sa novim prijateljima i sa školom Big%20smile pravi su kameleoni Wink
a šta da ti kažem, nego da sam uživala u obilasku, hvala ti na ovoj ljepoti smile78
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 06:55
Šarenolisna abelia mi je predivnasmile64
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 07:03
Krasne poklone si dobila Lantana! Drago mi je da su ti biljke preživjele, a božikovina je stvarno krasna. Ja sam neki dan počupal jednu tamnu u prolazu pa se nadam da će se primit
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 07:05
Lijepe slikice krasnih darova i podsjetnika na naše forumašice!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 07:59
Znači sve raste Clap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 20:55
Kod Lantane sve rasteClap,čestitke đaku prvakuClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 09:20
Zamišljam kako ti je sada opet bez Roka, ali vrijeme proleti, uskoro ćeš opet uživati u njemu!
A mi (bez pauze) uživamo u tvom vrtu. Božikovina je baš "mrak", svakako je i ja trebam nekako nabaviti! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 13:59
lijepe slike cvijeća u uzgoju, nadam se da će mo ga dogodine gledati u punom sjaju!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 14:23
Baka, hvala, Roko je danas prvi dan u školi i ovo danas mu se svidjelo...

Niho, izgleda da se lonciera nije primila, a možda se još predomisli, nekidan mi je bura odnjela sve kaktuse, ali sada sam ih presadila i stavila na južnu terasu, jedan čak i cvjeta.

Mari, ma ovo što su Horti i Otok poslale već je imalo korjenje, a da ne nisam sigurna da bi se primilo pogotovu ako je posađeno u proljeće, ima kod tate ljubičastih mladih hibiskusa, samo me sjeti.

Kontee Wink

Mira i meni se jako svidjela ova abelia, u početku raste sporo, ali poslije bude pravi grm.

Medo božikovina mi je uvijek bila velika želja, taj mi grm ima neko posebno značenje...

Anaida znaš kako se svi veselimo nečemu čega nemamo.

Otok iz tvojih ruku sve raste, to je već provjereno...

Mali kaktus, Misty, Antonija hvala svima.

Ovaj vikend mi je bio slobodan pa sam malo sređivala po vrtu, uglavnom orezivala, moram vam reći da sam baš uživala nakon dva mjeseca nerada u vrtu. Slikala sam malo po vrtu, već se polako nazire jesen iako je još uvijek toplo.

Nihin grčki oleander ponovno procvao

Budleja se vinula u visine

i puna je svakojakih kukaca

Passiflora je puna cvjetova

...a ima već i plodova

Biserak se okitio i sve su mu grane polegle od težine bisera

Abelia je interesantna i kad joj opadnu ovi bijeli cvjetići ostaje ovo crveno

Korijenkina dalija, do sad joj je bilo vruće

Cvjeta i čubar

Aptenia je požutila od sunca, ali je puna cvjetova

Oleandar je živnuo na kraju sezone, očito sam mu malo davala piti

Gazanije

Gillardia

... i za kraj bijela ruža

i bugenvilia

život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 14:28
bijela ruža, bugenvilija, budleja, pasiflora, a tek biserak predivno cvijeće  sve bujno i rascvijetano smile64...nažalost moj se biserak nije primo

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 14:40
Najprije da i ja poželim Roku uspješno i veselo školovanje Hug, već je vjerojatno "odradio" svoj prvi dan u klupama, sigurno je bio jako uzbuđen....
Malo sam prolistala i unazad strane jer me nije dosta bilo.....biljke ti lijepo bujaju nakon kiše iako to vjerojatno samo ti primjetiš jer nama je tvoj vrt savršen svaki dan u mjesecu Thumbs%20Up.
Drago mi je da ti je dalia opstala, moja (ista takva) završila je u vječna lovišta ove zime jer ja dalije vadim i spremam u konobu da se ne smrznu pa tako nešto opstane a nešto propadne.
Danas sam doznala da se biljka koju gledam u par vrtova dok idem pješke na posao zove Abelia, to je kao grm (nešto kao waigela), čak sam lani i "maznula" par kitica ali mi se nisu primile.
Prva gazanija na slici je famozna Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 15:11
Jojjjjjjjjjjjjjj briši sanduče toliko sam pisala i sve otišlooooooooooo u zrak brišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiismile107
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 15:28
Draga Lantana, krenula sam od "starijih" stranica, od moga zadnjeg posjeta tvome vrtu i dok sam čitala kako uživaš sa svojim Rokom, sve si mislim, pa on kreće u školu ove jeseni i na kraju si mi to i potvrdila... želim da mu škola bude draga, da mu bude lijepo, a tebi da se privikneš da će tvoj prvašić sada moći malo manje uživati kod svoje none.
Vrt je prekrasan, kao i uvijek, a posebno slike mora u pozadini iza bugice, ruže...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 16:01
Ne bi izlazila iz tvog vrta
narucila sam bj.lj.jorgovan i nadam se da ce biti jednog dana divan kao tvoj
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 16:12

ako imim ikakvu ovisnost onda su to posjeti tvojim stranicama!smile78

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 16:57

Wow za biserak. Moj / tvoj je tako lijep. Ja sam od njega napravila stabalce i njemu suisto povijene grane. Moram ga slikati da vidiš kako simpatično izgleda. Abelija ti je isto super.

I sad pozdrav noni i njenom Roku. Hoće li, Lantana, te bistre okice moći sjediti u miru? Izgleda mi tako drag, ali živahan! Baš je simpa!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.