Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 58> |
Korisnik | ||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e da...nema proljeća i Izzy se odmah opustila....ništa od radova
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
|
oduševila si me
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Primavera, ja jako volim tvoje smajliće, uvijek me razvesele i stvarno znaš izabrati prikladne situaciji! Bez pogovora!
![]() Nado, hvala na lijepim riječima, doista ih cijenim kao što cijenim neizmjerno tebe i tvoje radove! Nije važno s koliko tehnika barataš ili gdje nabavljaš motive, važno je da u tom kreativnom procesu čovjek nalazi nekakvo zadovoljstvo, a naravno da je lijepo kad su ti radovi prepoznati od drugih ljudi i cijenjeni... Svatko od nas ima svoj stil, ono što preferira i te različitosti nas čine posebnima i inovativnima... Ja jako volim svoj "laboratorij" i vrijeme koje u njemu provodim jer imam osjećaj da to vrijeme nije nikada uzalud potrošeno... ![]() |
||
![]() |
||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
|
Iz tvog kreativnog laboratorija izlaze stvarno prekrasno kreirani uradci, neznam dali nježni motivi dekupaža , neznam odakle ih sve nabavite, dali prekrasan nakit koji ja jako volim , ili "stari"sat što podsjeća na neka prošla vremena.Bravo za laboratorij i njegovu djelatnicu
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
A izzy je igrač!!!
Pusti bubu za neki nakit i onda kao : ne maltretiraj me vještico!!!
Joj kako ću je
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Primavera htjela sam te pitati od kuda ih izvlačiš, a evo ti odgovorila...hvala ti.
I da hvala ti na pomoći oko ove gore gospođe.
Moram priznati da me iznenadilo kako si me simpatično doživjela...
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
|
Negdje sam bila vidjela jednu jako zgodnu sa metlom, ali kako je trenutno ne mogu naći, evo ovog gospodina ću staviti...
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ne maltretiraj me, vještice jedna!
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja ovu stranicu si osvježila, sada se možeš baciti na nakit!!!
I tamo trebamo osvježenja..
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Kaća, vrago - moderatorice! ![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga podmetaci su ti fantazija,a ovako dobar pittorico se rijetko di moze vidit,i taman san htjela pitat kako si ga napravila,kad vidje da si dala objasnjenje..
![]() |
||
![]() |
||
|
Hahahahahaha, ma mislim da bi njemu i takva jedna trebala! Ma di ih samo izvlačiš vražice jedna?!?!
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
|
Jednu ozbiljniju curu? ![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
Izzy, ovi podmetači su fakat najinteresantniji koje sam vidjela..... odličan rad, odličan izbor motiva, odlična izvedba.... mislim šta drugo pokloniti jednom samcu? |
||
![]() |
||
|
Cure, hvala vam od srca... Svima jedna velika
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
mila moja...tebe zasita nema pa nema, a onda kada osvaneš, padamo s nogu od oduševljenja...ovi podmetači su MRAK... prekrasno
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ja ovo jučer nisam vidjela! Valjda mi je promaklo, ali to je čisto savršenstvo, od motiva pa sve do izrade!
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |