Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, 5510 - *H*V*A*L*A*
![]() inace volim cvijece onako bez puno narocitog reda, smijesano ali ovdje gdje trenutno sadim nemam puno prostora pa moram donekle paziti kako ga "slazem" da sto vise stane... cilj mi je sakupiti sto vise razlicitog cvijeca i neka se mnozi pa cu ga onda samo prenositi na svoju okucnicu ![]() A ta drvena ogradica je na okucnici ali iza nje se vidi dvoriste od susjeda, a ono sto se ne vidi to je iskopana rupa koja ceka da se zalije betonom i tu ce ici cijelom duzinom međe zid od stare opeke... enrikova nona - *H*V*A*L*A* ![]() Tako se pomalo zabavljam kad sam sada sama gore, prikratim si vrijeme tim nekim idejama... kojih ima puno ali neke ne mogu ostvariti bez jos jednog para ruku (jednoga dana...) OTOK - *H*V*A*L*A* ![]() Bravo mislim da si dobro prepoznala (mislim da je tako rekla...;)) Ahh ta pomisao me jako veseli, cim pomislim kolike su . . . i kao cvijetaju ;)) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Evo ja se jos hranim slikama od vrta prije odlaska ;)
Recite mi sto je ovo ![]() ![]() Zecije usi ![]() Runolist ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je na mojoj potkucnici. Svekar mi je napravio spremiste za alat (jednu divnu vrtnu kucicu, budem ju pokazala jednom prilikom) a posto nije jos dovrsena pa ne mogu dopustiti da ju biljke obrastu za sada sam samo posadila ukrasnu grahoricu i slak da malo puzu i ukrase ju ;)
grahorica (nadam se da se je pocela hvatati za spagicu...) ![]() slak (isto se nadam da je dohvatio spagu koju sam stavila nakon slikanja ;))...) ![]() |
|
![]() |
|
Kozokrvina na vrhuncu
crvenkasto - bijela ![]() zuto - bijela ![]() |
|
![]() |
|
Houtina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo jos dvije slikice mojih turkica ;) dragi su mi ali sad mi je cilj naravno skupiti i drugih boja . . .
Recite mi tko zna dali se oni međusobno iskrizaju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Čini mi se da bi ono na slici mogao biti timijan, jer miriše listovi kad prođeš rukom po njima? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepi uradci, vrijedne ruke....Savjet za hortenzije je odličan
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mony kad se ti vratiš kući sve će bujati ,znam kad odem na nekoliko dana vrt naočigled poraste
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija - je mirisi mozda i je timijan
![]() ![]() Lora - hvala ;) ![]() blue sky - toliko sam u znatizelji da vec vise ne mogu docekati (jos samo par dana...) ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Može li ovaj sukulent prezimiti na kontinentu vani ??
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pa da naravno anci39 to je zapravo cuvarkuca ;))
|
|
![]() |
|
Ovo je jedan meni drag cvijet, imam ga dva "kao" razlicita zapravo jedina razlika je sto je jedan grmolik a drugi stablasica....no ja mislim da je samo vazno kako ga se kao malog oblikuje . . . inace nakon cvijeta stvaraju se zelene kuglice koje na kraju budu crvene ;)
Evo ovo je stablasica... Solanum capicastrum ![]() Listovi su jadni izjedeni jos prosle godine (bijele musice) ali cvjetici su tu i obecavaju... ![]() Evo i bobica... ![]() A ovo su mladice (OD STABLASICE) iz sjemena koje sam posadila... ![]() A GRMOLIKU mamu biljku nemam ali imam njene mladice iz sjemena.... ![]() |
|
![]() |
|
Ovo su moje ljepotice koje posjedujem za sada...
Imam zelju nabaviti jednu izrazito zelenu satiranu i one malo kao plisene (sivu i satiranu).... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sicusna je procvjetala ali nisam bas najbolje uslikala cvijetic ;( ![]() |
|
![]() |
|
Ovo su Oxalisi koje imam, voljela bih da su bujniji ali valjda ce s vremenom
![]() ![]() od nase drage maso ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj limun cvijeta ali nikada ne donese plod :(((
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo su moji bozicnjaci koje sam razmnozila a morat cu jos mladih upelcati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj africki ljiljan....dobila sam ga od kume ne znam ni koje je boje (mislim plave), prosle godine sam ga dobila a ne znam hoce li cvijetati...
![]() |
|
![]() |
|
Anđeoske trube (imam ih 5 ali opet nista ne znam koja je koje boje)
![]() Ove godine definitivno - sto god procvate ide na markiranje da nema vise zabune i neznanja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stanovnik mog komposta - samo ne znam dali je pozeljan ili ne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |