Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 35> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
kamelija je krasna
![]() |
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
tRENUTNO JE U KONOBI.....KAD SAM ĆUTILA SNIJEG STAVILA SAM JU TAMO ALI SA OTVORENIM VRATIMA,
lANI JE BILA VANI NA BURI, DOSTA PUPOLJAKA BI OTPALO A I KAD BI PROCVALA BURA BI JOJ OFURILA CVJETOVE !? fALA NA LIJEPOM KOMENTARU ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ikrokar, cvijet je prekrasan. Gdje raste kamelija, unutra ili vani u vrtu?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kraljica!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Lijepe i velike kamelije,
Mi takve imamo i u Opatiji,ali da je puhalo kao kod mene
![]() draga Bebolina,pošpricaj malo listove,ako ti je u kući,mislim da joj fali kisela zemlja. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasna je
![]() Ima u "mojoj selendri" jedna nalik ovoj, istina, nešto je manja ali isto tako bujna i cvjetna.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bebolina, oprosti što upadam, ali ovo morate vidjeti:
kamelija u američkoj državi Georgia. http://3.bp.blogspot.com/-anIqdtArpcE/Ty7yJ2FTBBI/AAAAAAAAKok/h5YVkNDY4FM/s640/IMG_8075.JPG |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bebolina,
Pusti je još malo,samo neka je zemlja suha,nemoj močiti,kakvi su joj listovi?
|
|
|
|
![]() |
|
Moje su dame ostale vani, zaštićene od buretine i što se zime tiće, nemaju problema. Problem je što im je zemlja suha k'o barut
![]() ![]() Uffff, baš sam u dilemi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Predivne !!!!!!!!!!!!!! Bravo !
Moja je počela ali se ne usudim preko zaleđenog dvorišta u garažu uslikati ju !? (Kaštela) |
|
![]() |
|
Draga
Montokuc,hvala ti na ovim prekrasnim slikama.
Moje kamelije su pune pupova,ali su vani u vrtu,ako prevladaju ovu hladnoću,nitko sretniji.
|
|
|
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Danas sam bio u Botanickom vrtu u Köln-u,neke su kamelije procvjetale!
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ikrokar, i tebi sve najbolje u Novoj, kao i tvojim unucima i cvijeću! Pa naravno da unuci imaju prednost, kamelija je ipak samo biljka. Doći ćeš ti češće kad unuci porastu!
![]() Ja ti prošle godine nisam ništa znala o cvijeću, a kamoli o nametnicima pa zato nisam znala kako ih se riješiti. Kćer mi je obećala novu kameliju, ovaj put imam spreman cijeli arsenal oružja za kojekakve bagude i puno sam toga naučila. Al onu neću nikad prežaliti. |
|
![]() |
|
Najprije da Vam svima od srca poželim svako dobro u Novoj i da Vam sve CVATE !!!
![]() Moja kamelija još nije procvala, očito više vremena trošim na unucuma nego na nju !? Draga Andina, kad se kod mog cvijeća pojavi bilo koji nametnik, posprejam ga sa antisekticidom i tako sve rješavam, bilo u pitarima ili u vrtu. Posebno to uspjeva kod crne mušice na hibiskusima ili uholože na margaritelama (ivančicama) ! Lijep pozdrav svim ljubiteljima cvijeća, žao mi je što nemam baš vremena da i ovdje budem često ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Eh, to je moja bolna točka. Prošle godine dobila sam je u ožujku od kćerke na poklon za rođendan. U prosincu je bila puna pupova kao i tvoja, a onda su je uništile nekakve skočibube (mali bijeli vragovi dugi oko milimetar, a skaču i do pet centimetara). Nikad je neću prežaliti, pa makar i kupila novu!
Mandevila, divna ti je kamelija! A kakva će tek biti kad se skroz rascvjeta! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |