Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ciklame - Cyclamen
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ciklame - Cyclamen

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 37>
Korisnik
Poruka
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 20:21
Moj ciklamice iz sjemena počele nicati još se stide pa ih neču slikati dok malo neporastu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 23:34
Strpljivo čekamoSmile
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 13:34
moja je počela cvjetati... baš ima dosta pupoljaka čini mi se da joj u kupaoni paše :)
Per aspera ad astra.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 13:38
Zvjezdana, počasti nas kojom slikicom ako stignešWink
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 14:00
ja i slike... sve redovito slikam ali nikako da na komp prebacim :D

Per aspera ad astra.

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 18:15
Moje još nisu procvjetale,ali napreduju i mladi je niklo 10-tak pa čemo vidjet rezultate.Tea nadam se da čemo ih uskoro vidjeti.Zvjezdana može slikice?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 18:21
Ja moje svaki dan gledam i brojim nove listove...u dvije tegle. Treća izgleda niš... ali danas mi se čini da nešto niče i tamo. A kad, ako, krenu cjetovi...slike stižu.Valjda će biti neštoConfused!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 18:42
Bit će baka ništa nebrini evo moje stare kako sad izgleda
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 18:51
dmirce tvoja ima ljepe zdrave listove...
Zvjezdana,polako sa slikama,mi strpljivo cekamo.
Baka bit ce nesto sigurno,samo strpljenja i pozitivnih misli ;-)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 20:07
Baš lijepo Dmirce da si stavio  sliku. Sad mi je lakše, jer mi se činilo da su moje peteljke listova nekakve preduge...
Tea, hoće.Pjevam im svako jutro!LOL 
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 20:23
Bako,onda ce bit predivne
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 21:24
Baka ništa nebrini malo se vidi i druga do nje u svakom slučaju tek im sad počinje sezona.A ovako je izgledala zimus ta ciklama
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 23:43
Savršena je!

smile162

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 20:56
Da nadam se da će i ove godine toliko cvjetati.Hvala Maggie,ako si mislila na moju ciklamu.
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 21:29
dmirce12, baš na tvoju :-)
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 22:09
Meggie one ti kod mene cvjetaju tako svake godine i to su stare po nekoliko godine,a ove su sitne slikane proljetos.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2011 u 21:28
Molim pomoć...unjela sam ciklame u negrijani prostor kuće...i sad mi pri dnu kod lukovice imaju pljesan...čime da ih pošpricam...da li bi bilo dobro poprašiti cimetom...inaće imaju lišća i vidim bit će i cvjetića...smile134
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 20:55
Silvestra pljesan ti je mogao nastati eventualno od vlage i promjenom mjesta odnosno temperature.Možda da pljesan samo skineš jer to je vjerojatno gornji sloj zemlje.Bit će to u redu nebrini.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 19:15
Slažem se s dmirce..provjeri samo jeli to samo na površini.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2011 u 19:59
Plijesni nestale...otkinula sam i pročistila opet sve stare i nikakve listove te vratila još malo ciklame van jer nije prehladno a vjetar je ispuhao biljke i prosušio pljesni...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.