kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 47> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš si se lijepo ponovila. Juče sam posijala sjeme lupinusa, sitnih crvenih karanfilčića, patuljasti pakujac bijeli i pakujac bijelo plavi. Sijala sam prema mjesečevom sjetvenom kalendaru. Dakle bit će presadnica. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
stefica.n - hvala ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Kamelia, sve sam ti u vrtu obisla! Prekrasnog cvijeca imas, roda je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lela, hvala ti na posijeti,rodu obožavam i jedva čekam da dođe.A zar ja to vidim još jednu obožavateljicu hibiskusa?
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo nisam bila kod tebe u vrtu...Svašta lijepoga ima kod tebe..Pokloni za Valentinovo su
![]() Hvala i ovdje za poklon koji si mi poslala za rođendan, draga Kamelia ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Već sam počela misliti da ti je ime Valentina, da ti je na Valentinovo još i rođendan i godišnjica braka!!!
Kooooliko predivnih biljaka! U pravu su cure, takvog Valentina treba paziti i maziti. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jagoda - ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dadinice nisam Valentina ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moram vam pokazati jedno veliko iznenađenje koje mi je danas rano ujutro došlo.Rođendanski poklon od drage Jace,stvarno sam ostala bez teksta,a još uz to je bila velika kutija sa cvijećem.Jaco stvarno si
![]() ![]() Bungavilea je toliko velika da je nemogu uslikati čitavu,a još samo moram otkriti koje je boje. ![]() ![]() ![]() ![]() Draga Jaca,hvala ti od sveg srca, baš si me jako razveselila ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja se pridružujem čestitkama,a Jaci posebne pohvale.
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad,Camellia hvala vam na lijepim željama.To je Jaca malo uranila,ali za lijepe želje nikada nije prerano
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
eto novog veselja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Tak je draga,za prave stvari ne postoji rano i kasno! (slikica koju sam ti ostala dužna ima na prvoj stranici tvog vrtića) |
|
![]() |
|
Mari -
![]() anđelkad - ![]() |
|
![]() |
|
Malo noviteta
![]() Ceanothus ![]() budleja žuta ![]() Budleja roza ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
to znači dosta slavlja,ima se puno za
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |