Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 240241242243244 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 15:20

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 15:20
Čestitam draga Lantana na tvojih 5000 postova, bila si vrijedna nema šta.
smile141
Čestitke i za najljepši vrt, zaista je prekrasan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 16:18
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 16:57
lantana i moje čestitke za 5000 postova adih bude još mnogo ,a tvoj vrt to i zaslužjue uvjek asuživanjem prelistravam onve stranice
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:11
Hoya glavno da ti ide cvijeće, a za matematiku ćemo lako Wink.

Mali kaktus i kod mene je jesen, samo se ne vidi na biljkama, jedino listpadno drvo kod mene je šipak (nar) i divlja lozica.

Mira, žuta je lijepa, ali raste nenormalno, MM je jučer htio porezati jer je već toliko narasla da ne možemo prolaziti. Ona dosta brzo raste kao bršljan, samo da krene...

Dudai, istina je da svaki vrt ima neku posebnu dušu, pa tako ima i moj kao što si rekla ja sam sama sadila, prevrtala kamenje, ali ovaj nagrađeni vrt ima sve elemente koje jedan takav vrt mora imati, a ja još imam puno posla i godina, ipak hvala ti...

Otok, eto vidiš mi smo je onda iz neznanja prozvali žuta i ostala žuta.

Misty drago mi je da te tu vidim, znači da je sve ok, samo navrati, stavit ću malo sunca da vas ogrije.

Smrcko, Gio, Antonija, Anči, Moon, Fany, Lana, Mari i Inaja smile79
Ja sam se ponadala kako je gotova sezona da ćemo malo odmoriti, a ono tek najgore dolazi, veliki dio dionica moje firme kupili su ni manje ni više nego Grci, i sad nas driblaju samo tako, izvještaji, budgeti, rebalansi..., nikad mira, umorna sam ko pas, a jučer je bio krasan dan i evo par slika, malo sunca, mora i ruža...

ova lozica  podsjeća me da je jesen

Ruže su baršunasto crvene, ljepše nego u proljeće

Travnjak pošišao MM i posuo malo umjetnog, malo je zakasnio, ali bolje ikad nego nikad LOL

život je more
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:15
Došla sam da se malo ugrijem kod tebe,kad mene cijeli dan pada dosadna jesenska kiša
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 21:19

prelijepa bugica,travnjak a pogled na moresmile94

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 22:45
Draga Lantana čestitam ti na 5 000 postova i za najljepši vrt...Nije me dugo bilo i sada sam se zaista nagledala ljepote...Vrt ti je zaista predivan
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 06:47
Evo konačno i mene da ti čestitam na petoj tisučici, mada si ju već odavno prešišala LOL! Ali za čestitke nikad kasno...A lijepo je kod tebe svratiti i nagledati se ljepota kad se kod nas uveliko sve sprema na zimski san. I da, vrlo je edukativno Wink, muž mi je kupio jučer jedan mali grmić, ja onako reagirala kao pffffff što si to kupio, kad ono mirta!!! Prava , pravcata bijela mirtica smile157 koju već godinama hoću , ali pošto ovi naći po dućanima ne stavljaju dekleracije , malo sam se igrala detektiva a uvid u tvoje slikice uveliko pomogao, naime, moja došla doma s crvenim bobicama pa me malo zbunilo Embarrassed...O krajoliku, o onim lijepim divljukušama koje si slikala pokraj puta do doma, svom dvorištu, bugicama i ostalom mislim da je već sve rečeno:savršenstvo draga moja! I opet ćeš nas ti dizati očito ove zime iz depre svojim rascvijetalim vrtom, pozdrav veeeeeliki!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 14:25
Lantanice, hvala na toplim slikicama..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:26
krasne slikice!   smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 08:49
Lozica me uvijek oduševljavala sa crvenom bojom u jesensmile71Lipe sunčane slike,a sad puše bura,i to jaka,u mom vrtu je pomela skoro svaki cvitićConfused
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:37
Čestitke na 5051 postu smile141(ja tek prošla 500)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:39
Lantana, ti kao da znaš šta mi trebaš poslikati...ruže i more. Smile Krasne slike za odmoriti dušu i oči.
A tebi želim sreću sa Grcima...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 10:45
koja milina,sunce,more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 15:23
koja formosa
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 15:31
predivno............ClapClapClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 17:09
rascvjetano i prelijepo, jesen u dalmaciji je divna, što je vidljivo iz priloženoga!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 20:00
Draga Lantana kod tebe jedino ona lozica pokazuje da je stigla jesen, ali zato ruže kao da najavljuju proljeće, prekrasne su, boja im je smile227
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:16
Kakva krasna crvena ružica i bugica   smile227
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 240241242243244 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,844 sekundi.