Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 370> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Čestitam draga Lantana na tvojih 5000 postova, bila si vrijedna nema šta.
![]() Čestitke i za najljepši vrt, zaista je prekrasan. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
lantana i moje čestitke za 5000 postova adih bude još mnogo ,a tvoj vrt to i zaslužjue uvjek asuživanjem prelistravam onve stranice
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya glavno da ti ide cvijeće, a za matematiku ćemo lako
![]() Mali kaktus i kod mene je jesen, samo se ne vidi na biljkama, jedino listpadno drvo kod mene je šipak (nar) i divlja lozica. Mira, žuta je lijepa, ali raste nenormalno, MM je jučer htio porezati jer je već toliko narasla da ne možemo prolaziti. Ona dosta brzo raste kao bršljan, samo da krene... Dudai, istina je da svaki vrt ima neku posebnu dušu, pa tako ima i moj kao što si rekla ja sam sama sadila, prevrtala kamenje, ali ovaj nagrađeni vrt ima sve elemente koje jedan takav vrt mora imati, a ja još imam puno posla i godina, ipak hvala ti... Otok, eto vidiš mi smo je onda iz neznanja prozvali žuta i ostala žuta. Misty drago mi je da te tu vidim, znači da je sve ok, samo navrati, stavit ću malo sunca da vas ogrije. Smrcko, Gio, Antonija, Anči, Moon, Fany, Lana, Mari i Inaja ![]() Ja sam se ponadala kako je gotova sezona da ćemo malo odmoriti, a ono tek najgore dolazi, veliki dio dionica moje firme kupili su ni manje ni više nego Grci, i sad nas driblaju samo tako, izvještaji, budgeti, rebalansi..., nikad mira, umorna sam ko pas, a jučer je bio krasan dan i evo par slika, malo sunca, mora i ruža... ![]() ova lozica podsjeća me da je jesen ![]() ![]() Ruže su baršunasto crvene, ljepše nego u proljeće ![]() ![]() Travnjak pošišao MM i posuo malo umjetnog, malo je zakasnio, ali bolje ikad nego nikad ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam da se malo ugrijem kod tebe,kad mene cijeli dan pada dosadna jesenska kiša
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prelijepa bugica,travnjak a pogled na more |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga Lantana čestitam ti na 5 000 postova i za najljepši vrt...Nije me dugo bilo i sada sam se zaista nagledala ljepote...Vrt ti je zaista predivan
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Evo konačno i mene da ti čestitam na petoj tisučici, mada si ju već odavno prešišala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanice, hvala na toplim slikicama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
krasne slikice!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lozica me uvijek oduševljavala sa crvenom bojom u jesen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čestitke na 5051 postu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, ti kao da znaš šta mi trebaš poslikati...ruže i more.
![]() A tebi želim sreću sa Grcima...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koja milina,sunce,more
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
koja formosa
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivno............
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
rascvjetano i prelijepo, jesen u dalmaciji je divna, što je vidljivo iz priloženoga!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lantana kod tebe jedino ona lozica pokazuje da je stigla jesen, ali zato ruže kao da najavljuju proljeće, prekrasne su, boja im je
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kakva krasna crvena ružica i bugica
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |