OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 374> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok hvala na savjetima !
![]() Nauživala sam se gledajući tvoje kaktuse i sukulente
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Otok, ja ću pregledati temu a bilježim se za mladiucu. Svrati kod mene pa ako te što zanima, rado ću i ja tebi nešto darivati.
![]() Ti si iz Lošinja?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme kolika je paulovnia, kad moje naraste pokrit će cilu kuću. Uvijek lijepo kod tebe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ajde, onda čekamo proljeće, pa šalji za Međimurje jednu kutiju sa puno mladica paulovnije, ili možda netko od međimurki zaluta do tebe, panek se sadi da ti ne trebaš kositi!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa jeee!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hortenzije su lipi grmići,a paulovnija je zaista velika
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Počeo je sunčani vikend. Znači bit će novih sličica. Kod tebe ima uvijek puno toga"lipog" za snimiti, pa čekamo!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za Baku i sve one kojima kalanhoe ne cvjetaju - evo recepta
Kad kupimo kalanhoe, kupimo ih rascvjetane, a onda budu lijepe i zelene, ali ne žele cvasti. Evo mojih novonabavljenih ![]() Stare ne žele cvjetati? Onda ih se lijepo posloži jedne pored drugih, stare se zasrame, pa kažu - mi smo veće, starije i pametnije, nećemo dopustiti da nas ove balavice preteknu u ljepoti ![]() Malo se šalim, ali ova žuta i bijela su lanjske i procvale su, a ove zelene su uzgojene od tih lanjskih i imaju pupove. Inače i meni rijetko procvatu zimi, ali procvatu ljeti. Ali, ove godine je vrijeme nepredvidivo, pa valjda zato |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Tvoje su divne ali one su u vrtu, pa je možda i to razlog da se lakše šire i cvjetaju.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti znaš čovjeka nasmijati,a to mi je trebalo jer sam valjda ustala na lijevu nogu,pa me je ovo podignulo,znači da kupim jednu novu ili da čekam ljeto |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kalanhoice su ti lijepe
![]() moran te izvjestiti da će moja koju san dobila za imendan cvjetati, puna je pupova, ništa joj ne radim! cjelo ljeto je provela u hladu hortenzije, ponekad bi dobila malo vode, još je vanka i samo što nije procvijetala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Danas obilazim samo mediteranske vrtove, da se malo ugrijem i uživam u nekim drugim bojama jer sve oko mene je crno bijeli svijet
![]() Samo da se javim da sam bila i uživala, kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I meni prija obilazak mediteranskih vrtova
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i meni i meni isto
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
E moja Free, kak ti ja podnosim alkohol - mogla bih se tak ugrijati od tvog vina i završiti ohlađena negdje u Mađarskoj
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
došla sam na dozu zelenila!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne kalanhoe!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivan ti je vrt a moje-tvoje paulovnije su već više od metra (iz sjemena su)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
draga Hoja prelijepo, preljepo , preljepo u tvom vrtu nisi ti bez razloga cvjetni guru
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |