Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 37> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preprekrane biljke......Vrt kao iz bajke.Užitak je bio prošetati
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koji prekrasni grmovi, i cvijeće je lijepo, ali meni se cvatući grmovi posebno sviđaju, abelija i berberis su dekorativni i bez cvijeta, svaka čast u ovom vrtu je sve po mom guštu
![]() Ova kombinacija je posebno lijepa ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koja raskoš boja! cvijeće ti je super, ukrasna stabla, grmovi takođe, kruške mljac! š ta je ono ispod boca posađeno? i da zamalo zaboravih klematis je prelijep!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Pridružujem se uzdrasima divljenja. I mene su dojmile anemone i krumpirko, pa se iz tog rasloga slažem sa Lantanom...
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Slikice i cvijeće ti je super, pregledavala sam nekoliko zadnjih stranica od kada me nije bilo u tvom vrtu i taman si zapišem da nešto izdvojim što mi se posebno sviđa, dođem na drugu stranicu i vidim da bih sve trebala izdvojiti, sve ti je predivno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Predivne biljčice, ma sve je super! A kaj si to stavila ispod plastičnih flaša?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kartuza
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga katruža na pp sam te pitala za ovaj puzavac.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ruze su ti prekrasne ,zar su vec tako bujne.Al ovaj put bi ipak izdvojila nesto drugo zaista izmamljuje uzdah nadam se da ti je preziv
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Slike vrta su prepredivne.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
katruza ovo tvoje carstvo oduzima dah . . . ;) odusevljena sam svim grmovima, a tek svime ostalim . . . i pratila sam od stranice do stranice savjete :)
a tek one posude koje si radila od hypertufe....... ![]() moram isprobati ako nesto pođe po zlu pitat cu za savjet ![]() eh da i mene zanima sto se krije tamo ispod onih staklenki ![]() |
|
![]() |
|
rosa2, evo ga, preživio je, ali u podrumu i počeo je cvasti!
![]() Uploaded with ImageShack.us Monny, ispod onih staklenki su razne reznice na ukorjenjivanju ( thuje, berberisi, lavande, ruže...) Bergenia, baka, moon ![]() Bako, evo, trudim se! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pozdrav Središću iz Čakovca! Svaki put dok prolazim kroz tvoj grad mislim na tebe i tvoj prekrasan vrtek.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
predivno
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasno, divno, predivno!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |