Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 69>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:50
Clap
Je li salix ona predivna biljka, koja izgleda kao hrpa svilenog lišća?

Pogledala još jednom i vidjela gdje piše salix. ConfusedEmbarrassed
Naravski pogrešan odgovor ne mogu obrisati.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:47
Lijepi noviteti,a salix mi se posebno sviđa.
Ja sam nedavno isto kupila salix ali onaj što ima svijetle listiće.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 17:52
Vau, noviteti prekrasni, a i ostalo što si dobila. Strpljenja draga proljeće je tek krenulo, a dok ti obiđeš sve naše morske vrtove pa se vratiš u svoj-bit će sve u cvatu, a onda .......   ti silaziš sa scene i dolazi ljeto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 12:36
smile57.ma svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:20
Originalno poslano od člana forzicija2005 forzicija2005 napisao:

Kako lijepo cvijeće svaka čast ali one petunije-surfinije na prvoj sliki su me oduševile!

Forzicija imaš pravo, surfinije mi zaista budu lijepe, ali dok ne odem na ljetovanje, ostalo je samo oživljavanje na žalost.
One su jako osjetljive a ja znam koliko ih često trebam zaljevati, ali moj svekar na žalost ne zna, a osim toga ne mogu starog čovjeka maltretirati Confused
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:18
Lantana, bašmi je žao da ti ne preživi salix.

A da ipak jednu kupim i pošaljem ti, možda ova bude htjela???

Pecika zaista ne znam da li ovu cvjetaju, ali mi je to manje bitno, jer su mi i ovako lijepi, još kada se malo razrastu...

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:17
Kako lijepo cvijeće svaka čast ali one petunije-surfinije na prvoj sliki su me oduševile!
Na vrh
Pecika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pecika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:04
Sukulenati su mi bas primamljivi,mogla bih si ja nabavit ..pocetnica sam pa da pitam...dali oni cvatu??
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:01
A ovo je za sada ono što je niklo...

Rajčice

Cinije su nikle za 4 dana!!!
A ovako to izgleda sve na jednom mjestu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:57
A sada nešto što sam dobila nedavno...poklon od natalije
Campanule velike i male, ali male su mi nešto nezadovoljne, nadam se da će se oporaviti.

A ovo je mix sukulenata također od natalije.
hvala ti draga. smile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:57
Krasne prinove posebno cice-mace, one su mi san, ali kod nas im ne paše. Clap
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:55
Alisa, ja sam prošle godine gledala onu normalne veličine ali ove godine sam se ipak odlučila za mini verziju. Jedva čekam da procvjeta...

Rosa2 , gioo smile78, drago mi je da vam se sviđaju moji noviteti.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 18:48
vauu,vauuuu ,predivno proljece
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 18:29
prekrasni su ti novitetiClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 15:42
Prinove su ti extra!Salix posebno.Već dugo vremena razmišljam da ga kupim,a opet nemam neko lijepo mjesto za njega...Njemu treba neko centralno i počasno mjesto!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 15:32

Ovo su moji noviteti...

A slike vrtnog cvijeća uskoro, dok ih skinem ...

Smrcko, je baš je bio divan, ali na žalost prekratko je trajao...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 18:12
Nisam ni vidjela buketić, predivan je. Sviđa mi se boja ruža.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 06:16
I ja ponavljam: Bravo za TM, ruža - prekrasna!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:22
Bravo za tm. buketić je presladak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 18:39
Predivan buket svaka čast kako je tvoj muž pažljiv!!!Nadam se da ćeš uspjeti zapelcati tu ružu stvarno je neobična i prelijepa!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.