Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 80> |
Korisnik | ||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Bravo, bilo bi jednostavnije da si ih odmah posebno posadila, ali poznavajući tebe ipak će to na kraju biti super. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Nona, te tanje, vršne reznice treba zakorijeniti u zemlji i obavezno ih prekrit najlon vrećicom. Evo kako sam ja zakorijenila te vršne, zelene reznice.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Nažalost ne vjrujem da će ti te što su ostale vani preživjeti. Ako zima bude kao prošla ne piše im se dobro.
Zato će podmladak da se pokaže sljedeće godine ![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Moje su ove godine totalno zakazale, nisu cvale cijelo ljeto, par cvjetova se otvorilo tek u 11. mjesecu, kada ih je več trebalo pospremati
![]() ![]() |
||
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Čarobna je...
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Danas sam prenijela 10-tak sijanaca iz plastenika u vešnu kuhinju (u podrumu), ostalo ih je još 15-tak. Još malo i gotovo.....konačno ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Prekrasne su, Makk, nadam se da si ih uspjela sve maknuti na sigurno.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
Iako su u gužvi u najtamnijem podrumu ipak i dalje cvjetaju.
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Jooooj Makk, ne daj da ti se smrznu!!!
Bilo bi to i Bogu za plakati.... Ova današnja je san snova ![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Da ste bliže imale bi dosta pomagača, makar da se pokupi "otpala kosa" kod friziranja, naročito ovih duplih, prekrasne su.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bebolina draga, ogroman je to posao
![]() |
||
![]() |
||
|
Eto vidiš, baš toga sam se bojala
![]() Unosi ih unutra kako god znaš i umiješ, šteta je da smrznu
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Najavljuju nam zahlađenje, a ja nemam vremena unijeti sve biljke
![]() Slika napravljena danas. ![]() |
||
![]() |
||
|
Čekam da mi neke ponovo procvjetaju, a onda slijedi friziranje.
Ovo na slici je samo početak. |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Treba na babine doći ? ![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Ohohoo ,Makk bit će beba kod tebe :D
Dadinica,brugamnsije nisu toliko zahtjevne kod prezimljavanja.Moje znaju prezimiti u vreči za smeće u mračnom podrumu u kojem ne mrzne..Bitno da nema promjene temperature nagle i to je to.Ako su na hladnom zalijevati ih rijetko skroz malo,ali ako su na toplom moraju se zaliti..Ne smiju samo da smrznu a podnose one svasta nesto,pogotvo one obične vrste.. |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |