Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 79> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
krasna družba koja samo landra. Mislim Buba i ja landramo a Jassi gipsa, ma i ona se negdje skita ne može je ni policija naći.Drago mi je da vam se srčeka sviđaju ali ima ih po cijelom forumu i stvarno je svako lijepo na svoj način. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma meni je problem sa svjetlošću, to me kljuca u zdrav mozak. Najgore je kad ti je na slici ono što snimiš posve drugačije i onda me to ražalosti ali i drugi imaju taj problem, ali ipak se zna što je "pjesnik" htio reći, zar ne. Čekamo i tvoja srčeka napravljena na tvoj način. |
|
![]() |
|
ono pored mene, pa si ti razmisli i nek ti bude krivo, ahaaa |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
zamisli gogsice da nam perla isto živi u španskom a ja sam tek danas išla detaljnije čitati njene poruke....tak smo fino mogle sve 4 popiti kavicu....
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Pazi, ovo je i za mene novost! Bubica, pa ti si susedica, aaaaaaaa.... možda se i poznamo!?!
Kavica može, samo ako uglavimo vrijeme i mjesto.... |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Samo, ja sam ti gospođa u zlatnim, okruglim godinama, okruglastom tijelu, pa na sve to još i malo otkačena...
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nisam ja suseda, nego ančica, a gogs i ja smo jučer bili kod nje u nekom kafiću jet set ili tako nešto??
|
|
![]() |
|
Sorry, malo sam krivo povezala... zlatne godine... Jet set mi je na 100 m. Samo zovite slijedeći put.
|
|
![]() |
|
eto vidiš, joj kak mi je sad žao kaj nisam zapamtila da je špansko u pitanju....ma dobro, nije prek svijeta, već bumo se mi opet dokotrljale....ionako gogsici uvijek paše ujutro, a ti si ovaj tjedan popodne, pa ćemo nekaj ssmislit....joj i moramo na chat....jer bu nas zadavili
|
|
![]() |
|
čekam te na chatu
|
|
![]() |
|
a koje su to godinice, pa mi smo još uvijek curice (ko rosa u podne).Naravno da sam za sudar, idemooooo ,bubaaaa dogovaraj se |
|
![]() |
|
ja sam isto za, nek perla veli kad joj odgovara, ovaj tjedan radi popodne ak se ne varam pa možemo neki dan ujutro....znam da tebi gogsice paše jutro...
|
|
![]() |
|
Perla ????!!!!!!!!!!!!!!! javi see
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ha,ha vidim svidjelo se vama u mom kraju,začas bumo napravile okrugljak,nebu kafića u koji bumo stale
![]() a gogs gledam radove i znam da sam gledala i pohvalila te,a na temi nikak pronać moj post pa sam se sad sjetila da sam na decopaugeu te pohvalila,sve krasno od torbica do srčeka
![]() |
|
![]() |
|
fala Ančice, a što se tiče kafića pa bumo se preselile u park i sterale penziće ili im dali zadatak da nam skupljaju salvete (od tete iz Amerike). Kak ti se čini, mi među malom djecom sa salvetama
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj tjedan sam ujutro slobodna (cca do 13). U subotu sam isto slobodna, ak se oslobodim od pranja, kuhanja, peglanja i svih onih ''prekrasnih'' i kreativnih poslova.
Ak' je čvenk u Španskom za čas sam s vama! |
|
![]() |
|
da se probudi buba pa se dogovorimo. Sad sam se sjetila ima obavezu ali čujemo se kasnije za eventualno sutra, može ?
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Mrak su mi ta srčeka
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
super,kaj bi nam falilo, možda i klinci imaju salveta...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |