Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 79>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 18:27
fantastično! smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:10
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Gogsice, vidim da se družba isplatila...Buba, ti i jassi ste tandem...slatka su ti srca...preslatka, šarena, i živa baš kakav bi trebao biti dan zaljubljenih!!!

krasna družba koja samo landra. Mislim Buba i ja landramo a Jassi gipsa, ma i ona se negdje skita ne može je ni policija naći.Drago mi je da vam se srčeka sviđaju ali ima ih po cijelom forumu i stvarno je svako lijepo na svoj način.

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:14
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Srca, srčeka, baš su ti slatka

I ja par svojih polako dovršavam, što se tiče slika naučila sam ih staviti, ali nema šanse domoći se fotoaparata, srećom mobitel mi još nisu oduzeli

ma meni je problem sa svjetlošću, to me kljuca u zdrav mozak. Najgore je kad ti je na slici ono što snimiš posve drugačije i onda me to ražalosti ali i drugi imaju taj problem, ali ipak se zna što je "pjesnik" htio reći, zar ne. Čekamo i tvoja srčeka napravljena na tvoj način.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:16
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Srčeka su ti jako lijepa, nezna čovjek koje je zgodnije![IMG]smileys/emot147.gif" align="absmiddle" alt="smile93" />

ono pored mene, pa si ti razmisli i nek ti bude krivo, ahaaa
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:40
zamisli gogsice da nam perla isto živi u španskom a ja sam tek danas išla detaljnije čitati njene poruke....tak smo fino mogle sve 4 popiti kavicu....
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:47
Pazi, ovo je i za mene novost! Bubica, pa ti si susedica, aaaaaaaa.... možda se i poznamo!?!
Kavica može, samo ako uglavimo vrijeme i mjesto....
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:51
Samo, ja sam ti gospođa u zlatnim, okruglim godinama, okruglastom tijelu, pa na sve to još i malo otkačena... smile96
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:51
nisam ja suseda, nego ančica, a gogs i ja smo jučer bili kod nje u nekom kafiću jet set ili tako nešto??
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:55
Sorry, malo sam krivo povezala... zlatne godine... Jet set mi je na 100 m. Samo zovite slijedeći put.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 21:01
eto vidiš, joj kak mi je sad žao kaj nisam zapamtila da je špansko u pitanju....ma dobro, nije prek svijeta, već bumo se mi opet dokotrljale....ionako gogsici uvijek paše ujutro, a ti si ovaj tjedan popodne, pa ćemo nekaj ssmislit....joj i moramo na chat....jer bu nas zadavili
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 21:12
čekam te na chatu
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:20
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Samo, ja sam ti gospođa u zlatnim, okruglim godinama, okruglastom tijelu, pa na sve to još i malo otkačena... [IMG]smileys/emot15.gif" align="absmiddle" alt="smile96" />

a koje su to godinice, pa mi smo još uvijek curice (ko rosa u podne).Naravno da sam za sudar, idemooooo ,bubaaaa dogovaraj se
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:26
ja sam isto za, nek perla veli kad joj odgovara, ovaj tjedan radi popodne ak se ne varam pa možemo neki dan ujutro....znam da tebi gogsice paše jutro...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 16:50
Perla   ????!!!!!!!!!!!!!!! javi see
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 06:58
ha,ha vidim svidjelo se vama u mom kraju,začas bumo napravile okrugljak,nebu kafića u koji bumo staleWink

a gogs gledam radove i znam da sam gledala i pohvalila te,a na temi nikak pronać moj post pa sam se sad sjetila da sam na decopaugeu te pohvalila,sve krasno od torbica do srčekaThumbs%20Up
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:07
fala Ančice, a što se tiče kafića pa bumo se preselile u park i sterale penziće ili im dali zadatak da nam skupljaju salvete (od tete iz Amerike). Kak ti se čini, mi među malom djecom sa salvetama
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:25
Ovaj tjedan sam ujutro slobodna (cca do 13). U subotu sam isto slobodna, ak se oslobodim od pranja, kuhanja, peglanja i svih onih ''prekrasnih'' i kreativnih poslova.
Ak' je čvenk u Španskom za čas sam s vama! 
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:31
da se probudi buba pa se dogovorimo. Sad sam se sjetila ima obavezu ali čujemo se kasnije za eventualno sutra, može ?
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:39
Mrak su mi ta srčekasmile82
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 16:53
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

fala Ančice, a što se tiče kafića pa bumo se preselile u park i sterale penziće ili im dali zadatak da nam skupljaju salvete (od tete iz Amerike). Kak ti se čini, mi među malom djecom sa salvetama

super,kaj bi nam falilo, možda i klinci imaju salveta...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.