galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23242526> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala curke...crni tanjur je jednostavan...mali heklani tabletic "zdekupažiran" na tunjur...malo iscrtavanja zlatnom konturom...kad se to posusi bezbojni lak, koji zastiti stoljnjacic od primanja boje...nakon bojanje crnom....susenje...modeliranje, tj. popunjavanje rupica glinamolom, susenje, pecenje, bojanje....dosta dugotrajan posao...
...sto se tice zivotinja, da...i ja ih obozavam...kod mene doma je pravo zivotinjsko carstvo...steta sto nam konji nisu tu, zbog mjesta... lula, sto se tice radova, vjeruj mi, ima tu podosta duplih radova...ono sto ide bolje našravim i po nekoliko komada...pa ih ni ne stavljam na forum...na prodaju se ne mogu pozaliti...a uskoro cu otvoriti novu temu, na hobi dijelu, pa cete vidjeti sto je moja prava, istinska ljubav...no, jos se ucim i vjezbam, pa necu jos nista govoriti.. veceras putujem na more, pa me nekoliko dana nece biti (osim ak ne nadem neku zicu pa se spojim...hihi...) pusa svima!!! |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
blago tebi kad ti je ovo jednostavno.
sretan put i mirno more
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
sretan ti put i provedi se lijepo, nakupi inspiracije, školjkica, ali prije svega dobro se odmori
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
sretan ti put i ugodan odmor i neka te vrijeme posluži
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni radovi. <posebno bi izdvojila onaj crni tanjur. Baš mi je "onak" poseban i još neviđen rad.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasni radovi Gogo. Zaista si ti toga dosta skupila. Drago mi je da si nešto i zaradila. Mirno more ti želim
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Toliko puno dobrih radova dok sam malo bila odsutna,a crni tanjuri,mrak!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
curke moje, hvala vam...baterije su napunjene...nisam sigurna da ce bit skoro kakva eksplozija...mislim da za dan - dva opet idem na Jadran...cim mi se povuce alergija...
...u meduvremenu cu malo prouciti koliko ste bile vrijedne dok me nije bilo... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
drage moje cure...i ja se povlacim s foruma do jeseni...vjerojatno (sigurno) cu navratiti vidjeti vase nove radove, ali necu nista stavljati do jeseni...uglavnom cu biti odsutna, naravno, svaki slobodan trenutak koristim za mackanje...ali kako je sad sezona raznih sajmova...naprosto ne vjerujem da cu biti aktivna na forumu...
sve vas puno pozdravljam i veselim se daljnjem druzenju na jesen.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
crno bijeli motivi na ogledalu i nježan mislim da je rižin papir su radovi koji su apsolutno po mome ukusu, no o ukusima se ne rspravlja.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Gogo fališ nam, priznaj da nas škicaš ali šutiš. Očekujem eksploziju .....uskoro...radova naravno
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
![]() |
|
polupani lončić ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Pozdravljam Vas sve drage i vrijedne cure!
Već nekoliko tjedana škicam Vaše radove,prekrasni su,predivni,smirujući..ma sve super!
Moram pitati da li to radite samo za svoju dušu(i našu),ili to i prodajete negdje?
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() na tanjur ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
kako ko........netko prodaje ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
omnia, samo je ruza salveta, podloga je namackana...
leonarda, da, to je tabletic naljepljen na donju stranu tanjura, zatim je sve zaliveno poliesterom kako bi i donja strana bila glatka...(u pocetku sam rupice punila i ravnala glinamolom...i sad kazem - jeeeee, zivio poliester)...pa obojano u crno... loncicu, za svoju dusu ucim slikati - ulje na platnu, a decoupage sam nedavno otkrila kao hobby...imam registriranu domacu radinost, pa pomalo i zaradujem, al sav taj novac ode u ulje i platna... |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
goga nismo te dugo vidjeli, pa te toplo pozdravljan
![]() |
|
![]() |
|
draga kaca - hvala...imam podosta privatnih problema pa sam u velikom nedostatku vremena...svima saljem pozdrave...i nadam se skorom povratku...
|
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nadam se da će svi problemi brzo proći |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |