Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 104> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivan vrt,prava mala bajka!!! super je sve...imas krasno cvijece...pravi mali raj!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasno, nemam što drugo reći
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo si se ponovila biti će to rascvijetano proljeće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Predivan ti je i vrt i balkon draga Štefkaja. Cvijeće svježe i zdravo, vidi se ljubav i trud koji ulažeš u njegu.
Moji favoriti su lotus, klematis i torenia. Bravo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala R.Sara na šetnji mojim vrtom..
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znam da te lukovice još nisu ni posađene, ali već zamišljam proljetni šareni vrt
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lukovice su super, valjda će sve niknuti, a i ostalo je prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Za ovaj vrt se može reći da ga "netko" sređuje s ljubavlju i uživa u njemu! No, bit će još čljepši s tim lukovicama!
jedva čekam proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tritomica je prekrasna.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Puno ljubavi izvire iz tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Ma naravno da može preživjeti zimu i snijeg..samo ga nemoj sada orezat nego u proljeće i nemaš brige..jednom kad imaš tritomu nemožeš je se lako riješit.. |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Ova princezica, ti se bas lijepo uklopila u vrt, a i stazica je prekrasna.
Lijepo si se ponovila i sa lukovicama. Ono sto me je najvise fasciniralo ovaj puta je zuti dupli hibi, kojeg ja trazim vec godinama da ga kupim, ali ga kod mene nema. Zato cu ga gledati kod tebe i uzivati. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |