Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 85> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Postajem ovisna o tvojim lukovima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Anaida - da ,radim i zlatovez pomalo Mira-nije ti to teško al te mora netko uputiti ,a u Otoku imam muževu familiju i idemo u nedjelju na kirbaj
Misty-samo ti dođi kod mene u posjetu bit če mi drago
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Imam toliko minijaturno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo Ančice, ne daj da nam zamru običaji ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš lijepo što njegujete običaje, šokci su poznati po tome
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E napokon da vidim kako napreduju tvoji clematisi!
Zaista je krasan!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Žuta pelargonija je prelijepa, nisam ni ja znala da ih ima u toj boji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo anči! Slike šokica su u meni probudile sjetu.
MKM i moj tata su obišli cijelu Hrvatsku sa KUD-om! Tate više nema, ali se mama svim silama bori da sačuva i održi našu primoštensku tradiciju!
A sad da ti i ja pohvalim onaj predivni luk, ali i sve oko njega. Besprijekorno uredno!
|
|
![]() |
|
Ivna -neče nam se zatrt običaji
![]() Lantana-hvala
![]() Bergenija -hvala
![]() Springy-hvala
![]() Hoya-ja sam nekada plesala u osnovnoj i srednjoj školi ,a sada pleše moja malađa kči ,plešu čak i Splitske plesove i doboli su nošnju i kreografiju na poklon
A bila sam u Rogoznici na ljetovanju prije 3 g ,a u Primošten smo znali iziči pojesti gilice i slušati folklorne skupine
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme šta sam sve propustila
![]() oni lukovi sa clematisom su i mene oduševili, možda i moji jednom narastu toliki ![]() anči, lijepe cveteke imaš ![]() bome nisam znala da toliko platna ide u nošnju |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesa ,draga puno platana ,čipki ,veza ,šlingi ,zlatoveza
Zato su nošnje lijepe,čuvane i vrlo skupe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako su divne
![]() |
|
![]() |
|
To su mini ruže za mini dvorište
![]() A ovo je ruža koju sam presadila od moje bake jel se ona više ne može brinuti o cvijeću .
Ruža nas je čekala sve vrijeme dok nas nije bilo i baka ju je nazvala Ciganska ruža ,valjda zato što je tako šarena.
]
|
|
|
|
![]() |
|
nije neka ljepotica ,al meni je draga !
]
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |