Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 58>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 06:17
Baš me raduje da je već stigao - pošta nam  je za svaku pohvalu! Za jedan dan stiže paketić koji pošaljemo!! Smile Nek ti sa srećom sve raste!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 06:51
nataly kamelija je prekrasna Heart, mogu zamisliti koliko ti znači ta crvena boja nakon zimskog sivila i bjelineBig%20smile

a vjesnici proljeća su slatki i neodoljivi, da cvjetaju ljeti u svom onom šarenilu ne bi ih ni primjetili, ovako nježni u rano doba godine, kad ničeg drugog nema - baš nam razgale dušu kad provire Star
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 13:51
najdrazi su mi prvi proljetni cvjetici
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 17:34
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Napokon da i ja vidim drijemovac. Toga nema kod nas. Nema ni visibaba, ali vidjela sam jednu u vrtu kod šogorice, nemam pojma otkud joj

Kako se ono kaže - rekla pa porekla.
Ali 18.3. drijemovca stvarno nije bilo kod nas, ali danas - ovaj ljepotan već raste u mom vrtu - hvala ti draga
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:20
I u mom, hvala i od mene !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 18:24
Kamelija je prekrasna, a vjesnici su i kod tebe navijestili proljeće. Sa novim strojčekom biti će i novih slika, jedva čekam. Hvala još jednom na svemu!smile78
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 19:02
i vrijeme je bilo da se i u tebe probudi proljeće, dosta je bilo zime!
draga Natali želin ti se još jedanput zahvaliti na srdačnom dočeku, taxiranju, družđenju i svemu! naročito mi je drago šta san imala priliku osobno te upoznati!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:18
odlične fotografije, krasne visibabe i drijemovac! Evo proljeća i kod tebe!
život je more
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:32

Anaida - znam da je poslano od srca pa vjerujem da će biti uspjeha i u cvatnji Hug

Natalija - dobro si zaključila da mi za promjenu dobro dođe neka življa boja u vrtu Hug

Gioiaa - lijepo je vidjeti kako se priroda budi nakon dugog zimskog sna Hug

Lantana - napokon sam dočekala proljeće, a onda je danas opet zahladilo. Žao mi je što jučer nisi mogla biti sa nama..Hug

OTOK i Anastazija - smješno mi je bilo to što su druge cure najprije iskopavale i pripremale biljke za dilanje na RI-Zg kavi, pa onda mazale nokte - a ja sam najprije namazala pa išla u vrt iskopati drijemovac i perunike... Drago mi je da smo se upoznale Hug

Waterlilly i Antonija - hvala vama cure moje na tako lijepim riječima. Taksiranje ćete vratiti kad ja dođem u vaše krajeve, samo ću sjedit i komandirati kamo da me vozite. Hug

Još uvijek sam pod dojmom jučerašnjeg druženja. Osmjeh mi cijeli dan ne silazi sa usana. Hvala svima na lijepom druženju i atmosferi koja je vladala!  smile78

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:36
Hej kad si ti brže "natukla" 25 stranica - vidi, vidi postaješ ozbiljna konkurencija, ali volim tvoj gorski vrt, uvijek ima nešto zanimljivo!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:38
Nataly, samo ti dođi! ja bi to tako volila!
pravo proljeće u gorskom vrtu se udomaćilo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:25
Je , vidi se da je i kod tebe stiglo unatoč trenutnom zahlađenju.
smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:41
E, draga, sad kad nema više snijega kod tebe, i ja ću češće dolaziti. Wink
preslatki su mi ovi vjesnici proljeće, tako im se veselim!

I ja ti zahvaljujem na taksiranju, i naravno da ćemo i mi tebe navažat, samo dođi. Al nemoj da dugo čekamo!
Drag%20and%20drop%20me

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:31
i meni ne silazi osmjeh dok gledam slikice
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:35
Nadam se da će taksiranje biti ove godine. Wink
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:29
e stiglo napokon proljeće makar i hladno,sada ćemo uživati u tvom krasnom vrtusmile64
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:51
Mmmmmmmmm, crveni kukurijek...smile91
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:00
Helou, jesi posadila onaj žuti cvjetak, ime nema šanse da zapamtim jer je za polomit jezik Wink, išla sam ga vidjeti u Norvešku Wink i baš je lijep ali mi izgleda viši nego što smo pričale....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:26
Koji je sad pak taj Norvežanin?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 20:30
Otok , ta biljka je Centaurea macrocephala, a Nataly ju je "snimila" u vrtu od Fuksije.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.