Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš me raduje da je već stigao - pošta nam je za svaku pohvalu! Za jedan dan stiže paketić koji pošaljemo!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nataly kamelija je prekrasna
![]() ![]() a vjesnici proljeća su slatki i neodoljivi, da cvjetaju ljeti u svom onom šarenilu ne bi ih ni primjetili, ovako nježni u rano doba godine, kad ničeg drugog nema - baš nam razgale dušu kad provire ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
najdrazi su mi prvi proljetni cvjetici
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako se ono kaže - rekla pa porekla. Ali 18.3. drijemovca stvarno nije bilo kod nas, ali danas - ovaj ljepotan već raste u mom vrtu - hvala ti draga |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I u mom, hvala i od mene !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kamelija je prekrasna, a vjesnici su i kod tebe navijestili proljeće. Sa novim strojčekom biti će i novih slika, jedva čekam. Hvala još jednom na svemu!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i vrijeme je bilo da se i u tebe probudi proljeće, dosta je bilo zime!
draga Natali želin ti se još jedanput zahvaliti na srdačnom dočeku, taxiranju, družđenju i svemu! naročito mi je drago šta san imala priliku osobno te upoznati! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
odlične fotografije, krasne visibabe i drijemovac! Evo proljeća i kod tebe!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Anaida - znam da je poslano od srca pa vjerujem da će biti uspjeha i u cvatnji ![]() Natalija - dobro si zaključila da mi za promjenu dobro dođe neka življa boja u vrtu ![]() Gioiaa - lijepo je vidjeti kako se priroda budi nakon dugog zimskog sna ![]() Lantana - napokon sam dočekala proljeće, a onda je danas opet zahladilo. Žao mi je što jučer nisi mogla biti sa nama.. ![]() OTOK i Anastazija - smješno mi je bilo to što su druge cure najprije iskopavale i pripremale biljke za dilanje na RI-Zg kavi, pa onda mazale nokte - a ja sam najprije namazala pa išla u vrt iskopati drijemovac i perunike... Drago mi je da smo se upoznale ![]() Waterlilly i Antonija - hvala vama cure moje na tako lijepim riječima. Taksiranje ćete vratiti kad ja dođem u vaše krajeve, samo ću sjedit i komandirati kamo da me vozite. ![]() Još uvijek sam pod dojmom jučerašnjeg druženja. Osmjeh mi cijeli dan ne silazi sa usana. Hvala svima na lijepom druženju i atmosferi koja je vladala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej kad si ti brže "natukla" 25 stranica - vidi, vidi postaješ ozbiljna konkurencija, ali volim tvoj gorski vrt, uvijek ima nešto zanimljivo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Nataly, samo ti dođi! ja bi to tako volila!
pravo proljeće u gorskom vrtu se udomaćilo! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Je , vidi se da je i kod tebe stiglo unatoč trenutnom zahlađenju.
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
E, draga, sad kad nema više snijega kod tebe, i ja ću češće dolaziti.
![]() preslatki su mi ovi vjesnici proljeće, tako im se veselim! I ja ti zahvaljujem na taksiranju, i naravno da ćemo i mi tebe navažat, samo dođi. Al nemoj da dugo čekamo! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni ne silazi osmjeh dok gledam slikice
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Nadam se da će taksiranje biti ove godine.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e stiglo napokon proljeće makar i hladno,sada ćemo uživati u tvom krasnom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Mmmmmmmmm, crveni kukurijek...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Helou, jesi posadila onaj žuti cvjetak, ime nema šanse da zapamtim jer je za polomit jezik
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koji je sad pak taj Norvežanin?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Otok , ta biljka je Centaurea macrocephala, a Nataly ju je "snimila" u vrtu od Fuksije.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |