Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovcica -
![]() Anastazija - ![]() Lora - bas si razmisljam da cu nekoliko ostaviti kao stablasice i nekoliko cu pustiti da budu grmolike ![]() misty-da - ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ovaj cvijetic je bio plave boje a sada ce ovo biti sjeme, zanimljiv je . . .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo nevena posađenog u kruzic oko neke biljke koju sam dobila od tetine prijeteljice (nikako da odgonetnem koja je) bilaje vec dosta porasla kad sam je dobila pa se pocela susiti ali ponovno tjera mladice...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To je nicandra,ja sam lani imala dvije biljčice,a ove godine ih čupam po cijelom vrtu,mislim da stalno cvate do jeseni.
|
|
![]() |
|
Pasiflora je opet super krenula ali nisam uspjela uzeti mladicu, jako je tesko jer raste uz sam temelj kuce a tu je kamen...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo mjesanih slikica . . .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E pa hvala na nazivu mali kaktus
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mila,to sam mislila na onu prvu sliku,a ovo u sredini nevena je još maleno pa ne vidim dobro,
|
|
![]() |
|
A sada imam jos predstaviti vam svoje druge ljiljane...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da da na onu sa sjemenom ;)))
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super ti je kombinacija naranđastih ljiljana i tritome.
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
monny super su ti one paučinaste čuvarkuće
![]() sutra šaljem ono, nadam se da će te dočekati!
|
|
![]() |
|
josipa - Hvala
![]() hanaK - e pa savrseno a ja cu onda svome paketicu dodati i njih da te obraduju i da ih imas ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
super hvala! ove druge su ti isto super, moje su isto procvjetale, dali se one posuše kad procvjetaju?
|
|
![]() |
|
Pa posusi se samo ta koja je ocvala, odrezem ju a ostatak nastavlja dalje
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je moj zadnji "ADUT" u rukavu... jos su samo one ostale za pokazati jer vise nista nemam uslikano prije nego sam otisla u Rijeku... A njih sam vam obecala kad se procvatu da ce biti slikice... Pa evo ovako sam ih pratila u cvatnji
![]() Ja svojim ruzama ne znam imena :(( a sve ih zovem kraljice hehe ;)) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova je tek zasađena ali otkako je dala prvi cvijet ne staje sa cvatnjom...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ova je posađena kad i prethodna...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nastavak slijedi.....kasnije...... ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |