moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
WOW!!!!!! Pa ti imaš pravo biljno carstvo! Prekrasno!!!!!
Iz svakog kutka nešto miriše i virka :)
![]() Predivne su ove ružičaste vinke - tu boju nemam, pa se preporučam :)
Fantastičan mi je plastenik - sanjam o nečem takvom, ali doma nemam mjesta. Moje se dvorište svelo na kolni prilaz i pol metra sa strane.
Trenutno se dvoumim oko nekog mediteranskog bilja i divotau stilu engleskog vrta za onu južnu stranu kaj sam ti spomenula, ali mislim da ću u svakom slučaju bez obzira u kom smjeru odlučila, nekaj naći kod tebe, neki pelcerić ili sjeme. Definitivno ćemo ostat u kontaktu i dalje razmjenjivat divote.
Pozdrav!
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Eeeeej draga Dobro mi došla!
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo ti se drži cvijeće u tvom vrtu, ni ne vidi se da je bila suša.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Ma naći ćeš ti mjesta i za cvijeće i za flance...
|
|
![]() |
|
Draga Ana, to je sve sitnica, ni upola, koliko je toga trebalo biti.....više od pola toga ili mi se smrzlo ili kasnije uginulo od suše...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vijolice draga, Hvala ti na posjeti, dođi mi opet!
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Samo sam malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dmirce,Mari,Hvala vam na posjeti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Eeeeeeeeevvvvvvvvvooooooo mmmmmeeeeeeeee oooooppppeeeeeettt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dmirce to je Amaranthus Tricolor...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
A kaj je točno onaj veliki roza cvijet? Viđam sve naokolo, a nikad se ne sjetim pitati...
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Vlatkich,to je vrtni starinski sljez, hoćeš ga sijati? Imam puno sjemena. A na godinu ako Bog da trebalo bi ih biti i duplih i još svakakvih vrsta,neki su mi već lijepo porasli,neke tek mislim sijati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Za Amaranthus ti ne mogu ništa obećati,jer imam jednu jedinu biljku i morala sam ga izvaditi,pa će ići u kuću na zimovanje,ali ako baci koju sjemenkicu, probam ti posijati, ako ne bude ništa od moga,znam gdje ga ima, pa ako ga nabavim budi sigurna da ćeš ga i ti dobiti... Dmirce ovo također vrijedi i za tebe!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |