Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 53> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zao mi je zbog leda i kompa.... vrt ti je fantastican...uzivam tu doci...skoro da mogu zamisliti kako sjedim u njemu i uzivam u bojama i mirisima....prekrasno...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saljem vam nekoliko slikica od pusnice-kucice u cvijecu, mirabilisa i tayberia. Hvala mnogo svima na lijepim komentarima, na posjeti i utjesnim rijecima. Hvala; Stefkaja, Bromelija, Hana- ono malo sareno drvo sto me pitas je vrtni hibiscus, bordo-trula visnja boje, mozes dobiti sjemena od dragoljuba, ako ga bude bilo, nakon ovog leda, dalje se zahvaljujem; Bergenia, Stefica, Anaida, Lantana, Zeljka23, Maslacak Jos jednom, hvala mnogo svima. ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivna ti je pušnica...
Mada mene podsjeća na sjenicu ,i upravo si mi dala super ideju za nju ,hvala ti!
Reci mi čime je napravljen krov?Na slikama me podsjeća da je isto napravljen od drva .
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Zeljka23, hvala na posjeti.
Pusnica je napravljena od drveta, isto tako i krov, sve je od drveta. Drago mi je da ti se svidja. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super!Moram pokazati svojima ,biti će oduševljeni...Ali nažalost već znam da će morati čekati proljeće
![]() Do tada ću uživati u tvojoj ,jer je predivna!
|
|
![]() |
|
Hvala ti mnogo Zeljka23!
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pušnica je jako lijepe.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, i kod tebe nevrijeme. Šta da i tebi kažem: Ma, svo zlo s tim... ili ljepota tvojeg vrta jača je od svake nepogode. Za par dana opet ćemo zajedno uživati u šarenilu i ovakvim slikama
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() Jos jedan panjic sa muskatlom i fenjerom. ![]() Brugmansija ![]() Brugmansija ![]() Ljiljani ![]() Ljiljani Najljepse hvala; Maslacak7, Zeljka23, Smrcko, Hoya na posjeti i lijepim komentarima. Smrcko, pusnicu je pravio mm sam, nije kupljena. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
kod tebe je sve woow..jako lijepo
|
|
![]() |
|
Pušnici se ne mogu nadiviti koliko je lijepa...predivna!
Uh da mi je takva u vrtu...
Bravo za muža ,zaista sam oduševljena!
![]() Ljiljani si predivni ,i trubica također!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Pusnica izgleda fantasticno, bravo za tvoga muza!
Ne znam da li si pisala, jel je muz Norvezanin?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šetnja po tvom vrtu je kao šetnja u bajci.Jer vrt je prelijep, cvijeće, drveće... ali i ostalo s čim je ukrašen, pa pušnica, kuća... doslovno iz bajke!
A moram se malo i našaliti. Svi se dive pušnici izvana a tek kad budeš opet pokazala iznutra !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slažem se s bakom da pušnica najbolje izgleda iznutra (kad je napunjena, zna se čime)!!
No, ona slika (glava i cvijeće pelargonije) mi se zaista jako, jako sviđa!
Ako je i to radio TM - svaka čast! Pravi umjetnik!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
burgmasija, ljiljani, pelargonija, pušnica, detalji na pušnici...svaki puta me oduševiš..imaš smisla za lijepo i puno zanimljivih detalja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lullaby ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Srpanj 2009 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 261 |
Imas prekrasan vrt i ne bih mogla da se odlucim sta mi se vise u njemu svidja - tvoje patuljasto drvece, zuti i crveni grm, mini javor, a posebno me se dojmila zlatna kisa. Stalno se vracam na te slike i gledam i uzivam. Takodje imam i jedno pitanje. Primijetila sam da su uz tvoja stabla mladih vocaka postavljene letve u "x". Interesuje me da li "treniras" grane da rastu iskljucivo uz te letve i da li grane rastu samo na strane, a ne formiraju klasicnu okruglu krosnju. Da li je takav nacin oblikovanja grana odnosno krosnje bolji za krajeve u kojima su ljeta kratka i nema toliko sunca i topline? Srdacan pozdrav |
|
Prijatelji su andjeli koji nas podizu kad se nasa krila slome
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
pušnice krasne a za info o vrtnom hibiju i sjemenu dragoljuba - hvala
|
|
![]() |
|
Morala sam i danas malo prošetati tvojim predivnim vrtom i obići pušnicu!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivni ljiljani uz stepenice.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |