Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 48> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BITNA NAPOMENA:
Ovo vrijedi za Zagreb, ali vjerujem da na to treba paziti i za manje gradove i ostale poštanske urede. Meni se događalo da mi ne stigne kuverta ili paket ako je poslano na poštanski broj 10000 umjesto 10040... To se događa zato što Zagreb ima 6 glavnih poštanskih ureda (pa time i poštanskih brojeva) i jako je bitno napisati točan poštanski broj jer je inače rizik da se pošiljka automatski preusmjeri u krivi ured, tj. u krivi kvart. Samim time adresa, tj. ulica postaje nepostojeća, tj. nepripadajuća poštanskom uredu. Pripazite na to kad šaljete nekome u Zagreb nešto jer stara priča da 10000 vrijedi za sve u Zagrebu očito više ne vrijedi jer danas poštari ne preusmjeravaju pošiljke u pravi kvart kao prije ![]() Eto da se ne bi nekom ponovilo... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nema na cemu,drago mi je da ti se sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
rose stigle su salvetice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
senći ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Lokacija: Heard Islands Status: Offline Bodovi: 43 |
Kaća, da li imaš još koju salvetu sa srcima sa 1. str.?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nisam znala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
maslacak7 dosla mi je kuvertica....salvetice su do ja... strava...
inace, ja ih samo skupljam....... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
TaTjana34: puno hvala, još prije koji dan su stigle salvete, ali sam u gužvi pa zaboravila javiti
![]() File: jučer mi je stigla kuvertica, hvala ti, super su mi maramice i salvetica ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tatjana,danci,hvala vam na salvetama!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala što si nas informirala, ja stvarno nisam mogla, a baš sam htjela, 1kn za salvetu je skroz ok...Burza salveta kao burza knjiga u školi hehe
Trebalo bi to malo bolje oglasiti...Zato ti makar ovdje nama javi na vrijeme ![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Ja bila na izložbi salveta jučer (u subotu nisam mogla). Uglavnom, dogovoreno je da sve salvete idu po kunu, tak da sam si nabavila puno salvetica jako jeftino, a dijela viškova se riješila.
Nije nas baš bilo puno, ali bilo je raznovrsno društvo, čak i jedan muški koji se bavi decoupageom.
![]() Uglavnom, gospođa Snježana koja je to i organizirala je rekla kako će se truditi da takva okupljanja budu barem 1-put mjesečno. Javim vam kad bude nova izložba!
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
kika24 dobila sam salvetice, super su, hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
evo mene opet, jel tko danas bio na ovoj izložbi, ja bi sutra išla pa ako ima tko zainteresiran možda bi se mogle dogovoriti da skupa odemo...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
tatjanabajcic i kika danas sam vam poslala salvete, očekujte poštara drugi tjedan... i javite kad stignu.
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
imenjakinjo u ponedjeljak šaljem dupliće. ja molim ako tko ima plavo bijele salvete onako u shabby stilu (razne šare i ruže) da mi pošalje radim na jednom starom kredencu i taman bi mi to pasalo.
Unaprijed zahvaljujem, Tatjana Sokač Međa 51 48267 Sv. Petar Orehovec |
|
![]() |
|
file dobila sam koverticu, hvala
![]() |
|
![]() |
|
niki 1984 i tatjanabajcic ...cekajte
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
niki i jelika salvete su danas poslane...pozz
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
ja bi isla a tko zna ocu li stici i imam punoo salveta za razmijenu,
i duzna sam ljudima ali ne stignem poslat, sorry, al jos malo pa bude semestar na faksu gotov pa vu moci vam poslat zato u 2 mjesecu oko 15. mislim da ce svi kome sam duzna dobiti. Pozdrav |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
uuu ovo je stvarno super, moram tamo otići
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Darla meni je to stvarno spansko selo, kad ne znam gdje
da dodjem bez obzira sto sam iz Zagreba, ali idem traziti na karti. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |