Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 43>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 09:39
smile57 ja sam došla samo na brzaka kod tebe ali samo kod tebe psssst valjda se ostali neće naljutiti i da znaš da sam očarana ljepotom i šarenilom draga odoh sad žuuuriiim pusa veeeelika i sva naj naj ti želim smile73
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 09:41
Kao i Triša i ja skok, skok k tebi pa skok,skok u more Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 01:24
smile55smile79
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 09:32
Drage moje hvala vam na posjeti svima smile78!
Imam lagani osjećaj da se ponavljam sa slikicama i zato ovaj put i neće ih biti previše Embarrassed...

agi, uhhhhh al njemu dugo treba...

moe luciferke, Kate sve su iste LOL

schizanthus, i dalje žalim što nisam znala ništa previše o njegovu "odgoju", jer mislim da je podbacio, cvijetići su mu prekrasni

kooonačno sam ulovila leptirića LOL, ima ih puno na mojim cvetekima ali su uvijek brži od mene Wink

ne mogu si pomoći, obožavam ovu kako se narodski kaže siroticu

krenule konačno i fuksije na balkonu, a duuuugo im je trebalo ovaj put

e ovaj više ne zna na koju bi stranu, penje se po anteni u vis, plazi između benjamina a bogme i po zidovima Wacko LOL

ali cvijet mu je prekrasan

zasad je ovo "dva u jedan", moram ju presaditi u posebne tegle Big%20smile

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 09:52
ajme majko koliki je a moj tak sporo raste
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 10:06
Susedica, ne znam gdje ga držiš ali moj je na balkonu kako vidiš u potpunoj sjeni i očito mu tu jako paše, svake godine je sve veći i veći a u proljeće kad ga orežem ima tek nekoliko šiba Wink...
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 10:07

predivan je!!!! moj isto brzo raste ali nema cvijeta Cry

fenomenalnoooo!!!!
nemoj ju razdvajati,ovako će biti super!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 10:53
 Aaaaa nisi ti nama sve ni pokazala,a veliš da se ponavljašsmile60Taj dva u jedan(eh kad bi snala kako se zove)predivan je,a još se lipo udomaćio ispod ruselijeThumbs%20UpRuseliju bi mogla gledati u milijun slika i nikad mi ne bi dosadilaSmileSchizanthus je predivan,a sirotica ti je prava bogatašica sa svojim crvenim cvitićima i dekorativnim lišćemsmile106
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 12:14
Lilly, vjerujem da će i procvijetati ako dobro napreduje Wink, i da hvala na posjeti smile184,
Mirice, ono što ne znaš što je a lipo ti je Big%20smile jest crnooka suzana (thunbergia), zanimljiv cvjetak zaista...I tebi hvala što si vjerna pratiteljica moga vrta smile78!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 13:20
Joooj draga moja koje ljepote ima kod tebe...agi...jedva čekam da procvate...divno ti sve izgleda 
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 13:23
Predivni cvijetni slapovismile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 16:22
I ja opet došla!! Ma, nema šanse da mi ova ljepota cvijeće promakne. Suzi crnog oka ti je baš cakana!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:16
Guba ti je ova suzy.ja imam samo žutu, nisam još ni vidio bijelu
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 19:03
Krasno se sve razraslo, obožavam sve kaj se penje i puza...haha...od cvijeća naravno...a sirotice mogu i ja usvojiti, nemam naime niti jedne...Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 22:03
Evo i mene a sirotica smile96je zakonnnnnnnnn
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 11:41
Aha ta Suzanica sa crnom okicom je stvarno famozna,jeli se to sije ili....smile64
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 21:40
baš sam uživala u ove dvije, tri stranice tvojega vrta, sve ti je tako predivno raskošno rascvjetano i bujno, imaš zlatnu ruku za  cvječke!!!
Bazen super izleda s gazanijama i begonijama, ruselije su jednostavno fantastične. Malo prije sam u knjizi  pročitala da se razmnožavaju reznicom u rujnu i da ih u veljači treba prikratiti.
Fenomenalne su luciferke, baš sam ih gledala i kod Katice, a ovog puta mi je favorit divna crvena frčkavica, zaista glamurozna frizura!
lijepi pozdrav
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 23:11
Krasno i raskošno ti je cvijeće - i ono u teglama i ono u vrtu.  A na onoj staroj cigli ti baš zavidim.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 11:37
Hvala vam svima što nalazite vremena i posjećujete moj vrt unatoč raskoši u svim vrtovima u ove ljetne dane smile78!
Već se dalo primjetiti da sam se "zarazila" ljepotom dalija, jučer slikajući shvatila sam da su sve u nijansama crvene boje (otkud to Embarrassed) LOL!

schizanthus jednostavno ne mogu prestati slikati, fascinira me njegova veličina, toliko je malecak da se lako može zgaziti ako se ne pazi,majušan je skroz Smile ali ne zovu ga džabe sirotinjska orhideja u narodu, mene je očarao!

ostići i neven neumorno cvatu

lupinus, sav bolešljiv "baca" drugi put cvijet, mali ali vrijedan

moja "tanjurača" se fino drži

svisvetnjak cvate li cvate Wink

a sad malo oleanderića izbliza

na balkonu naprosto sve divlja

crocosomia me je oduševila svojom raskoši

šarenilo cosmosa

pogled na moju bauštelicu

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 18:26
savršeno lijepo 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.