Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i Triša i ja skok, skok k tebi pa skok,skok u more
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Drage moje hvala vam na posjeti svima
![]() Imam lagani osjećaj da se ponavljam sa slikicama i zato ovaj put i neće ih biti previše ![]() agi, uhhhhh al njemu dugo treba... ![]() moe luciferke, Kate sve su iste ![]() ![]() schizanthus, i dalje žalim što nisam znala ništa previše o njegovu "odgoju", jer mislim da je podbacio, cvijetići su mu prekrasni ![]() kooonačno sam ulovila leptirića ![]() ![]() ![]() ne mogu si pomoći, obožavam ovu kako se narodski kaže siroticu ![]() ![]() krenule konačno i fuksije na balkonu, a duuuugo im je trebalo ovaj put ![]() ![]() e ovaj više ne zna na koju bi stranu, penje se po anteni u vis, plazi između benjamina a bogme i po zidovima ![]() ![]() ![]() ![]() ali cvijet mu je prekrasan ![]() ![]() zasad je ovo "dva u jedan", moram ju presaditi u posebne tegle ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ajme majko koli
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Susedica, ne znam gdje ga držiš ali moj je na balkonu kako vidiš u potpunoj sjeni i očito mu tu jako paše, svake godine je sve veći i veći a u proljeće kad ga orežem ima tek nekoliko šiba
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() predivan je!!!! moj isto brzo raste ali nema cvijeta
![]() ![]() fenomenalnoooo!!!!
nemoj ju razdvajati,ovako će biti super!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Aaaaa nisi ti nama sve ni pokazala,a veliš da se ponavljaš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly, vjerujem da će i procvijetati ako dobro napreduje
![]() ![]() Mirice, ono što ne znaš što je a lipo ti je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj draga moja koje ljepote ima kod tebe...agi...jedva čekam da procvate...divno ti sve izgleda
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni cvijetni slapovi
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja opet došla!! Ma, nema šanse da mi ova ljepota cvijeće promakne. Suzi crnog oka ti je baš cakana!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Guba ti je ova suzy.ja imam samo žutu, nisam još ni vidio bijelu
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Krasno se sve razraslo, obožavam sve kaj se penje i puza...haha...od cvijeća naravno...a sirotice mogu i ja usvojiti, nemam naime niti jedne...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i mene a sirotica
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Aha ta Suzanica sa crnom okicom je stvarno famozna,jeli se to sije ili....
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš sam uživala u ove dvije, tri stranice tvojega vrta, sve ti je tako predivno raskošno rascvjetano i bujno, imaš zlatnu ruku za cvječke!!!
Bazen super izleda s gazanijama i begonijama, ruselije su jednostavno fantastične. Malo prije sam u knjizi pročitala da se razmnožavaju reznicom u rujnu i da ih u veljači treba prikratiti.
Fenomenalne su luciferke, baš sam ih gledala i kod Katice, a ovog puta mi je favorit divna crvena frčkavica, zaista glamurozna frizura!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Krasno i raskošno ti je cvijeće - i ono u teglama i ono u vrtu. A na onoj staroj cigli ti baš zavidim.
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima što nalazite vremena i posjećujete moj vrt unatoč raskoši u svim vrtovima u ove ljetne dane
![]() Već se dalo primjetiti da sam se "zarazila" ljepotom dalija, jučer slikajući shvatila sam da su sve u nijansama crvene boje (otkud to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() schizanthus jednostavno ne mogu prestati slikati, fascinira me njegova veličina, toliko je malecak da se lako može zgaziti ako se ne pazi,majušan je skroz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostići i neven neumorno cvatu ![]() lupinus, sav bolešljiv "baca" drugi put cvijet, mali ali vrijedan ![]() moja "tanjurača" se fino drži ![]() svisvetnjak cvate li cvate ![]() ![]() a sad malo oleanderića izbliza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na balkonu naprosto sve divlja ![]() ![]() crocosomia me je oduševila svojom raskoši ![]() šarenilo cosmosa ![]() pogled na moju bauštelicu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |