pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toliko za sad nemam vremena sve oslovljavat p eto tako sam na brzinu stavio imam jos oko 100 tinjak slika za stavit :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ruže, jezerce, lopoči, lijepi zeleno kućno bilje.... zelena polja...di ćeš ljepše!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sve je tako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prvi puta sam tu (bar mislim) i oduševljena sam ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
bujan i prekrasan vrt! svaka čast na trudu, isplati se! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je u vrteku tvom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dragi Pandić dugo te nije bilo, ali si se vratio u velikom stilu!
I cvijeće i kamenjar i ribnjak-jezerce, sve je tako lijepo i njegovano da ja jednostavno nemam riječi da opišrm moje oduševljenje tvojim vrtom! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala ti tikvić dolazit cu ja sad kad stignem obilazit vase vrtove nemogu vam nista obecat kad radim u njemackoj sam i od jutra do sutra a pauza mi je pre kratka za vase divne vrtove , ako bog da mama ce mi slat slike pa cu ih ja kacit :)
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zaista je divno.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam zaostala, pa sam sad prošetala od lipnja naovamo.
Zbilja je vrt krasan, rascvjetan....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zadivljena sam koliko ste toga napravili u kratkom vremenu
![]() sviđa mi se raspored biljaka i cvijetnjaci na engleski način ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Cvijeće ti je mrak, pogotovo sobno.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lijepo Panda, toliko toga ste napravili, a sve je lijepo, rascvjetano.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
meni je SVEEE mrak ali jezerce iz pticje perspektive me oborilo s nogu ;)))
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
panda, ne znam što bih izdvojila iz tvog vrta kad je sve tako lijepo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Predivan vrt
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
PANDA NE JAVLJAŠ SE NA PP ???? NEŠTO SMO SE DOGOVORILI DA UŽILIMO JA JESAM I TO JE SPREMNO SAMO ČEKAM TE ZA ADRESU A OD TEBE NITI TRC ODGOVORA ...AJD SE JAVI JER SAM MORALA PAKETIĆ OTVORIT A TAKO NEĆE BAŠ MOĆI DUGO
|
|
![]() |
|
Evo eekipa da se javim ovdje , prvo da se ispricam zbog duzeg ne javljanja na cvijetni forum , a drugo zelim vam svima sve najbolje za bozic i novu godinu i da vam bude jos cvijetnija :D lijep pozdrav svima javim se pocetkom drugog mjeseca kad budem kuci pa cu opravdat sa jednim dobrim albumom svoj izostanak sa cif-a
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Evo i mene u tvom vrtu. Prva asocija: ravna Slavonija i prava slavonska duša, otvorena i jednostavna! A tvoje cvijeće ukomponirano je u gredicama na zanimljiv način, sobno bilje za svaku pohvalu. Panda, svaka ti čast!
Sretna ti nova godina! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |