Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 58>
Korisnik
Poruka
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 15:11

Malo sam reciklirala. Metalna kutija od Milka čokolade:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 15:15
Metalna kutija od Bajadera:

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 15:21
krasne kutijesmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 16:39
prekrašnoooo mima,kao i uvijek obaraš me s nogu...
Na vrh
Majolina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 11:06
ajme...divnih li makova...
jako lijepe kutijice!!
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 00:15
Prekrasne su ti škrinjice
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:02
Jedan lusterčić za dječju sobu na moru. Čisto da ne vise žice iz plafona.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:05
A sada prošloljetni radovi iz vikendice na moru. Tada još nisam bila na forumu pa ih nisam ni slikala. Evo poslikah ih ovaj vikend.

Makeover šamlica. Bile su jadne i pohabane, savršeni kandidati za igranje s decoupageom.

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:08
Sjajno obnovljena šamlica ,cvjetići sa meni omiljene salvete ,odlično iskorišteni.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:08
Jedino mi svjetlo nije baš bilo dobro. Stvarno je u Dalmaciji teže fotografirati nego na kontinentu, sunce jače blješti pa se motivi slabije dolaze do izražaja.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:11
Jedna kuhinjska daščica. Tada sam još bila mlad i zelen grm pa su mi ostali žučkasti dijelovi salvete. Sada me to bode u oči ali što je tu je...
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:21
I moj najdraži uradak. Ovo je priručna "vanjska kuhinja" na kojoj kuhamo kada je jako vruće da dodatno ne ugrijemo kuću. Lijevi element je zazidao moj muž punici od sivih bloketa a ispod se uvijek skupljao svakakav nered. Jedan dan je čistio tavan i pobacao je van stare daske s ciljem da ih položi kad bude pekao roštilj. Tada mi je sinula ideja da bi mi mogao od njih sklepati  vratašca. Obzirom da mi muž voli šarafiti i bušiti u slobodno vrijeme (to je njegova vrsta relaksacije), rečeno - učinjemo. I onda je pao decoupage. Desni element je bila jedna prastara jadna polica koju je moja mama izbacila van kako bi imala na čemu čistiti povrće i peći pomfrites u fritezi. Jako je bola u oči jer je bila jadna i oštećena. Onda sam i nju preuredila.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:24
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:26
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 23:39
Sad tek vidim da su nam ulazna vrata počela na čoškovima trunuti i da ih treba ošmirglati i ponovo prelakirati. Eto, dobro dođe ovo fotografiranje radova. Svašta se može uočiti što inače ne primjetimo. 
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 11:32
mima u akciji,....super mi je ona prva klupica ,vesela ,prava ljetna...a ova "vanjska kuhinja",ma odlično si to napravila jednostavno ,a tako efektnosmile55
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 14:02

mene je posebno  odusevio lustersmile150

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 20:54
ma luster je još ljepši uživo, a što se tiče vratašca iza kojih se krije sve i svašta - tebi +5 a gosponu suprugu treba metar tj ravnalce i lekcija iz piljenja       (bušenje i šarafljenje je savladao što se vidi). Ma izvukla si ga ovim prekrasnim radom      
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 21:14
Gogs, ma to je tako i trebalo biti. Da je potpuno ravno nebi imalo taj starinski štih, a uzmi u obzir i da je moj muž ipak samo ekonomist.
Naravno šalim se.
U svakom slučaju, hvala svima na pohvalama.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 15:22
Imam pitanje za one koji imaju iskustva s dasmasom li aeroplastom.
Zanima me koliko je dasmasa (jeftinija je od aeropalsta pa sam joj sklonija jer trebam poveliku količinu) čvrsta za predmete koji se svakodnevno koriste? Naime, trebala bih nekakvu masu s kojom bih presvukla
željezne rukohvate na ogradi. Ima li netko ideju što bi se moglo koristiti u te svrhe?.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.