Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne kutije
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
prekrašnoooo mima,kao i uvijek obaraš me s nogu...
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
ajme...divnih li makova...
jako lijepe kutijice!! |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Prekrasne su ti škrinjice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Sjajno obnovljena šamlica ,cvjetići sa meni omiljene salvete ,odlično iskorišteni.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I moj najdraži uradak. Ovo je priručna "vanjska kuhinja" na kojoj kuhamo kada je jako vruće da dodatno ne ugrijemo kuću. Lijevi element je zazidao moj muž punici od sivih bloketa a ispod se uvijek skupljao svakakav nered. Jedan dan je čistio tavan i pobacao je van stare daske s ciljem da ih položi kad bude pekao roštilj. Tada mi je sinula ideja da bi mi mogao od njih sklepati vratašca. Obzirom da mi muž voli šarafiti i bušiti u slobodno vrijeme (to je njegova vrsta relaksacije), rečeno - učinjemo. I onda je pao decoupage. Desni element je bila jedna prastara jadna polica koju je moja mama izbacila van kako bi imala na čemu čistiti povrće i peći pomfrites u fritezi. Jako je bola u oči jer je bila jadna i oštećena. Onda sam i nju preuredila.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sad tek vidim da su nam ulazna vrata počela na čoškovima trunuti i da ih treba ošmirglati i ponovo prelakirati. Eto, dobro dođe ovo fotografiranje radova. Svašta se može uočiti što inače ne primjetimo.
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
mima u akciji,....super mi je ona prva klupica ,vesela ,prava ljetna...a ova "vanjska kuhinja",ma odlično si to napravila jednostavno ,a tako efektno
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mene je posebno odusevio luster |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma luster je još ljepši uživo, a što se tiče vratašca iza kojih se krije sve i svašta - tebi +5 a gosponu suprugu treba metar tj ravnalce i lekcija iz piljenja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs, ma to je tako i trebalo biti. Da je potpuno ravno nebi imalo taj starinski štih, a uzmi u obzir i da je moj muž ipak samo ekonomist.
Naravno šalim se.
U svakom slučaju, hvala svima na pohvalama.
|
|
![]() |
|
Imam pitanje za one koji imaju iskustva s dasmasom li aeroplastom.
Zanima me koliko je dasmasa (jeftinija je od aeropalsta pa sam joj sklonija jer trebam poveliku količinu) čvrsta za predmete koji se svakodnevno koriste? Naime, trebala bih nekakvu masu s kojom bih presvukla
željezne rukohvate na ogradi. Ima li netko ideju što bi se moglo koristiti u te svrhe?.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |