Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje, biti će nešto malo sličica samo da uhvatim vremena.. Hvala na posjeti i navratite mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Malo sam zavirila , samo da vidim novosti......Pozzzzzzz......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nema stajanja, tu sam ja na kavi samo nisam još odlučila dali u Rijeci ili u Njivicama.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
blago vama Riječanka ima vas dosta pa se fino družite ja ovdje nemam nikoga sa cif
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miro
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Miro i ja navratila da vidim nove slikice,izgleda bura ti neda vani.
Crvene ruže me oduševile a lijepi i drugi pokloni. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni pokloni, neznam koji je ljepši. Ipak crvene ruže
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Drage moje, hvala što me posjećujete i jako me veseli kada vidim da ste navratile ali ja malo posustala...
U Njivicama je takva pustoš, nešto je slika na drugom fotiću pa ću i to pokazati, drugi put..
Nema me vani ( a ima nešto i od cvjetića, jako malo...) još se spremam za neke podhvate u vrtu a do tada ured..
Imam puno toga za saditi, sjemenke za sijati..ali čekam da malo zatopli jer se bojim da bi ih bura uništila, još je jako hladno..
Nešto imam u prostoru što me uveseljava pa da podjelim sa vama:
Dendrobium nobile u punom cvatu od početka godine
kalanhoe blizankinje, opet počinju cvasti
druga
Orhideja Phalaenopsis baca novi list i keiki valjda???
Ova ciklama mi je posebno draga i volim je zato što je to poklon moje ekipe 051 ( zato je ovako lijepa i jedina koja mi je uspjela
![]() Ljubičice su zaista lijepe, zdrave i stalno cvjetaju
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe uvijek nešto cvijeta,sve lijepo posebno Dendrobium nobile
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja se još dvoumim oko kamelije (kontinent).
Tvoja je prekrasna kao i orhideja,ljubice ,...
Držiš li kameliju preko zime u tegli vani ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
mislim da miože u kontinentu, one su izdržljive.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Na kontinentu u zemlji ili tegli može prezimit?
Ja sam je vidjela za 60 kn kod nas , jel ta cijena uredu ?
Koje je boje je tvoja ?
Hvala na odgovoru .
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tebe sve lijepo, zdravo i rascvijetano!
orhideja je prelijepa, sjećam se slike kad si je prvi put stavila, čini mi se da te dočekala, rascvjetana, kad si se vratila sa puta! meni takav cvjet nikad nije žao platiti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prelijepo kućno bilje imaš. Sve u cvatu.
Navijam za ljepoticu kameliju |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Divno ti je kućno cvijeće,a kamelija posebna
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Orhideja je prekrasna, a i sve ostalo
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Sve je lepo posebno DENDROBIUM....sramota me
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja rado zavirila u tvoje slikice, lijepo je unutra kod tebe u uredu - ali, kao i ti, i ja jeeeedva čekam proljeće i niz zemljanih poslova!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |